Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022. Zodia care va avea mari probleme la locul de muncă

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.
Horoscop săptămâna 14 – 20 martie 2022. Zodia care va avea mari probleme la locul de muncă

În săptămâna 14 – 20 martie, avem un horoscop care se remarcă printr-o Lună Plină petrecută în zodia Fecioară. Asta aduce o încheiere, un moment de apogeu în care culegem roadele muncii noastre din ultima jumătate de an, și nu numai.

De asemenea, Mercur și Uranus formează aspecte plăcute, semn că este bine aspectată zona de comunicare. Așa că ne vin idei ingenioase, aflăm adevăruri și suntem luați prin surprindere de ceea ce auzim.

În plan sentimental, Venus este în aspecte tensionate cu Uranus. Acest context poate aduce schimbări bruște în relațiile noastre și o mare dorință de libertate și independență.

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta te vei preocupa foarte mult de curățenie, atât la propriu, cât și la figurat. Este o perioadă bună să faci schimbări legate de locul de muncă, de stilul de viață și să iei decizii care vizează sănătatea.

Taur/Ascendent Taur

Se petrec situații care te surprind în plan sentimental și pe cât poți fi de îngăduitor și iertător, pe atât poți fi de radical și imprevizibil. Poți face niște schimbări care vizează zona de iubire și relații.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Nu te mai mulțumește un loc, o persoană, casa, jobul și s-ar putea să închei definitiv un context toxic. Vor fi nativi care vor decide să-și schimbe chiar și domiciliul.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Se anunță o săptămână destul de bună pentru tine, mai ales că ai viziuni noi, îți vin idei și iei decizii. Posibil ca unele situații care țin de intimitatea cuplului să te deranjeze peste măsură și să faci niște schimbări.

Leu/ Ascendent Leu

Te preocupă situația financiară și s-ar putea să cauți modalități de a câștiga mai mult sau de a-ți eficientiza munca, mai ales dacă lucrezi pe procente. Poate îți administrezi diferit banii sau poate încasezi plata pe o muncă depusă.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Tu ești gazda Lunii Pline și fără îndoială vei pune punct unui capitol din viața ta, ceea ce poate însemna că te bucuri de un coș cu roade sau că faci o schimbare importantă, poate de rutină, poate în relații. Oricum vei resimți destul de intens această perioadă la nivel emoțional.

Balanță/Ascendent Balanță

Ai susținerea Universului să te detașezi de trecut și să vindeci o rană. Poți ierta pe cineva care ți-a greșit și poți face schimbări importante în viața ta sentimentală sau în relația cu copiii. Învață să integrezi credința în zona de vindecare fizică.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Este o perioadă în care te poți reapropia de prieteni și poți consolida relațiile cu aceștia. În relațiile tale apar schimbări, vrute sau nevrute, și dorința de mai mult spațiu a partenerului s-ar putea să te ia prin surprindere.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săptămâna aceasta te vei simți mai puternic, mai stăpân pe tine și vei reuși să-ți consolidezi poziția, fie în plan profesional, fie familial. Poți culege roadele muncii tale și te poți aștepta la schimbări legate de locul de muncă sau stilul de viață.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna 14 – 20 martie vine c u revelații și momente de conștientizare care te ajută să intri pe o nouă direcție, să-ți schimbi orizonturile și, implicit, principiile și convingerile. Ai mai multă grijă la cheltuieli!

Vărsător/Ascendent Vărsător

Ai putea să realizezi care este motivul pentru care pierzi resurse și astfel să stopezi acest aspect și să devii mai eficient. Ai grijă mai mult la zona emoțională, la stilul de viață și la dependențe. Poți renunța acum la ceva toxic din viața ta.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

S-ar putea ca Luna Plină să încheie o etapă relațională, poate chiar o relație. Mulți nativi își iau acum angajamente pe termen lung care le pot schimba viața. Lasă trecutul în spate și ai grijă la secretele care sunt pe punctul de a fi dezvăluite.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO/PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
7.7 20 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop Weekend 26-28 Iulie 2024. Previziuni Astrale Luminoase pentru Fiecare Zodie
Horoscop 27 Iulie 2024. Pentru Tauri, pe planul profesional toate se așază frumos și dobândesc...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *