Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Zodii care au mare noroc în aceste zile. Principalele previziuni

Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie!

Scris de: Daoud Andra

11 Feb. 2023

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Zodii care au mare noroc în aceste zile. Principalele previziuni

Săptămâna 13-19 februarie vine cu vești importante pentru cele 12 zodii. Soarele, aflat în Vărsător, formează un semi-sextil cu Neptun, care se află în zodia Pești. Acest context astrologic aduce schimbări în viața unora dintre nativi, fie pe plan personal, fie pe plan profesional sau financiar. Iată ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie!

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Berbecii se pot îndrăgosti

Berbec/Ascendent Berbec

Este o săptămână a pasiunilor și sunt mari șanse să te îndrăgostești dacă ești singur. O persoană pe care o cunoști de multă vreme s-ar putea să te cucerească iremediabil. Dacă ești deja într-o relație, săptămâna aceasta familia va fi pe primul loc. Cariera va fi pe planul al doilea, însă nu îți vei neglija activitățile și visurile. Încearcă să păstrezi un echilibru în tot ce faci.

Taur/Ascendent Taur

Începi un proces de vindecare și ai nevoie să fii mai mult timp singur. Chiar dacă ești copleșit de emoții, creativitatea te ajută să rămâi activ și să faci lucruri care te bucură. Este o perioadă bună pentru a te conecta cu cei din jur, fie că vorbim despre familie sau prieteni. Legăturile emoționale pe care le stabilești în această perioadă vor fi unele profunde.

Citește și: Zodia care atrage banii ca un magnet în februarie 2023. Acești nativi își vor tripla câștigurile

Gemeni/Ascendent Gemeni

Primești vești bune pe plan profesional, însă ai tendința să te grăbești. Nu lua decizii pripite și încearcă să îți păstrezi calmul și răbdarea. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, este o perioadă bună pentru a face schimbarea. Pe plan personal, ai parte de sprijinul necondiționat al celor dragi. Nu ar strica să petreci mai mult timp în compania lor.

Rac/Ascendent Rac

Prezența Soarelui în zodia ta îți aduce o energie pe care nu știi cum să o gestionezi. Poți fi copleșit de unele situații, iar reacțiile pe care le vei avea nu te reprezintă. Nu ar strica să dai dovadă de mai multă diplomație, dacă nu vrei să îi dezamăgești pe oamenii care au încredere în tine.

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Schimbări în viața Fecioarelor

Leu/Ascendent Leu

Săptămâna vine cu o energie puternică pentru tine. Unele persoane îți pot influența în mod negativ starea de spirit și echilibrul interior. Aceste lucruri te pot afecta pe toate planurile, de aceea ar fi înțelept să păstrezi o oarecare distanță față de unii oameni. Ai încredere doar în cei foarte apropiați și nu vei fi dezamăgit.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Apar în viața ta schimbări pe care le așteptai de multă vreme. Entuziasmul cu care le primești te face să fii plin de energie. Pe plan personal, este o perioadă bună pentru a te conecta mai mult cu partenerul. Fă-ți timp pentru o întâlnire în doi și vorbiți despre lucrurile care vă apasă.

Citește și: Zodia care își întâlnește marea dragoste în februarie 2023. Nativii care trăiesc intens în această lună, norocul le surâde în plan amoros

Balanță/Ascendent Balanță

Problemele care s-au acumulat în ultima perioadă te pot face să te izolezi. Chiar dacă preferi să fii doar tu cu tine, poate ar fi bine să te deschizi mai mult față de persoanele apropiate. Ai încredere în oamenii care îți vor binele și vorbește despre lucrurile care nu merg așa cum ți-ai dori.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Ai tendița să îți faci speranțe prea mari și așteptări nerealiste. Felul în care alegi să faci lucrurile în această perioadă nu te caracterizează deloc. Pe plan profesional, îți merge din ce în ce mai bine, dar în continuare sunt aspecte care te nemulțumesc. Și pe plan personal simți că este loc pentru mai bine în viața ta.

Horoscop săptămâna 13-19 februarie 2023. Capricornii au nevoie de o pauză

Săgetător/Ascendent Săgetător

Poți fi pus în situații în care nu știi cum să reacționezi. La mijlocul săptămânii, se întâmplă ceva important pentru tine, iar emoțiile te pot copleși. Ai impresia că ești singur în momentele importante și poate fi o ocazie bună să revizuiești anumite relații. Nu ezita să rupi legăturile cu oamenii toxici din viața ta.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Nu te lăsa păcălit de aparențe și încearcă să nu te deschizi prea mult față de oamenii pe care îi cunoști de puțin timp. Pe plan profesional, muncești din greu pentru a obține ce îți dorești. Citește cu atenție contractele, înainte de a le semna. Oboseala își spune cuvântul și nu ar strica să iei o pauză și să te relaxezi alături de prieteni.

Citește și: Zodia care va avea noroc colosal în luna martie. Banii îi pică din cer, va da lovitura

Vărsător/Ascendent Vărsător

Ai o serie de nemulțumiri pe plan profesional. Din punct de vedere astrologic, nu este o perioadă bună pentru a lua decizii radicale. Ai parte de o săptămână plină, dar la final găsești timp pentru a analiza lucrurile. Gândește-te bine la ce vrei să faci și încearcă să nu grăbești anumite schimbări pe care ți le dorești.

Pești/Ascendent Pești

Mercur îți aduce multă energie pe plan personal. Chiar dacă nu ești pregătit pentru unele schimbări, e important să accepți lucrurile care vin în viața ta. Ai în jurul tău persoane care te susțin și pe care te poți baza oricând. Nu uita că toate lucrurile se întâmplă cu un scop și încearcă să nu pui prea mult la suflet.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *