Horoscop săptămâna 11-17 decembrie 2023. Oportunități uriașe pentru acești nativi, descoperă o nouă sursă de venit VIDEO

Ce îți rezervă astrele în perioada următoare

Scris de: Daoud Andra

08 Dec. 2023

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie 2023. Oportunități uriașe pentru acești nativi, descoperă o nouă sursă de venit VIDEO

Săptămâna 11-17 decembrie vine cu vești excelente pentru unii nativi din zodiac. Contextul astrologic este de partea celor care vor să câștige bani mai mulți. Marți, 12 decembrie, este Lună Nouă în Săgetător. Mercur, aflat în semnul Capricornului, formează sextil cu Venus din Scorpion. Cum vor fi influențate zodiile de aceste schimbări, potrivit horoscop săptămâna 11-17 decembrie 2023. La ce să se aștepte nativii.

Horoscop săptămâna 11-17 decembrie 2023

Berbec

Săptămâna aceasta pui mai mult accent asupra vieții de familie și a cuplului. Este momentul să îi acorzi mai multă atenție partenerului, pe care l-ai neglijat în ultima vreme. Dragostea plutește în aer și te gândești din ce în ce mai mult la o vacanță în doi. Nu neglija munca și încearcă să finalizezi sarcinile pe care le ai, înainte de a pleca în concediu.

Taur

Sunt șanse mari să găsești un investitor sau un partener de afaceri pentru proiectul tău. Este un moment bun pentru a face un pas înainte pe plan profesional. Trebuie doar să ai curajul de a începe o activitate nouă. Pe plan personal, este posibil să te întâlnești cu cineva din trecut, care revine în viața ta.

Citește și: Cele 4 zodii protejate de o aură divină în 2024. Banii vor veni cu nemiluita, karma e de partea lor

Gemeni

Apare o nouă oportunitate pe plan financiar și nu ar trebui să o treci cu vederea. Poți obține foarte ușor venituri suplimentare, dacă știi să profiți de ocazia care se ivește. În ceea ce privește viața personală, este posibil ca cineva să îți ceară a doua șansă. Gândește-te bine dacă merită să i-o acorzi.

Rac

Pentru nativii singuri, este o săptămână în care pot cunoaște persoane interesante și chiar se pot îndrăgosti. Dacă ești deja într-o relație, te gândești cum să îți bucuri partenerul și planifici o surpriză pentru el. Pe plan profesional, poate să apară o oportunitate de colaborare sau chiar o ofertă pentru un nou job.

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2023

Leu

Deși lucrurile nu au mers extraordinar la locul de muncă în ultima perioadă, se pare că vin și vești bune. Un coleg sau un mentor este de partea ta și te ajută să obții ce îți dorești. Ai grijă la sarcinile pe care le-ai lăsat neterminate și încearcă să te ocupi de ele, înainte de a începe proiecte noi. Vei avea timp pentru toate, dacă le prioritizezi.

Fecioară

Sarcinile pe care le ai de îndeplinit săptămâna aceasta te pot face să te simți copleșit. Munca și viața de familie îți ocupă aproape tot timpul, dar spre finalul săptămânii găsești un răgaz pentru a te relaxa. Nu refuza invitațiile în oraș și profită de ocazie pentru a te deconecta de la tot. Nativii care sunt singuri au șanse să se îndrăgostească.

Citește și: Zodiile care nu fac casă bună împreună. Nu sunt compatibile deloc în relație

Balanță

Este o săptămână dedicată activităților de familie. Te poți întâlni cu unele rude îndepărtate, pentru a discuta despre o moștenire și a pune la punct unele detalii. O situație din trecut pe care o credeai rezolvată s-ar putea să necesite din nou atenția ta. Deși este solicitant, e momentul să te ocupi de ea, astfel încât să nu te mai urmărească pe viitor.

Scorpion

Nativii care sunt în căutarea dragostei au șanse să întâlnească pe cineva săptămâna aceasta. Pe plan profesional, pare că lucrurile se mișcă mai lent decât ți-ai dori. Nu mai ai deloc răbdare și ai face orice pentru a obține anumite rezultate. Încearcă să nu disperi și să nu te mai compari cu alți colegi care lucrează pe același post.

Săgetătorii fac rost de bani

Săgetător

Ai șanse mari să îți suplimentezi veniturile săptămâna aceasta. Poate fi vorba despre o primă, un cadou sau vânzarea unor articole în mediul online. Banii vin la fix pentru a cumpăra cadourile de Crăciun pentru cei dragi. La locul de muncă, ar putea apărea unele provocări cărora trebuie să le faci față. Astrele sunt de partea ta și vei depăși cu brio perioada.

Capricorn

Dai dovadă de multă încredere în tine și acest lucru te face mult mai atrăgător. Este posibil să apară mai mulți admiratori decât de obicei, iar dacă ești în căutarea dragostei, vei avea de unde alege! La locul de muncă, este posibil să primești o ofertă care te pune pe gânduri. Pune în balanță și analizează toate aspectele, înainte de a lua o decizie.

Vărsător

Este o perioadă bună pentru a-ți pune ordine în gânduri și a-ți stabili prioritățile. Dorințele pe care le trimiți către Univers în aceste zile au mari șanse să devină realitate. Pe plan personal, simți nevoia să faci o schimbare. Fie începi să ții un jurnal, fie să faci sport mai mult, în orice caz va fi ceva care te va face să te simți bine.

Pești

Ești pe cale să realizezi ceva măreț în carieră, însă lucrurile nu se concretizează. Deși ai discutat despre o promovare sau o mărire de salariu, rezultatul întârzie să apară. Nu este cazul să disperi sau să îți pierzi răbdarea. Pe plan personal, ai putea cunoaște pe cineva cu care să legi o prietenie sinceră, pe termen lung.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *