Horoscop rune 26 iunie-2 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici. Nativii care câștigă o sumă importantă de bani. Principalele previziuni

Ce spune cunoscutul numerolog despre această săptămână
Horoscop rune 26 iunie-2 iulie 2023 cu Mihai Voropchievici. Nativii care câștigă o sumă importantă de bani. Principalele previziuni

Mihai Voropchievici a vorbit despre ce le așteaptă pe zodii în săptămâna 26 iunie-2 iulie 2023, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri.

Horoscop rune Berbec

Mihai Voropchievici spune că nativii Berbec au o carte negativă pentru această săptămână. Au multă furie, caută dispute, se simt cu orgoliul rănit sau au o stare nervoasă. Furtuna aceasta se va domoli numai dacă nativii Berbec își controlează starea și se calmează.

Horoscop rune Taur

Sunt într-o situație mai instabilă. Este o săptămână cu bune și cu rele, cu suișuri și cu coborâșuri. Suișurile se referă la pasiunea lor, fiind firi pasionale, au sentimente exclusive și dau dovadă de posesivitate, de gelozie. Sunt duri în relațiile cu cei din jur, indiferent dacă acestea sunt profesionale sau amicale.

Horoscop rune Gemeni

Acești nativi tind să își facă iluzii și se lovesc de oameni cu rea credință. Nu au primit explicațiile la întrebările puse și, din această cauză, Gemenii se vor simți prizonierii unei situații în care nu pot face mare lucru, pentru moment. Va fi o săptămână tensionată.

Horoscop rune Rac

Nativii Rac vor avea o săptămână visătoare, în care amintirile din trecut persistă. Vor să fie mai pasivi la acțiunile celor din jur, să se ocupe mai mult de familie și să viseze lucrurile care să-l ajute să înțeleagă ce se întâmplă zilnic.

Horoscop rune Leu

Nativii Leu au găsit ceva, undeva, ca profesie, un loc bun de muncă. Vor începe noi acțiuni pe care ei și le doresc. Făcând această schimbare vor avea parte de o realizare materială pozitivă.

Horoscop rune Fecioară

Nativii Fecioară ies cu capul sus dintr-o situație dificilă prin care au trecut. Sunt zodii ambițioase, puternice și vor ști cum să rezolve totul ca să iasă în câștig de cauză.

Horoscop rune 26 iunie-2 iulie 2023. Nativii Vărsător ies din zona de confort

Horoscop rune Balanță

Soarele iese și pe strada lor și au parte de o carte bună care aduce simbolistica reușitei și a fericirii. Se vor afirma la locul de muncă, le vor fi recunoscute meritele și se va clarifica fericit o situație care i-a bulversat.

Horoscop rune Scorpion

Au o săptămână în care comunicarea și schimbul de idei sunt foarte importante. Pot apărea schimburi de măerfuri pentru cei care sunt afaceriști. Alții pot primi o scrisoare sau un telefon care îi va obliga să facă o deplasare.

Horscop rune Săgetător

Nativii Săgetător au șansa să cunoască un partener de vârsta lor într-un cadru distractiv, unde vor avea o energie combativă nemaipomenită și vor fi primi vârful de lance.

Horoscop rune Capricorn

Au o perioadă în care se ocupă de toate misterele, secretele, pe care încă nu le-au aflat, dar le vrea. Trebuie să dea dovadă de răbdare, receptivitate și gândire pozitivă.

Horoscop rune Vărsător

Vor căuta să nu mai stea în cuibul lor de leneși și vor ieși la diferite întâlniri la inițiativa altor persoane. Propunerile primite vor aduce o realizare materială pozitivă pentru nativii Vărsător.

Horoscop rune Pești

Urmează o săptămână bună pentru cei din zodia Pești. Vor avea echilibru și vor fi stăpâni pe situație. Se anunță o călătorie în jurul casei sau în țară, iar cei care au colaborări externe pot ajunge în străinătate.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
7.9 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *