Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Taurul are mult noroc, Vărsătorii vor face bani mulți VIDEO EXCLUSIV

Scris de: Irina Maria

08 Mar. 2024

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Taurul are mult noroc, Vărsătorii vor face bani mulți VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. A doua săptămână a lunii martie vine cu noi provocări și experiențe noi pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024

Este ultima săptămână a anului astrologic care a început în 2023. Este o fază de finalizare, în care ne simțim mai epuizați, mai moleșiti, mai fără viață. Suntem mai predispuși la îmbolnăvire. Pe cer se întâmplă modificări. Avem același buchet de planete în Pești – Soare, Saturn și Neptun, dar pe 11 martie, Venus, planeta iubirii și a relațiilor, părăsește planeta Marte din Vărsător și întră în Pești.

Iubirea se schimbă, se transformă din detașată în iubire necondiționată. Venus se simte foarte bine în Pești, este în exaltare, euforică, în stare să dăruiască iubire necondiționată. Simte că vrea și poate să facă acest lucru. În același timp, apar primii ghiocei ai Berbecului. Mercur, planeta mentalului și a comunicării, se trezește din aburii Peștelui și se află acum în Berbec.

E momentul în care se trezește din visare, imaginație, dintr-o ceață și începe să fie viu, activ, dornic de a realiza visele pe care și le-a imaginat până acum. Mercur vrea să sedimenteze, să dea viață tuturor viselor și dorințelor pe care le-am simțit și manifestat în perioada Lunii noi și a sezonului Pești.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Planeta Mercur vine în zodia dvs. Berbecul se simte ca după o noapte de beție. Energia puternică din Pești l-a ținut până acum într-o stare de izolare, de introspecție. A avut un puternic dialog interior cu sufletul lui. Acum, primește un pahar cu apă rece peste ochi prin energia planetei Mercur! Gata cu inerția și lâncezeala! Mercur le aduce claritate, putere de a materializa tot ceea ce până acum doar au visat. Venus intră, pe 11 martie, în Pești și aduce o iubire mai blândă, mai apropiată de emoțiile lor. Se simte foarte bine pe acest teritoriul al Peștilor și le trimite Berbecilor creativitate, noroc în relații și multe oportunități și deschideri de drum.

Taur / Ascendent Taur

Jupiter din Taur le aduce multă șansă și noroc! E păcat să nu conștientizați acest aspect și să nu acționați, să nu demarați proiecte noi și să materializați visele. Aveți mare deschidere către grupul social, oameni și relații noi. Este momentul în care tot ceea ce ați cunoscut până acum – relații sau cunoștințe – să le folosiți. Puteți să puneți în realitate visele voastre! Sunteți nerăbdători, vă doriți un alt drum. Este momentul să se împlinească, trebuie doar să acționați. Planeta Venus, guvernatorul dvs, pe 11 martie își schimbă domiciliul din Vărsător în Pești. Vă va da foarte mult farmec, puteți socializa în continuare, să vă faceți noi prieteni și cunoștinte. Mercur din Berbec vă deschide mintea, vă aduce claritate, puteți asculta ce Universul are pregătit pentru voi. Aveți foarte multă intuiție, este o săptămână nemaipomenită pentru a simți și a pune în practică ceea ce vă doriți. Cu mult noroc și intuiție vă puteți realiza orice vis.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Planeta Mercur, guvernatorul dvs, este în Berbec. Vă face foarte vorbăreți, vocali, nerăbdatori. Recomandarea este să aveți grijă cu cine și despre ce vorbiți, cât dați din casă. Acum sunteți foarte vorbăreți, ca și cum cineva v-a trezit după mult timp în care ați tăcut. Țineți pentru voi ideile prețioase, nu le împărtășiți oricui. Este o perioadă în care vi se pot fura aceste idei și este păcat. Planeta Venus din Pești vă face să fiți creativi, să găsiți noi modalități de a vă schimba cariera, locul în societate. Vă ajută să străluciți și să căpătați prestanță. Planeta Marte din Vărsător vă solicită mai mult, vă pune mai mult la muncă. Dar o faceți pentru a aduce diplome, a finaliza cursuri, pentru a învăța. Tot ceea ce veți face acum vă va fi de folos în viitor, mai ales în carieră.

Rac / Ascendent Rac

Planeta Mercur, din Berbec, intră în casa a 10a, a carierei. Sunteți extrem de prinși în acest domeniu, prestanță, strălucire. Vorbiți foarte mult despre voi, visele și planurile voastre. Aproape că îi sufocați pe cei din jur și pe cei de acasă. Ar fi bine să aveți puțină compasiune, empatie cu cei de acasă, acum simțiți nevoia să fiți în prim plan, să vorbiți numai despre voi. S-ar putea ca ei să se simtă marginalizați. Jupiter care se află în Taur în casa a 11a, casa grupului social, vă aduce mult noroc în proiectele de viață, vă aduce idei foarte bune. Vă simțiți bine în mijlocul oamenilor și de acolo vă luați aceste idei de viitor. Puteți face mari cheltuieli, aveți deschidere către călătorii, studii în străinătate, excursii în grup. Planetele din Pești, cu Venus, vă țin în melancolie, iubire și atașament necondiționat. Marte din Vărsător, pe sectorul finanțelor, vă face să cheltuiți mult. Aveți grijă cât și pe ce îi dați.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Leu / Ascendent Leu

Planeta Mercur din Berbec intră în casa a noua. O superbă energie în casa obiectivelor, care vă dă foarte multă încredere în voi, vă deschide noi orizonturi, vă aduce călătorii minunate, cursuri de dezvoltare personală. Pe 11 martie, Venus intră în Pești și vă aduce cheltuieli. Atenție la ceea ce nu vă este de folos! Vreți să cumpărați foarte mult, aproape că nu mai realizați ceea ce vă doriți și ce nu. Când ajungeți acasă, realizați că foarte multe obiecte au fost luate degeaba. Jupiter din Taur este în casa carierei și vă pune iar pe jar. Iar vă doriți strălucire, faimă, prestanță. Vreți să fiți buricul pământului! Aceste dorințe vă fac să investiți mult în imaginea dvs, să vă cumpărați multe haine. Relațiile interumane vă solicită mult în această săptămână. Pluto și Marte din Vărsător, care se află în casa a șaptea, vă duc de la agonie la extaz. Nici nu mai știți ce să faceți cu partenerii. Fie un lucru bun, fie vă enervează și nu știți cum să îi îndepărtați. Trebuie să vă calmați și să găsiți o cale de mijloc.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Planeta Mercur, guvernatorul dvs, este în casa a opta, a detașării, a vieții și a morții. Este și o casă a finanțelor. Aveți multe discuții legate de bani, ai altora sau cei pe care i-ați investit. Aveți mare grijă dacă sunteți în conflicte, procese: nu bârfiți, nu vorbiți mult despre acest aspect, limitați-vă doar la avocat. Puteți să dați din casă lucruri care nu ar fi indicat, mai ales dacă sunteți în conflict. E o săptămână bună pentru introspecție, terapie, pentru a citi. Poate vă dezvoltați personal, treceți peste momente și lucruri care nu sunt drăguțe chiar acum. Pe 11 martie, Venus intră în Pești și vă aduce parteneriate, relații de cuplu, de afaceri prospere. Este un canal de energie care vă aduce creativitate. Vă doriți să vă logodiți, să vă căsătoriți, să faceți ceva concret cu partenerul de viață. Se poate întâmpla ca partenerul să nu fie pe aceeași lungime de undă. Veți fi dezamăgit, puteți pune punct relației. Marte se află în Vărsător, în casa muncii și a sănătății, vă susține în proiecte și în rutina de sănătate.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Mercur în Berbec, pe casa a șaptea, a partenerului de viață, a parteneriatelor de afaceri. Foarte multă comunicare. Fiți atent la vorbe, la ce spuneți și cui. Puteți să dați ușor în ceartă, aveți o stare de nerăbdare și puteți fi certăreți. După 11 martie, Venus intră în Pești și se poziționează pe casa muncii și a sănătății. Veți avea mult de muncă, dar trebuie să țineți un echilibru între muncă și sănătate. Nu e indicat să vă solicitați prea mult, aveți grijă să vă hrăniți, să vă odihniți. Dacă nu vă mai place locul de muncă, puteți pleca, e momentul în care puteți să o faceți fără grijă. Urmează un nou an astrologic în care puteți să găsiți un nou loc de muncă, să fiți mai bine. Pluto din Vărsător vă aduce multă tranformare, se află pe casa relaționării și aduce multă schimbare în dragoste și relații.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Planeta Mercur din Berbec intră în casa a șasea, a muncii. Puteți comunica mai bine cu colegii și șefii mai bine cu subalternii lor, o să îi asculte mai mult, o să le acorde dreptate. Au anumite doleanțe și acum pot face ceva pentru ei. Pe 11 martie, Venus intră în Pești și se află pe casa a cincea, a bucuriei, fericirii, a copiilor. Vă aduce multă distracție, dar atenție! Aduce și multă fertilitate. Puteți pune planul de a avea un copil sau vă aduce un bun dialogul cu copiii pe care îi aveți. Marte din casa a patra, a familiei, vă aduce inițiativă pentru a renova, a vă muta, a vă cumpăra casă. Pluto din Vărsător vă transformă relațiile cu familia. Puteți să finalizați anumite discuții, animozități pe care le aveți cu ea. Comunicarea e mai bună și, chiar dacă vă certați, nu e o problemă, veți rezolva ceea ce nu mai poate fi susținut de membri.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Planeta Mercur e în Berbec, în casa a cincea, casa iubirii, prosperității, a copiilor, a hobbyurilor, a bucuriei de a trăi. Aveți o bună comunicare cu copiii dvs, o bucurie, o fericire de a vă juca cu ei, vă redescoperiți copilul din interior. Aveți și multă creativitate, vă puteți exprima, puteți scrie. Jupiter, guvernatorul dvs, este în Taur, în casa a șasea, a muncii și sănătății. Vă aduce noroc și sănătate, vă excită puțin, sunteți agitați, vi se deschid multe uși, apar oportunități multe. Nu știți încotro să o apucați! Respirați, este bine să respirați și să intrați pe cele mai prospere uși, unde norocul vă așteaptă. Planeta Marte dn Vărsător este pe casa comunicării. Vă susține să învățați, să susțineți examene, să susțineți contracte, oferte, să găsiți clienți noi și să prosperați prin comisioanele pe care le puteți obține. Venus din Pești este pe casa a patra, a familiei. Vă aduce o bună dispoziție și pace în casă, e locul unde vă puteți relaxa, deconecta. Simțiți cum vă iubiți familia și ei vă așteaptă acasă cu multă căldură.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Planeta Mercur în Berbec e în casa familiei, a sufletului. Puteți avea o bună comunicare cu toată familia sau puteți să vă certați. Aveți grijă ce faceți! Sunteți nerăbdători, certăreți. Puteți rezolva aspecte care nu vă mai plac, lucruri care vă sâcâie în familie. Acum este momentul în care puteți vorbi, comunica aceste neplăceri. Important va fi tonul pe care vorbiți, ce și cum reproșați și cum vă rezolvați neajunsurile. Jupiter din Taur și se simte bine acolo este în casa bucuriei de a trăi, a fericirii. Aveți foarte multă pasiune, dragoste. Puteți relua legături de iubire, mai ales cu foștii parteneri. Puteți avea tot felul de întâlniri, inițieri în iubire sau întâlniri fulgerătoare cu trecutul dvs din iubire. Marte e în casa banilor și vă ajută să inițiați activități, proiecte care să vă aducă mulți bani. Vă pune la cheltuieli, puteți face multe plăți. Toți banii primiți vin doar cu multă muncă. Venus din Pești vă face să fiți mai creativi, vă ajută să fiți activi pe rețelele de socializare. Veți cunoaște oameni noi, veți fi susținuți intelectual, veți avea idei noi pentru proiecte noi.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Planeta Mercur din Berbec este pe casa a treia, casa comunicării, a drumurilor scurte, a relațiilor. Sunteți vorbăreți, mereu pe drumuri, într-o forfotă și agitație. Reactivați relații, citiți, învățați, comunicați, nici voi nu știți ce mai faceți. Pluto se află în semnul dvs, unde este și Marte. Ambele sunt în casa identității, a sinelui. Sunteți în plin proces de reconstrucție. Puteți trece prin multe experiențe transformaționale, care pot fi de multe ori dureroase. Puteți fi într-un proces de moarte și renaștere, dar sunteți vii, pulsați. Venus din Pești vă aduce multe oportunități și distracție. Vă recomand să fiți atenți la cheltuieli, la modul în care vă investiți banii, cum îi înmulțiți. Aveți grijă la bugetul dvs, puteți profita de a iniția noi contracte care să vă aducă clienți foarte buni care să vă aducă mulți bani.

Horoscop săptămâna 11-17 martie 2024. Pești / Ascendent Pești

Planeta Mercur din Berbec este pe casa banilor, a valorilor, a stimei de sine. Aveți foarte multe idei cum să faceți bani, cum să aduceți valoare în viața dvs. Vă gândiți cum să vă plătiți multe facturi, cum să recuperați banii împrumutați. Aveți tot felul de idei de a vă mări bugetul. Această casă a doua nu se ocupă numai de bani, ci și de valoare și stimă de sine. Puteți avea multe idei care să vă pună în mai multă valoare. Vreți să întâlniți oameni care să vă pună în lumină. Puteți avea anumite amintiri legate de trecut, despre oamenii care v-au criticat. Mercur din Berbec e critic și vă aduce la suprafață aceste amintiri. Dar va începe un nou an astrologic și acești oameni nu mai există în viața dvs, sunt doar amintiri.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista Ego.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *