Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024 cu Roxana Ivanciu. O zodie începe o perioadă prosperă și va avea bani VIDEO EXCLUSIV

Scris de: Irina Maria

12 Apr. 2024

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024 cu Roxana Ivanciu. O zodie începe o perioadă prosperă și va avea bani VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna aprilie vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024

Încă o săptămână cu Mercur retrograd în Berbec, care are o energie puternică datorită planetelor din zodia sa. Soarele va sta acolo până pe 19 aprilie, după care va tranzita în Taur. Venus se află tot în Berbec și este în mers direct, deci nu vom avea provocări pe partea iubirii, cum ne oferă Mercur. Marte este în Pești și ne ajută să trecem cu răbdare și înțelepciune această perioadă.

Este o săptămână frumoasă și ne readuce din trecut multe idei și planuri abandonate. Putem să reactivăm lucruri pe care le-am pierdut. Mai aveți zile în care puteți rezolva ce ați abandonat înainte de Mercur retrograd în Berbec. Suntem foarte energici, activi, deși Mercur ne aduce blocaje și amânări.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Vine o puternică activare pe sectorul dvs, aveți Soare și Mercur retrograd în Berbec, Venus și destinul sunt tot pe casa identității, a eului dvs. Aveți mult curaj, multă energie. Simțiți că puteți face orice, că viața e a dvs. Mercur retrograd vă dă o sinceritate maximă care vă poate costa pentru că sunteți în stare să vorbiți, să vă exprimați atât de sincer încât puteți jigni. De aceea e bine să aveți răbdare până pe 25 aprilie pentru a putea spune orice, oricui, oricând. Selectați cuvintele ca să nu răniți, deși sunteți sinceri și credeți că nu răniți cu nimic. Mercur retrograd vă poate readucec persoane din trecut, puteți avea întâlniri ca prin minune. Poate pe stradă sau în autobuz dați de cineva cu care vă face plăcere să vă reîntâlniți. Marte e în Pești și vă aduce noroc, înțelepciune și vă mai temperează energia. Vă ajută să nu mai fiți agresivi, să nu acționați pripit. Vă dă o putere de a nu vă arunca înainte cu capul.

Taur / Ascendent Taur

Săptămâna vă aduce Venus în Berbec, în casa a 12a, a izolării, a dialogului interior. Poziția planetei vă face să fiți un foarte bun ascultător, să impulsionați oamenii aflați în nevoie. Vă dă o blândețe și o înțelepciune în a da sentințe. Mercur retrograd în Berbec este pe casa a 12a, vă aduce o perioadă bună de reflecție, de observare. Vă aduce oameni cu care să rezonați, care să vă susțină. Veți avea întâlniri cu oameni pe care i-ați uitat, pe care i-ați abandonat în viața dvs. Trebuie să nu criticați, să fiți blânzi. Soarele se află în Berbec până pe 19 aprilie, apoi va intra în zodia dvs. pe casa întâi, a identității și a eului dvs. Împreună cu Jupiter vă face energici și prosperi. Veți avea zile frumoase de trecere înspre zodia dvs.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Venus în Berbec va fi pe casa a 11a, a grupului social. Vă aduce relații prospere, veți cunoaște persoane care vă vor fi pe plac, vă veți împrieteni repede. Energia Berbecului se face simțită. Veți avea persoane cu care fuzionați rapid. Mercur retrograd în Berbec e tot în casa a 11a și vă dă chef de bârfă, de ceartă. Dar nu trebuie să pierdeți timpul cu așa ceva, e mai înțelept să aveți discuții frumoase. Prieteniile e bine să fie de lungă durată, nu să vă certați. Marte și Saturn fac o conjuncție frumoasă în casa carierei. Știți să vă puneți în valoare. Veți avea și mult curaj de a vă răsti, de a vă pune la punct șefii. Nu mai suportați șefii slabi, care de multe ori nu înțelegeți de unde scot ideile. Comunicarea cu ei e stricată și nu înțelegeți cine i-a pus să fie șefi. Soarele în Berbec se află tot în casa grupului social, până pe 19 aprilie, după care ajunge în Taur, pe casa a 12a și vă activează casa dialogului interior. Vă aduce o putere de a vă interioriza, de a vă gândi la ceea ce aveți și la ceea ce vă doriți să aveți.

Rac / Ascendent Rac

Venus în Berbec e în casa a 10a, a carierei. Aveți farmec, carismă, străluicire, prestanță. Venus vă dă multă creativitate și noroc. Vă simțiți autoritari, aveți o forță și o putere încât considerați că puteți face orice doriți. Sunteți foarte buni profesioniști, doriți să vă implicați foarte mult în proiectele dvs și simțiți că puteți face acest lucru. Mercur este retrograd în Berbec, tot în casa carierei. Vă poate aduce conflicte, multă vorbărie și considerați că sunteți amânați în ideile și proiectele dvs. Soarele este în Berbec pe casa a 10a a carierei, până pe 19 aprilie, deci puteți să îi mai folosiți energia și patosul. După aceea intră în Taur și ajunge pe casa a 11a, a grupului social. Vă va ajuta în relația cu ceilalți. Marte este conjunctă cu Saturn în casa a noua, pe sectorul Peștilor. Vă ajută să vă apărați principiile și credințele.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Leu / Ascendent Leu

Venus în Berbec e în casa a noua, a călătoriilor, a principiilor de viață, a credințelor, a străinătății. Sunteți susținut în examene, dezbateri, călătorii, tot felul de relații interesante cu persoane la distanță cu care dvs puteți interacționa și de la care puteți primi sfaturi foarte bune pentru viitorul dvs. Mercur retrograd în Berbec este pe casa a noua și vă dă un chef de vorbă, vreți să discutați mult despre setul dvs de valori, principii. Țineți prelegeri și dezbateri ca la carte. Țineți foarte mult la principiile și la valorile dvs, nu vreți să faceți concesii pentru nimeni și nimic. Soarele este în casa a noua, în Berbec, e foarte multă energie aici. Este o săptămână dificilă. După 19 aprilie, Soarele intră în Taur și se mută pe casa a 10a, a carierei. Vă aduce multă putere, multă consecvență în a vă urma drumul în carieră. Aveți idei bune, vreți să faceți lucruri mărețe și uite că vine și timpul dvs.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Venus în Berbec e în casa a opta, a vieții și a morții, a finanțelor și a relațiilor intime. Sunt foarte îndrăznețe în relațiile lor, dar și cu banii. Se simt eroine, au senzația că pot face orice, obstacolele nu contează. Pot fi foarte apreciate, dar pe merit pentru că Fecioarele muncesc mult. Au foarte mult de câștigat prin perseverență. Mercur este retrograd în Berbec, tot în casa a opta, și îi aduce multe idei, planuri, proiecte care au fost începute și amânate, în tot ceea ce reprezintă modul în care își investesc banii. Fecioarele vor relua foarte multe tratamente de a se înfrumuseța, de a își îmbunătăți sănătatea. Sunt susținute și de Venus, Mercur și Soare și toată energia Berbecului le este benefică pentru a începe sau continua idei strălucite pentru finanțe și sănătate. De pe 19 aprilie, Soarele intră în Taur, un element de Pământ ca Fecioara. Începe o perioadă foarte bună. Conjuncția Marte-Saturn din Pești este pe casa a șaptea, a relațiilor, și aduce conflicte pe care le monitorizați cu blândețe. Aveți înțelepciune și calm, veți sedimenta și înțelege ce vrea partenerul.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea dvs, e în Berbec pe casa a șaptea, a parteneriatelor, a partenerului de viață, a relației cu subalternii, cu colaboratorii. Balanța va fi dornică de a interacționa, vrea să fie frumoasă în relațiile ei, să fie apreciată, curtată, în centrul atenției. Venus este în mers direct și îi dă Balanței o energie foarte bună, o face frumoasă, prosperă, dornică. Le place să iubească și să fie iubite. Mercur retrograd în Berbec este tot pe casa a șaptea, a relațiilor. Vă aduce discuții în contradictoriu cu partenerul de viață, dar vă susține Venus. Veți știi foarte bine cum să vă poziționați în relațiile dvs. O să înceapă o ceartă, dar se va transforma într-o discuție armonioasă, care o să vă aducă numai beneficii. Conjuncția Marte-Saturn din Pești, din în casa a șasea, a muncii și a sănătății, vă face să fiți mult mai organizate și disciplinate. Veți fi atente cu sănătatea și epuizarea. La job veți ști mai bine să vă drămuiți forța, veți avea rezultate foarte bune, dar veți consuma mai puțin din propria energie. Soarele e în Berbec pe casa parteneriatelor, apoi va tranzita în Taur și va ajunge pe casa a opta. Veți fi susținute financiar. Începe o perioadă mult mai prosperă și veți avea bani.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Venus în Berbec e în casa muncii, în care sunteți în serviciul cuiva, casa subordonării și a sănătății. Aveți o săptămână frumoasă, în care vă place mult la muncă. Veți avea rezultate foarte bune. Sănătatea este susținută de Venus, vă mobilizați mai repede, sunteți energici. Puteți mobiliza oamenii din jurul dvs. Dacă sunteți șefi, oamenii din echipa dvs o să vă iubească, vă respectă, vă urmează. Trebuie să nu criticați sau să bârfiți. Mai bine ascultați, înțelegeți punctul de vedere al celor de lângă dvs și colaborați. Soarele se află în Berbec tot pe casa a șasea, apoi intră în Taur, pe casa a șaptea, a relațiilor. Conjuncția Marte-Saturn din Pești e tot pe casa muncii. Veți avea mult ajutor astral pentru a avea relații mult mai bune. Fiți blânzi și va fi o săptămână nemaipomenită!

Săgetător / Ascendent Săgetător

Venus e în Berbec pe casa a cincea, a bucuriei de a trăi, a hobbiurilor, a dragostei, a iubirii, a fericirii. Se simte bine aici, veți avea mare chef de distracție. Vă simțiți foarte bine, aveți multă creativitate și drag de viață. Vă faceți timp pentru hobbiuri, vă distrați copiii, aveți timp de joacă și chef să glumiți, să înțelegeți copilăria și vă manifestați ca un copil. Mercur retrograd în Berbec e tot în casa a cincea și vă atrage atenția asupra viciilor și exceselor dvs. Vă ajută să identificați răul acestor vicii și poate vă determină să aveți înțelepciune, să le abandonați. Jupiter este în Taur și vă aduce mult noroc. De pe 19 aprilie, Soarele intră în Taur și vă așteaptă o săptămână minunată, în care vă veți distra, simți bine și bucura de viață.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Venus în Berbec e în casa a patra, a familiei, a căminului, a relației cu familia. Vă place să organizați evenimente, să vă întâlniți cu rudele apropiate. Poate vă faceți timp să fiți la masă cu familia, să le dați mai multă atenție. Aveți drag de a vă înfrumuseța casa. Relația cu toți e bună. Mercur retrograd vă pune să vă gândiți la cum să îmbunătățiți relația cu ei, cum să vă apropiați mai mult de ei, cum să îi înțelegeți și cum să faceți să fie bine pentru toată lumea. Soarele din Berbec vă dă elan și chef de a face casa frumoasă. După 19 aprilie, Soarele intră în Taur și vă va susține în toate demersurile dvs. Conjuncția Marte-Saturn din Pești e pe casa comunicării, a contractelor, a relațiilor, a învățăturii. E o conjuncție benefică pentru Capricorn. Vă dă o organizare mai bună și eficiență în tot ceea ce vreți să întreprindeți în comunicare, cursuri, relația cu clienții.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Venus în Berbec e în casa a treia, a comunicării, a ofertelor, a contractelor, a relației cu clienții. Vă aduce bune relații cu vecinii și cei apropiați, o bună comunicare și o plăcere de a discuta cu apropiații. Sunteți favorizați în drumurile dvs, sunt prospere și apar întâlniri. Vă duceți la clienți, le prezentați idei și noi oferte. Venus vă ajută mult! Mercur e retrograd în Berbec tot în casa a treia și vă face vorbăreți, isteți, știți să le arătați oportunități clienților. După 19 aprilie, Soarele se mută în Taur pe casa a patra, a familiei. Vă susține, începeți să vă puneți temelia casei. Conjuncția Marte-Saturn din Pești e pe casa banilor, vă ajută să fiți prosperi. Vă aduce o preocupare față de investițiile dvs, vă dă idei să vă investiți banii în tot felul de pachete care să vă aducă beneficii în viitor.

Horoscop săptămâna 15-21 aprilie 2024. Pești / Ascendent Pești

Venus în Berbec e în casa a doua a banilor, a finanțelor, în casa stimei și a valorii personale. Vă descoperiți noi talente, știți să vă puneți în valoare, sunteți mulțumiți de voi, nu vă mai plângeți. Nu mai e drama sau scenarii care dau senzația că sunt abandonași. Știu să își pună în valoare propria ființă, să facă ceea ce le place. Au mare noroc la bani și la ceea ce investesc în propria persoană. Conjuncția Marte-Saturn este în zodia dvs și vă determină să vă analizați mult. Peștele se maturizează, se cunoaște foarte bine, este pragmatic, eficient. Soarele din Berbec vă poate ajuta să găsiți proiecte, idei noi de a câștiga bani. După 19 aprilie intră în Taur, în casa comunicării. Veți învăța să comunicați mai bine, vă veți apropia și începe cursuri importante pentru a vă pune în valoare mai bine.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *