Horoscop săptămâna 10 – 16 octombrie 2022. Mercur formează opoziție cu Jupiter. Aspect conflictual care poate aduce neînțelegeri VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru săptămâna 10 - 16 octombrie 2022
Horoscop săptămâna 10 - 16 octombrie 2022. Mercur formează opoziție cu Jupiter. Aspect conflictual care poate aduce neînțelegeri VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 10 – 16 octombrie se remarcă prin revenirea lui Mercur în zodia Balanță, de această dată în mers direct, după ce a retrogradat aici și în Fecioară. Acest aspect poate aduce clarificarea unor situații, discuții și negocieri din perioada 26 august -10 septembrie. Mercur în Balanță ne susține în comunicarea cu cei din jur, ne susține să găsim armonia relații și să ne împăcăm cu cei cu care am fost în conflict. Totuși, trebuie ținut cont că Mercur formează săptămâna aceasta opoziție cu Jupiter retrograd din Berbec, aspect conflictual, care poate aduce neînțelegeri și certuri în relații. S-ar putea să răbufnim și să spunem tot ceea ce am strâns în noi în perioada de retrogradare.

Horoscop săptămâna 10 – 16 octombrie 2022. Principalele aspecte astrale

Un alt aspect conflictual al săptămânii este careul pe care îl formează Marte din Gemeni cu Neptun din Pești. Din nou, acest context astrologic vorbește de confuzie, acțiuni neclare, lipsă de concentrare și disiparea energiei în prea multe direcții. Cel mai puternic îl resimt zodiile mutabile, Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești, care se pot trezi brusc la realitate.

Săptămâna 10 – 16 octombrie se încheie totuși într-o notă plăcută, cu un trigon între Venus, planeta iubirii, din Balanță și Saturn retrograd din Vărsător. Acest context astrologic ne ajută să ne consolidăm relațiile, să ne asumăm responsabilități și angajamente pe termen lung și să fim mai maturi în abordările sentimentale și financiare. În weekend este o perioadă favorabilă pentru cei care doresc să înceapă noi relații pentru că se pot dovedi a fi de lungă durată.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 10 – 16 octombrie 2022. Nativii Taur sunt sfătuiți să nu investească în proiecte de grup

Berbec/Ascendent Berbec

Deși Mercur revine în sectorul relațiilor tale și te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu partenerul de viață, dar și cu cei cu care colaborezi, săptămâna aceasta s-ar putea să ai parte de niște conflicte și ciocniri de interese. Marte, guvernatorul tău, se va afla într-un careu cu Neptun aspect care te poate sensibiliza, deși nu îți stă în fire. Ai grijă să nu te lași afectat de vorbele altora, dar nici păcălit de unele vești și mesaje primite. Profită de weekend pentru a te reconecta cu partenerul sau pentru a lega o nouă relație.

Taur/Ascendent Taur

Cu Mercur întors în Balanță vei rezolva o serie de situații profesionale și vei vedea mai clar un context la locul de muncă. Săptămâna aceasta s-ar putea să vină totuși cu stres profesional major ca urmare a opoziției cu Jupiter. De asemenea, vei putea lua niște decizii legate de starea ta de sănătate, poate chiar vei reuși să tratezi o afecțiune cu care te confrunți de ceva vreme. Pe de altă parte, nu te lăsa influențat de prieteni să scoți bani din buzunar și nu investi în proiecte de grup sau planuri de viitor pentru că nu vei obține profit.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Guvernatorul tău, Mercur, se întoarce în mers direct în sectorul afectiv și te ajută să scapi de o serie de confuzii sentimentale și să-ți îmbunătățești comunicarea cu persoana iubită și cu copiii. Totuși, ține cont că săptămâna aceasta formează o opoziție cu Jupiter, prin urmare s-ar putea să ai parte de unele conflicte cu cei dragi. Marte, care se află în zodia ta, va forma un careu cu Neptun, așa că ai grijă la tendința de a promite prea multe, de a spune lucruri mărețe de care nu te poți ține și de a păcăli chiar și fără să vrei. Atitudinea ta poate deranja superiorii și, în plus, lași impresia că ceilalți nu se pot baza pe tine. S-ar putea să stai mai prost la capitolul concentrare și să-ți risipești energia în prea multe direcții fără a obține nimic.

Rac/Ascendent Rac

Revenirea lui Mercur în Balanță te ajută să-ți îmbunătățești comunicarea cu familia și să te împaci cu o rudă cu care ai fost în conflict. De asemenea, poți rezolva situații ce țin de actele unei locuințe sau bun imobiliar. Careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce confuzie, lipsă de concentrare și atenție, oboseală, dar și senzația că ești mințit. S-ar putea să ai de a face cu o situație din trecut peste care credeai că ai trecut și nu este exclus să afli unele secrete sau să descoperi că ești vorbit pe la spate.

Horoscop săptămâna 10 – 16 octombrie 2022. Nativii Leu profită de weekend pentru a discuta cu partenerul

Leu/ Ascendent Leu

Cu Mercur în Balanță, comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți, însă ține cont că săptămâna aceasta va forma o opoziție cu Jupiter, prin urmare certurile și neînțelegerile pot să apară la fiecare pas. Careul dintre Marte și Neptun poate aduce dezamăgiri din partea prietenilor sau din partea partenerului de viață. S-ar putea, de asemenea, ca un proiect în care ești implicat să aducă pierderi sau un plan de viitor să nu evolueze în direcția dorită. Profită de weekend pentru a discuta cu partenerul situații care în trecut v-au adus conflicte.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Guvernatorul tău, Mercur, va reveni în sectorul banilor și te va ajuta să-ți redresezi situația financiară și să găsești soluții pentru a-ți crește veniturile. S-ar putea ca săptămâna aceasta să faci totuși niște cheltuieli cam mari. Pe de altă parte, careul dintre Marte și Neptun te atenționează că poți avea parte de o competiție neloială cu un partener profesional și te poți confrunta cu unele tensiuni în cuplu. Încearcă să nu te bazezi pe ceilalți pentru că îți pot promite marea cu sarea, de exemplu o funcție, însă în realitate vor profita de tine.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur se reîntoarce în zodia ta și acest aspect te ajută să fii rațional, lucid, să iei decizii înțelepte și să fii mai deschis către socializare. Pe de altă parte, Marte formează un careu cu Neptun, aspect care poate aduce neplăceri la locul de muncă. Săptămâna aceasta te vei concentra mai greu pe ceea ce ai de făcut și s-ar putea să primești niște vești sau sarcini care să nu-ți fie pe plac. În unele cazuri poate fi vorba și de o problemă de sănătate. Profită de weekend pentru a-ți consolida o poveste de iubire și nu te teme să faci un angajament pe termen lung în cuplu.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Întreg contextul săptămânii, cu Mercur revenit în Balanță și Marte, guvernatorul tău, în careu cu Neptun, poate scoate la iveală o serie de situații toxice din viața ta cu care te confrunți și pe care eviți să le rezolvi. Pe de o parte, s-ar putea să descoperi minciuni, trădări, să afli secrete, iar pe de altă parte să-ți conștientizezi unele atașamente toxice și unele traume emoționale mai vechi. Este momentul sa detașezi de trecut și de tot ce este bolnăvicios în viața ta.

Horoscop săptămâna 10 – 16 octombrie 2022. Nativii Săgetător se pot confrunta cu probleme

Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Mercur în Balanță, relațiile cu prietenii se îmbunătățesc și vei fi mai dornic să ieși la evenimente și să cunoști oameni noi. Pe de altă parte, vezi mai clar ce trebuie să faci pentru a avea succes cu un proiect în care ești implicat și îți poți face planuri echilibrate de viitor. Careul dintre Marte și Neptun s-ar putea să-ți aducă probleme, fie în familie, fie între părinți și partener, fie chiar cu perechea de viață. Ține cont că Marte este sectorul relațiilor tale și poate aduce confuzie care poate conduce chiar până la o ruptură de relație.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur revine în sectorul carierei tale și te ajută să vezi mai clar o situație profesională cu care te confrunți și astfel să iei o decizie importantă. Pe de altă parte, careul dintre Marte și Neptun poate accentua niște probleme de sănătate și poate aduce multe confuzii și neînțelegeri. S-ar putea să ai parte de certuri cu colegii, oboseală accentuată și lipsa de concentrare, iar randamentul să-ți fie mai scăzut. Cere să fii remunerat conform cu responsabilitățile pe care le ai și cu munca depusă.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Cu Mercur în Balanță vei vedea mai clar o situație cu care te-ai confruntat și poți să-ți schimbi perspectiva asupra unui context care te-a agitat până acum. Este un tranzit bun pentru studii și călătorii. Pe de altă parte, careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce tentații financiare, așa că ai grijă la cum îți cheltuiești banii. Poți fi ușor păcălit de oferte și ar trebui să eviți speculațiile financiare. Dacă îți place de o persoană, nu încerca să o impresionezi cu ajutorul portofelului. Unii nativi pot scoate bani din buzunar pentru plăcerile personale sau pentru mofturile celor dragi.

Pești/Ascendent Pești

Cu Mercur revenit în mers direct în Balanță poți rezolva niște probleme de natură financiară, iar în cuplu poți rezolva o serie de confuzii și neînțelegeri. Careul dintre Marte și Neptun îți poate aduce tensiuni și probleme în familie, neînțelegeri cu părinții. Nu este o perioadă bună să investești bani în casă sau să-ți achiziționezi un imobil. O serie de traume emoționale transgeneraționale pot ieși la suprafață în această săptămână și va trebui să te confrunți cu ele și să le vindeci pentru a-ți redobândi pacea interioară.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
9.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *