Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Surprize mari pentru Gemeni, schimbări uriaşe în viaţa Peştilor

Citeşte horoscopul săptămânii 11 – 17 aprilie 2022 şi află ce surprize au astrele pentru toţi nativii.
Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Surprize mari pentru Gemeni, schimbări uriaşe în viaţa Peştilor

Săptămâna 11 – 17 aprilie se remarcă print-o conjuncție unică în viața noastră. Este vorba de întâlnirea dintre Jupiter și Neptun în zodia Pești, întâlnire care deși se petrece din 12 în 12 ani, în Pești s-a petrecut ultima dată în 1856. Această conjuncție vorbește despre minuni și expansiune spirituală, dar și despre vindecare. Acolo unde avem zodia Pești în astrograma natală putem avea parte de un miracol.

Un alt aspect major al săptămânii 11 – 17 aprilie este intrarea Lunii Negre (Lilith) în zodia Rac, după 9 ani. Cum Luna Neagră vorbește de obsesii, de tentații și de limite depășite, se anunță o perioadă provocatoare în plan emoțional până pe 8 ianuarie, când va părăsi Racul. S-ar putea să ne fie foarte greu să ne rupem de atașamente, chiar dacă știm că acestea sunt toxice.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Gemenii au şanse să îşi schimbe statutul social

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta le va aduce Berbecilor o mai mare nevoie de interiorizare, însă și o mare putere interioară. De fapt, se vor închide în ei pentru a crește spiritual, pentru a se vindeca de trecut, pentru a închide o rană veche. Este momentul să iasă din relații toxice.

Taur/Ascendent Taur

Taurii se preocupă de viitorul lor și își fac planuri foarte îndrăznețe, mai ales că vor avea sprijin de la cei din jur, poate chiar de la prieteni. Se vor bucura de popularitate grație felului de a fi și faptului că devin foarte sociabili.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Tu ai șanse foarte mari să crești profesional, să te afirmi și să-ți atingi niște obiective profesionale și nu numai. Ai curajul să preiei o funcție, o mare responsabilitate sau să intri pe o nouă direcție în carieră. Mulți nativi își pot schimba acum statutul social.

Rac/Ascendent Rac

Cel mai probabil tu deja ai deschis poarta spiritualității, iar acum, prin această conjuncție nu vei face altceva decât să treci prin ea și să evoluezi. Mulți nativi vor simți că a venit momentul unei reconversii profesionale.

Leu/ Ascendent Leu

Este o săptămână în care poți reuși să echilibrezi raportul de forțe în cuplu. Poți face credite, inestiții, partaje și poți să-ți clarifici o situație intimă. Ai șansa să scapi de o obsesie, să rupi un atașament toxic, chiar și o relație secretă.

Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Scorpionii încep o nouă poveste de dragoste

Fecioară/Ascendent Fecioară

Dacă până acum nu ai început o relație, săptămâna aceasta este șansa ta cea mare. Dacă ai deja o relație, atunci vei face progrese alături de partener. Poate fi vorba și de o cerere în căsătorie sau de semnarea unui contract profesional. Unii nativi au curajul să divorțeze acum.

Balanță/Ascendent Balanță

Dacă te-ai confruntat cu probleme de sănătate sau cu frici legate de sănătatea ta, acum este momentul să le vindeci. Găsești un tratament minune sau pur și simplu renunți la un loc de muncă care te acapara și implicit îți schimbi stilul de viață.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Conjuncția Neptun-Jupiter se petrece în sectorul iubirii tale, iar acest aspect îți aduce fie o nouă poveste de dragoste, dacă ești singur, fie ocazia de a deveni părinte, dacă ai deja o relație. Este o perioadă de bucurie, de reconectare cu plăcerile vieții.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Vei observa că în interiorul tău încolțește dorința de a-ți construi o casă, un cămin, o familie. Dacă deja ai, atunci poate vrei să o mărești, poate vrei să-ți schimbi locuința sau să te întorci în țară, dacă ești plecat.

Horoscop săptămâna 11 – 17 aprilie 2022. Peştii, moment prielnic pentru a face schimbări

Capricorn/Ascendent Capricorn

Te bucuri de o săptămână foarte bună în toate activitățile care presupun comunicare. Poți face negocieri bune, poți învăța și poți clarifica multe neînțelegeri, confuzii cu care te-ai confruntat până acum. Niște tipare de raționament se pot dizolva definitiv.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Ai grijă la cum îți gestionezi finanțele săptămâna aceasta. Poți câștiga bani pe o parte și poți pierde pe alta. S-ar putea ca unii nativi să apeleze la împrumuturi, dar de preferat ar fi să nu fie vorba de sume mari.

Pești/Ascendent Pești

Ai ocazia să faci un salt în conștiință, ai șansa să te conectezi cu Divinitatea, indiferent ce înseamnă pentru tine, să crești spiritual. Este momentul să faci acele schimbări la care visezi de ceva vreme, dar și să înlături acele confuzii care te-au ținut în loc. Pornește pe calea progresului și nu te mai uita în spate.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9.1 14 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *