Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia care renaște din propria cenușă la jumătatea lunii ianuarie: “Primiți vești bune”

Cum arată săptămâna viitoare pentru toți nativii din zodiac.
Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. Zodia care renaște din propria cenușă la jumătatea lunii ianuarie: “Primiți vești bune”

Săptămâna viitoare este una plină de speranță și reușite pentru unele zodii. Conform previziunilor numerologului Mihai Voropchievici, vor fi schimbări semnificative pentru mai multe semne zodiacale. Fiecare zodie va primi influențe diferite, dar pentru una dintre ele se anunță o perioadă de renaștere și transformare profundă.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici

Berbec

Pentru nativii din zodia Berbec, cartea 20, Cosmosul, aduce promisiuni de succes și reușită. Această carte simbolizează o perioadă favorabilă pentru inițiativele lor. Sunt încurajați să acționeze acum, deoarece orice demers întreprins în această perioadă se va materializa într-un mod excepțional. În plus, situațiile nefericite din trecut par să se transforme în experiențe cu deznodământ fericit pentru ei. În plan sentimental, lucrurile stau bine.

Taur

Taurii au 18, galbenul, o carte pozitivă care simbolizează pentru ei renașterea, reînnoirea. Această carte indică faptul că acești nativi ies din starea de apatie și pasivitate, căutând acum mai multă libertate și mișcare. Situații considerate dificile în trecut se transformă în mod miraculos și aduc vești bune. Nativii Taur vor experimenta o perioadă în care energia lor va fi canalizată în mod pozitiv, aducând schimbări benefice și surprize plăcute în viața lor.

Gemeni

Gemenii, având cartea 19, roșu, vor avea o energie pozitivă, bine canalizată săptămâna viitoare. Acești nativi vor fi plini de dinamism, putere fizică și dorință de a face lucruri bune în jurul lor. Cu toate acestea, Gemenii sunt sfătuiț să nu vorbească prea mult, deoarce și-ar putea compromite succesul dorit. Așadar, atenția la comunicare este esențială pentru a păstra echilibrul.

Rac

Pentru Rac, cartea Steaua aduce un început nou și favorabil în săptămâna următoare. Nativii Rac vor începe o nouă acțiune sau proiect, în special în domeniul profesional. Activitatea pe care o desfășoară cu plăcere se va transforma în succes și le va aduce recompense materiale substanțiale. Astfel, se preconizează o perioadă de bucurie și satisfacție pentru munca depusă.

Leu

Leii sunt sub influența Semilunelor, o carte neutră care indică necesitatea unei alegeri în săptămâna următoare. Leii sunt sfătuiți să apeleze la înțelepciune atunci când fac alegeri, să renunțe la ezitare, dubii și neliniște. De asemenea, este recomandat ca ei să renunțe la rivalități și să reflecteze înainte de a acționa. Succesul vine atunci când acești nativi iau decizii înțelepte și evită acțiunile impulsive.

Fecioară

Fecioarele au în față cartea Orizontul, indicând echilibru și stăpânire asupra situației. Cu toate acestea, este posibil ca ele să fie nevoite să facă o călătorie neașteptată săptămâna următoare, posibil chiar în străinătate. Această călătorie poate aduce descoperiri pasionale și chiar o întâlnire specială. Succesul este la îndemâna lor, iar semnarea unui contract avantajos în timpul călătoriei este foarte posibilă.

Balanță

Cartea 2, Luna. Balanța a dat în visare. Are o carte neutră care simbolizează, pentru ele, în săptămâna următoare, că vor fi visătoare, stau undeva cu ochii în tavan și îşi aduc aminte de trecut, de amintiri. Sunt pasivi, de multe ori nici cu familia nu vor să discute, iar seara sau noaptea nu pot să doarmă din cauza faptului că toate gândurile lor dau năvală. Încercați să fiți puțin mai receptivi la cei din jur și un pic să vă înfrânați emoțiile, pentru că aceste emoții puternice care vă apasă s-ar putea să vă mute pentru o perioadă mai îndelungată să trăiți în trecut, iar voi n-ați trăit niciodată în trecut

Scorpion

Scorpionnii au în față o carte negativă, sugerând o săptămână de bulversări și tensiuni. Acești nativi sunt avertizați asupra stărilor de furie și a orgoliului rănit. Pentru a evita situațiile conflictuale, Scorpionii sunt sfătuiți să fie mai prudenți și să își controleze furia. Este important să evite confruntările, iar exprimarea emoțiilor trebuie gestionată cu înțelepciune.

Săgetător

Săgetătorul are cartea 13, albul. Acest lucru înseamnă că are o protecție puternică. E o carte foarte bună și protecția puternică vine din partea unei personalități marcante. Posibil să fie șeful de la serviciu sau poate vecinul de vizavi, cu care vă salutați ocazional și vă simpatizează. S-ar putea să vă întindă o mână de ajutor sau să facă o alianță cu voi, ştiind ce probleme aveți, așa că descărcați-vă un pic sufletul, le transmite Mihai Voropchievici, potrivit Antena3.ro.

Capricorn

Capricornul are cartea Ovalul. Această carte neutră este foarte bine controlată de acești nativi, care vor avea parte de o săptămână plină de dragoste, gentilețe, de secrete dezvăluite și chiar de o întâlnire călduroasă. Chiar dacă situația evoluează lent, Capricornii ar trebui să se aștepte la rezolvarea problemelor din partea unei femei.

Vărsător

Vărsătorii se confruntă cu cartea Râu, 17, o carte negativă care sugerează o săptămână în care pot apărea iluzii și în care pot fi abandonați de cei care le-au promis ajutorul. Acești nativi sunt îndemnați să se controleze și să evite manifestările exagerate. Prudența este crucială, iar Vărsătorii sunt sfătuiți să își gestioneze atent emoțiile pentru a evita să scăpe situația din mână.

Pești

Peștii au cartea 15, cenușiu, semnificând o săptămână în care timpul, înțelepciunea și puterea de reflecție vor fi la loc de cinste. O persoană mai în vârstă le poate oferi ajutorul într-o problemă apăsătoare. Acești nativi sunt sfătuiț să se liniștească, pentru că neliniștea lor provine din lipsa unei părți financiare, iar acea parte, chiar dacă vine mi târziu, într-un final tot vine.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *