Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Veşti surprinzătoare pentru Peşti, Săgetător şi Vărsători. Tensiuni mari şi în viaţa Gemenilor

Horoscopul săptămânii 18-24 aprilie vine cu mari surprize. Află ce ţi-au rezervat astrele pentru următoarele zile. Schimbări mari pentru mulţi nativi.
Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Veşti surprinzătoare pentru Peşti, Săgetător şi Vărsători. Tensiuni mari şi în viaţa Gemenilor

Săptămâna 18 – 24 aprilie începe cu o conjuncție între Mercur și Uranus în zodia Taur, așa că ne putem aștepta la vești surprinzătoare și dialoguri ciudate, dar și planuri date peste cap. Pe de altă parte, trebuie să avem încredere în ideile care ne trec acum prin minte. Deși inedite, revoluționare, se vor dovedi practice.

Miercuri, pe 20 aprilie, Soarele va intra pentru o lună în zodia Taur, ipostază din care va revărsa asupra noastră o energie blândă, răbdare și ne va oferi rezistență fizică mai mare. Mare parte din energie o vom canaliza către obținerea stabilității financiare.

O atenție deosebită trebuie să o avem în ziua de Paște, când Mercur este în careu cu Saturn și ne poate face să spunem vorbe dure și să stricăm atmosfera de sărbătoare. S-ar putea ca tensiunile să ia naștere ca urmare a rigidității și inflexibilității în gândire de care o să dăm dovadă. Se va duce o luptă între tradiționalism și nonconformism și trebuie să fin îngăduitori și împăciuitori cu cei dragi.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Gemenii trec prin momente de tensiune şi agitaţie interioară

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta trebuie să ai grijă la cheltuieli pentru că poți face ușor unele excese, mai ales pentru a te răsfăța. Pot veni vești financiare care să te ia prin surprindere, așa că nu ar strica să ai niște economii puse deoparte.

Taur/Ascendent Taur

Soarele va intra în zodia ta, așa că te poți aștepta ca de miercuri încolo să te reîncarci cu energie. Dacă până acum te-ai simțit obosit, de acum te vei bucura de mai multă vitalitate și rezistență fizică. Grijă la agitația mentală și la dialogurile pe care le porți luni și marți.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Intrarea Soarelui în Taur poate aduce neliniște, agitație interioară, insomnii și irascibilitate. Totodată, poate lumina niște problemele mai vechi de sănătate, așa că ai mare grijă la odihnă. Posibil ca nici veștile despre sănătatea altora să nu-ți fie pe plac.

Rac/Ascendent Rac

Ție îți vin fel și fel de idei legate de proiecte, îți faci planuri de viitor revoluționare și cunoști persoane noi care te vor ajuta să-ți materializezi gândurile. Poți fi surprins că un prieten cu care nu ai mai vorbit de multă vreme te caută.

Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Balanţele primesc veşti neaşteptate în plan financiar

Leu/ Ascendent Leu

Atât conjuncția, cât și Soarele activează sectorul carierei tale, așa că s-ar putea ca înainte de Paște tu să fii mai preocupat de muncă decât de casă. Este o perioadă destul de agitată profesional, dar te poate ajuta să-ți consolidezi poziția.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Săptămâna Mare la tine vine cu revelații, conștientizări, momente de iluminare, mai ales de miercuri încolo, când Soarele intră în Taur. Vin vești neașteptate din străinătate, legate de o călătorie sau de un curs.

Balanță/Ascendent Balanță

Soarele va lumina sectorul fricilor, angoaselor și dependențelor și atașamentelor emoționale, așa că ai grijă să nu duci la extrem aceste trăiri interioare. Pe de altă parte, poți primi vești neașteptate de ordin financiar care te ajută să rezolvi ceva ce ține de acte, credite, impozite.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Te poți aștepta la dialoguri surprinzătoare cu partenerul de viață sau cu colaboratorii. Poți fi surprins de ceea ce auzi, însă Soarele te va ajuta să vezi exact în ce ape te scalzi în cuplu sau profesional.

Săgetător/Ascendent Săgetător

S-ar putea să începi săptămâna cu niște vești neașteptate legate de muncă sau de sănătatea ta. Poate primești rezultatul unor analize. Soarele îți va oferi multă putere de muncă, rezistență fizică, însă ai grijă ca nu cumva să te suprasoliciți fără să-ți dai seama.

Horoscop săptămâna 18 – 24 aprilie 2022. Vărsătorii, discuţii surprinzătoare în familie

Capricorn/Ascendent Capricorn

Te poți aștepta la discuții inedite cu copii sau la declarații surprinzătoare din partea persoanei iubite. Și tu poți surprinde prin trăirile tale și chiar și poți fi surprins de ceea ce simți. Cu Soarele în Taur ar fi recomandat să te ocupi de niște hobby-uri și proiecte creative.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Discuțiile cu familia au o notă de neprevăzut, o notă șocantă și s-ar putea ca și tu să-i iei prin surprindere pe cei dragi. Se face cât de cât lumină într-un context legat de casă sau de un bun patrimonial, odată ce Soarele intră în Taur.

Pești/Ascendent Pești

Pregătește-te să primești vești sau să porți discuții neașteptate cu cineva. Chiar de luni poți fi surprins, însă într-un mod foarte plăcut. Poate te caută o persoană la care nu te-ai fi așteptat sau ai parte de o întâlnire la care ai visat. Soarele în Taur îți va lumina mult mintea și vei putea lua decizii foarte bune din 20 aprilie.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum a arătat și cât a costat rochia pe care a purtat-o Andra Volos la cununia civilă
9.6 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Povestea de succes a unei ucrainence! A ajuns în fruntea unei importante companii, după mult...
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată...
E cutremur! Despărțire șoc în showbiz. Și-au spus adio după un an de la nuntă:...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea,...
S-a aflat! Ce au făcut Andrei și ispita Diandra la Insula Iubirii! Soacra lui tună...
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de...
Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au...
Horoscop 28 Iulie 2024. Astăzi, Capricornii se ocupă mai mult de sănătate, Berbecii sunt predispuși...
Horoscop Zilnic Duminică 28 Iulie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Fiecare cifră din anul tău de naștere este o cheie spre descifrarea misterelor karmei și...
Motivul pentru care fiica Oanei Roman a fost dată afară dintr-un hotel de pe litoralul...
Kira Hagi, mesaj emoționant pentru fratele ei, Ianis, și soția sa, Elena. Ce le-a transmis...
De ce a murit, de fapt, Sorin Nazîru după ce a făcut o banală baie...
Câți bani vor primi în plus românii cu pensii mici după marea recalculare. Anunțul făcut...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *