Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2024. Vin bani mulți pentru acești nativi, au o perioadă de glorie

Cum arată a doua jumătate a lunii ianurie din punct de vedere astral.
Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2024. Vin bani mulți pentru acești nativi, au o perioadă de glorie

Mihai Vorpchievici vine cu previziunile complete pentru a doua jumătate a lunii ianuarie. Se anunță o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar pentru anumite zodii. Unii nativi vor avea parte de surprize plăcute, mai ales în plan sentimental și profesional. Iată ce vești aduc astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop cu Mihai Voropchievici pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2024

Berbec

Urmează o perioadă de acumulare, în care acești nativi ar trebui să pună mai mult accent pe înțelepciune. Stați mai mult în liniște, introspecție sau alături de cei mai vârstnici și acceptați sfaturile care vi se oferă. Acest lucru este important pentru a putea porni către câștig sau o recompensă.

Citește și: Cele 3 zodii care au mare noroc la dragoste și bani în ianuarie 2024. Au succes pe toate planurile

Taur

Începutul de an a fost ceva mai dificil pentru tine, dar de săptămâna următoare ieși din amorțeală și faci lucrurile cu rapiditate. Vei face câteva deplasări în interes de serviciu și poți încheia contracte avantajoase. Norocul este de partea ta în acestă perioadă.

Gemeni

Petru nativii Gemeni, schimbările sunt necesare în această perioadă. Este o săptămânpă în care trebuie să schimbe macazul, iar ei să facă primul pas. Pentru a reuși, trebuie să dai dovadă de consecvență. Cineva din trecut se va întoarce în viața voastră și veți avea șansa să reparați ceea ce ați greșit.

Rac

Stați bine la capitolul dragoste, unde este de așteptat să întâlniți o persoană care vă va chimba viața. Pe de altă parte, din punct de vedere profesional, lucrurile nu sunt așa cum v-ați fi așteptat. Se impune o transformare totală, pentru a nu ajunge la un eșec.

Leu

Noi schimbări vor avea loc în domeniul profesional pentru tine. Odată cu acestea, vor veni și bani mai mulți. Un loc de muncă nou, o avansare sau schimbarea domeniului de activitate te pot duce către câștiguri materiale importante. Va avea loc şi o întâlnire secretă cu o persoană importantă, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Fecioară

O scrisoare, un telefon, o deplasare, o săptămână de comunicări intense. E posibilă şi o reuniune de familie. O atracţie, mai multe intelectuală, pentru o persoană care a intrat de puţin timp în viaţa lor. Atracţia poate să fie, deocamdată, numai fizică.

Balanță

Urmează o perioadă instabilă, vor fi zile când bune, când rele. Ba e pasiune, ba sentimente exclusive, ba posesivitate, ba gelozie. Şi toate acestea se învârt în jurul banilor.

Citește și: Top 3 cele mai norocoase zodii în 2024. Își schimbă viața în acest an, succes pe toate planurile

Scorpion

Nativii Scoprion sunt gata de acțiune. Este un nou început pentru ei, vor cunoaște anumite persoane cu care vor lucra sau se vor lansa într-o afacere. Vechea lor relație poate fi relansată, odată cu apariția anumitor situații în viețile lor.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător se anunță o perioadă excelentă din toate punctele de vedere. Se pot afirma la locul de muncă, iar meritele lor sunt recunoscute. Creativitatea lor este fantastică și au mare vitalitate și succes în artă. Cei singuri se pot bucura de compania unei persoane dragi, sau chiar își pot întâlni marea dragoste.

Capricorn

Capricornul a început anul din prima săptămână cu muncă. În continuare, orice vor întreprinde, le va aduce reuşita. Aşa că, tot ce vor face, e cu câştig. O dragoste cu adoraţie, o întâlnire superbă, o uniune, fericire şi recompensă pentru cei fără obligaţii.

Vărsător

Acești nativi simt că renasc. Sunt atrași de tot ceea ce înseamnă libertate și își doresc să facă lucrurile în felul lor. Reușesc cu succes să iasă din tot felul de situații complicate pe care tot ei le-au creat anterior. Întoarcerea unei persoane dragi, o întâlnire neprevăzută atrage o iubire fulgerătoare.

Pești

Nativii Pești sunt energici și pot depăși orice barieră. Au vitalitate și sunt capabili să domine situațiile. Pentru ei urmează o perioadă cu multe reușite în plan profesional.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *