Horoscop bani 2023. Zodia care dă lovitura. Semne bune anul are pentru acești nativi, au mare noroc la bani

Ce nativi vor fi avantajați de astre

Scris de: Daoud Andra

09 Jan. 2023

Horoscop bani 2023. Zodia care dă lovitura. Semne bune anul are pentru acești nativi, au mare noroc la bani

Norocul pe plan financiar le surâde unora dintre zodii în 2023. Astrele vor fi de partea celor care vor să își rotunjească veniturile, iar câștigurile vor apărea încă din perima parte a anului. Horoscop bani 2023, care va fi cea mai avantajată zodie?

Horoscop bani 2023. Ce nativi vor fi avantajați

Anul 2023 vine cu vești bune pe plan financiar pentru unii dintre nativi. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse de la Antena 3 CNN, care vor fi cele mai avantajate zodii pe plan financiar anul acesta.

Berbec

Jupiter traversează casa banilor, motiv pentru care acești nativi vor fi foarte avantajați. Cei care muncesc mult vor fi răsplătiți pe măsură. Este recomandat ca Berbecii să deschidă un cont de economii, pentru că veniturile lor se vor multiplica.

Taur

Și acești nativi sunt avantajați de Jupiter. Primele 5 luni vor fi decisive pentru Tauri, care trebuie să dea dovadă de motivație și creativitate. Banii vor veni mult mai ușor dacă sunt inspirați în ceea ce fac.

Gemeni

Nativii Gemeni încep anul în forță și muncesc mult pentru a-și suplimenta veniturile. În a doua parte a anului vor avea parte de câștiguri mai mari, însă pe parcursul verii trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli și la negocieri.

Rac

Venus retrogradează în casa banilor în perioada 23 iulie – 4 septembrie. Racii pot fi la extreme și pot să dea lovitura sau să facă o investiție extrem de neinspirată. Ar trebui să amâne cheltuielile mari și să nu risipească banii pe lucruri care nu sunt necesare.

Leu

Saturn se află în casa a 8-a, iar acești nativi s-ar putea să aibă dificultăți în a obține finanțarea pe care și-o doresc. Până în luna mai ar trebui să se ocupe de educație și formare, astfel încât să își mărească veniturile în a doua parte a anului.

Fecioară

Acești nativi trebuie să investească mai întâi în educație, pentru a avea parte de venituri crescute. Se bazează pe ceilalți pentru a câștiga bani, iar dacă nu sunt atenți, îi pot pierde rapid. Au tendința să risipească banii pe vacanțe și călătorii.

Citește și: Horoscop săptămâna 9 – 15 ianuarie 2023. Schimbări radicale pentru unii nativi. Zodia care are parte de un câștig nesperat VIDEO EXCLUSIV

Balanță

Acești nativi sunt printre cei mai avantajați. Obțin bani prin forțe proprii și este posibil să găsească un job mai bun sau să negocieze în favoarea lor la actualul loc de muncă. Cei care doresc să facă un credit sau să achite un împrumut sunt avantajați în 2023.

Scorpion

Nativii Scorpion trebuie să își schimbe mentalitatea. Nu sunt dispuși să cheltuiască mult și trebuie să își traseze o serie de priorități. Sunt preocupați de supraviețuire și pot avea gânduri negre pe parcursul anului.

Săgetător

Până la jumătatea lunii mai acești nativi nu vor fi preocupați de finanțe. Cheltuielile cele mai mari apar după această dată. Săgetătorii își fac calcule pentru a face față cheltuielilor în domeniul imobiliar. Nu ar fi rău să aibă un fond de rezervă la care să apeleze din când în când.

Capricorn

Acești nativi știu cum să facă bani, pentru că imaginația lor este la cote maxime. Vor câștiga bani ușor și pot face investiții inspirate în 2023. Este un an bun pentru a porni o afacere.

Vărsător

Pentru acești nativi sunt 4 ani extrem de buni pe plan financiar. Sunt susținuți de Jupiter care este axat în Taur. Trebuie să facă totul cu o limită, să nu cheltuie prea mult și să se gândească la viitor.

Pești

Acești nativi ar trebui să aibă, de asemenea, grijă la cheltuieli și să nu exagereze prea mult. Este posibil să preia responsabilitățile altora din familie, de aceea este recomandat să cheltuie banii cu măsură.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Dumnezeule! Ce a spus Prinţul William despre Kate, după vestea BOLII CUMPLITE. Au fost lacrimi:...
Cele mai FIERBINȚI 40 de IMAGINI în care a apărut vreodată KIM KARDASHIAN! Îți TAIE...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Cum a scris 'canadianul' TJ Miles numele Alexandrei Duli, pe bilețelul de nominalizare la Survivor...
De necrezut! Ce relație au acum Anamaria Prodan și fina Andreea Tonciu: „Pentru mine e...
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama...
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 20 Aprilie 2024. Astazi, Racul va fi pus in situatii dificile, Sagetatorul va face...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 20 Aprilie 2024. Nativii din zodia Taur vor avea câteva discuții mai aprinse,...
Ești pregătit? Mâine, fiecare zodie primește cheia succesului
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
Nadia Comăneci, apariție de excepție la premiera documentarului despre Ilie Năstase. Cine este celebrul sportiv...
Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, reușită uriașă în carieră: "'Cu bucurie și recunoștiință, vă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *