Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024 cu Roxana Ivanciu. Vine un val de energie eliberatoare! VIDEO EXCLUSIV

Verifică horoscopul săptămânal pentru perioada 12-18 februarie 2024!

Scris de: Irina Maria

09 Feb. 2024

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024 cu Roxana Ivanciu. Vine un val de energie eliberatoare! VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. A doua săptămână a lunii februarie vine cu noi provocări și experiențe unice pentru toți cei 12 nativi ai zodiacului european.

Horoscopul săptămânii 12-18 februarie 2024

Vine o puternică energie a Vărsătorului, prin prezența planetelor care se află în această zodie: Pluto și Soare, din 21 ianuarie, Mercur, planeta comunicării care a intrat pe 5 februarie, Marte, planeta acțiunii care intră pe 12 februarie, apoi Venus, planeta iubirii care intră și ea în Vărsător pe 16 februarie.

Când se vor întâlni cu Pluto, vor fi braț la braț 3 planete: Marte, Venus și Pluto, care se ajută și se susțin. Sunt foarte puternice, eliberatoare. E important și faptul că nu avem planete retrograde, ceea ce înseamnă că energia curge curat. Semnul Vărsătorului este inspirație, deci energia lui ne va învălui pe toți. Vor fi zile extraordinar de eliberatoare.

Avem dorință de libertate, de creativitate, suntem mai clari, descoperim ce ne constrânge. Dorim schimbare, avem curajul să facem ceea ce nu am făcut până acum. Vom căpăta puterea de a ne schimba pe noi, dar și destinul nostru.

Horoscop săptămâna 12-18 februarie. Berbec / Ascendent Berbec

Marte, planeta care guvernează zodia Berbec, își va schimba zodia începând cu 12 februarie, adică din Capricorn intră în Vărsător. Trebuie să fii atent la flatări, sunt foarte curtați, dar acest lucru ar trebui să vă atragă puțin atenția. Oamenii vor dori ceva de la voi. Vă place să fiți popular, sunteți sensibil la flatări. Este o perioadă financiară bună, găsiți soluții de a primi bani. Veți depăși dificultățile administrative. Planeta Saturn vă va susține. Trebuie să vă bazați doar pe banii dvs, să nu vă împrumitați și să aveți grijă în ce investiți.

Horoscop săptămâna 12-18 februarie. Taur / Ascendent Taur

Lucrurile sunt date peste cap deoarece Venus, zodia care îi guvernează, își schimbă semnul din data de 16 februarie. Trebuie să fie atenți la cuvinte, pot intra în conflicte cu cei cu care au cele mai importante relații din viața lor. Trebuie să fie diplomați, delicați. În iubire încep să sorteze, să fie foarte atenți la partener, se gândesc ce le aduc, ce au în comun, ce produce, dacă sunt pe aceeași lungime de undă, mai ales material. Vor să știe ce avantaje le aduce partenerul și dacă mai stau sau nu lângă el. Vor să își reorganizeze obiectivele mari din viața lor. Vor să fie totul altfel. Până acum, erau cumva blocați și aveau tendința de a se ține cu dinții de etichete, dar nu erau fericiți. Venus în Vărsător îi va elibera de bariere. Își pot abandona poziția, cariera nu mai e ceva extraordinar. Vor o viață mai relaxată.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur, planeta care îi guvernează, este în Vărsător. Nu le mai este frică de pierderile financiare, simt că au în față un alt orizont și nu mai sunt stresați când trebuie să ia decizii. S-au eliberat de frică și acțiunile lor, ceea ce își doresc, pornesc din curaj. Simt că pot să își aleagă propriul destin și toți cei care le-au dat propriile lor direcții nu mai contează acum. Gemenii vor călători foarte mult, li se deschide apetitul. Dragostea poate apărea în aceste călătorii, mai ales dacă e vorba de nativi singuri. În cuplu, se va consolida relația și călătoriile sunt pentru ei o redeșteptare a dragostei, a iubirii.

Horoscop săptămâna 12-18 februarie. Rac / Ascendent Rac

Venus este eliberator! Sunt foarte mulțumiți cu ce au, văd partea plină a paharului și au puterea să accepte ceea ce au. Vor foarte mult timp alături de partenerul de viață. Vede că trebuie să îi aloce mai mult timp, sunt conștienți că trebuie să facă ceva pentru a fi bine în relație. Vor mai lăsa de la ei. Trebuie să înțeleagă, din punctul de vedere al partenerului său, ce anume își dorește și să se plieze pe asta. Încep să își vadă clar partenerul, începe să se hotărască dacă e cazul ca el să se transforme sau să îl accepte pe partener cum este el. Nu mai suferă, vede totul la rece, este foarte detașat de emoții. Acest lucru îi face să devină pragmatici, să fie stabili și mulțumiți în propria lor viață.

Leu / Ascendent Leu

Tranzitele vizează munca, rutina. Sunt foarte tentați să renunțe la colaboratori, la un orar de lucru care li se pare foarte obositor și nu îl mai suportă. Trebuie să se bazeze doar pe ei. După 13 februarie, devin rebeli. Nu mai acceptă limitări, încep să fie agresivi, vor răspunsuri, sunt foarte vocali, nu iartă. Pot fi chiar răi. Trebuie să fie înțeleși. Leii devin preocupați de aspectul fizic, apelează la trucuri și proceduri. Își doresc foarte mult să farmece, să fie magnetici, vor să umple camera, să fie în centrul atenției. Au nevoie de a fi flatați, de cuvinte dulci, mai ales cei singuri. Vor să cucerească, să iubească.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Marte, care este conjunct cu Pluto în semnul Vărsătorului, le dă foarte multă putere! Țin la valorile lor, dar acum sunt și mai vehemente în acest aspect. Mereu au făcut ordine, curățenie, și acum o vor face din nou: în viață, în grupul de prieteni. Vor să facă planuri și proiecte noi! Au relații profesionale foarte bune, sunt deschiși la idei noi și tehnologie. Văd persoanele pe care până acum la muncă nu le vedeau, încep să le observe și să le simpatizeze. Atenție mare față de tot ceea ce le îmbolnăvește, de la relații toxice la o rutină obositoare sau alimentație. Sunt foarte atente la tot ceea ce intră în corpul lor.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Venus, care este guvernatorul vostru, intră în vărsător pe 16 februarie. Au chef de aventură, vor pasiune și iubire în viața lor. Ce ține de hobby și de copii se activează. Vor ca partenerul lor să le motiveze și să le încânte. Până acum, ele au stat cumva într-o stare de jale și, datorită lui Venus, vor să trăiască din nou. Vor să iasă din rutină, să fie foarte active. Au chef de aventură!

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Au mare grijă de ei și de familia lor, au mare drag de casă și de spațiul personal. Vor schimbare, să acționeze, să aranjeze tot ceea ce este în casă. Ar putea renova sau schimba decorul. Tot ce vor face în aceste zile va fi nemaipomenit pentru viitor, e ca și cum acum plantează o sămânță care va crește în următoarele zile. Îi interesează noi proiecte, strategii. Vor avea foarte multe acte de rezolvat. După 13 februarie, intră într-un ritm alert, o stare de agitație care le aduce un discomfort. Se vor mobiliza, vor trece peste un sentiment neplăcut, se gândesc că nu au parte de sprijin de la partener.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024. Venus este foarte plimbăreț, vorbesc foarte mult, sunt receptivi la idei, se simt foarte bine în public, în gașcă. Pot pune totul sub lupă, la microscop, nu se intimidează. Atenția mărită pe care o au îi face foarte energici, pot face drumuri, vizite. Pot să fie împrăștiați, de aceea e bine să fie mai calmi. Temperați sau gestionați bine energia, vă va aduce multe relații bune. Totul o să fie bine, respirați! Au farmec puternic, sunt intelectuali, agili, știu să speculeze. Marte le aduce eficiență în gândire. După 13 februarie pot rezolva multe acte, hârtii, regulamente etc. Le este foarte greu să fie politicoși, să le rezolve. Fiți atenți la promisiuni, nu le faceți dacă nu le puteți îndeplini. Nu vă încarcați cu multe.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Marte în Vărsător vă ajută să nu mai fiți autocritici. Nativii au avut Marte în semnul lor și singuri s-au pus sub lupă. Au tras concluzii despre ei și despre felul în care sunt. Au fost mai mult autocritici. Acum se văd prin lupa Vărsătorului, au înteles ce au bun și ce nu au bun. Știu adevărul despre ei și, de acum înainte, sunt provocați să iasă la bătaie și să fie autentici. Au un viitor foarte bun, pot acționa, nu mai simt că totul stă pe loc. Se cunosc cu adevărat și știu ce pot să facă. Au curajul să pornească la drum! Descoperă noi abilități, talente, pot îmbrățișa o meserie nouă. Au o nevoie de a își explora noi abilități.

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024. Vărsător / Ascendent Vărsător

Au dorință de a fi frumoși la interior și la exterior. Vor să simtă acea bucurie și încredere din copilărie. Energia îi face să fie magnetici. Cad măștile, vor să își ofere iubirea cum vrea partenerul, nu cum vor ei. Încep să simtă nevoia să împărtășească cu partenerul ceea ce mai multe l-ar interesa pe el. Cu Marte în Capricorn, au analizat mult situația de ansamblu. Au învățat să își accepte limitele. Încep să se mobilizeze, să facă lucruri care îi dezvoltă individual. Nu au regrete și au mare putere de a trece la acțiune. Se bucură de o energie care pur și simplu îl umple!

Citește și: Singura zodie pentru care 2024 va fi un succes total. Acești nativi au noroc dublu la bani și în carieră

Horoscop săptămâna 12-18 februarie 2024. Pești / Ascendent Pești

Sunt triști, sunt izolați. Energia Vărsătorului se află în casa a 12a, empatizează cu tristețea și cu situația celorlalți. Vor să îi ajute. Starea are la bază faptul că nu îi pot salva pe cei pe care îi văd în suferință. Parcă își dau seama că nu trebuie să îi salveze, ci să își vadă ei de treaba lor. Doar trebuie să empatizeze și atât. Este un Venus vindecător pentru Pești, consolator, care le dau puterea să se detașeze de tot ceea ce i-a îndurerat până acum. Să înțeleagă și să ierte oamenii care le-au greșit. Au puterea de a accepta durerea, de a ierta și de a înțelece că cei care le-au adus regrete și remușcări, merită iertarea lor. Cei singuri se vor consola cu singurătatea lor, nu îi mai deranjează atât de tare ca acum.

Citește și: Zodiile care nu se înțeleg deloc. Există o atracție puternică între ele, dar sunt slabe șanse să rămână împreună

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul este prezentat de astrolog Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Babs, apariție răvășitoare pe un iaht din Dubai. Fosta iubită a lui Dorian Popa i-a...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație:...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
5 zodii primesc o energie astrală demnă de a lumina un oraș întreg. Fiți pregătiți...
Este timpul ca toate zodiile să-și reevalueze viața: Predicții fără precedent pentru toate cele 12...
Pentru 5 zodii, visele de bogăție devin realitate
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
"Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *