Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Zodia pusă la grea încercare înainte de sărbători, e cea mai ghinionistă VIDEO

Citește horoscopul săptămânii 18-24 decembrie și află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Zodia pusă la grea încercare înainte de sărbători, e cea mai ghinionistă VIDEO

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023. Astrologii vin cu vești importante pentru săptămâna viitoare. Zodiile vor avea parte de schimbări notabile. Unii nativi se vor confrunta cu probleme în plan personal, în timp ce alții voar avea parte de reușite în careiră. Iată cum arată principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop săptămâna 18-24 decembrie 2023

Berbec

Relația cu persoana iubită nu se află tocmai în cel mai bun punct al său. Însă chiar dacă există unele neînmțelegeri în cuplu, reușești să devii o personă mai bună, cu fiecare zi care trece.

Citește și: Cele 3 zodii care au norocul scris în frunte în 2024. Viața li se schimbă complet încă din noaptea de Anul Nou

Taur

Ești o persoană comunicativă și îți place să porți conversații cu cei din jur. Cu toate acestea, astrele îți recomandă să privești mai mult către propria persoană și să faci lucrurile care îți plac. Mai ales în această perioadă a anului, este important să privești la cei din jur cu mai multă empatie și răbdare.

Gemeni

Ești un adevărat maestru al cuvintelor și te pricepi de minune să îi încurajezi pe cei din jur. Indiferent de situație, știi exact ce trebuie să spui, iar asta îți aduce apreciere din partea celorlalți. Astrele îți recomandă ca săptămâna viitoare să te concentrezi mai mult asupra propriei persoane și să îți urmezi pasiunile.

Rac

Ai parte de momente frumoase alături de cei dragi. Îți dorești mai mult echilibru între viața personală și cea profesională și ai șansa să îl obții. Pentru tine, relațiile de prietenie reprezintă o sursă de inspirație și încredere.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc la finalul lunii decembrie 2023. Au mare noroc la bani

Leu

Ai traversat o perioadă încărcat din punct de vedere profesional, dar majoritatea planurilor tale s-au îndeplinit. Cu toate acestea, reușitele tale vor fi și o sursă de anxietate. Vei avea nevoie de timp să te adaptezi noii dinamici din viața ta.

Fecioară

Cuvântul de ordine pentru tine în săptămâna 18-24 decembrie este creativitate. Vei avea parte de reușite profesionale, iar acest lucru este rodul eforturilor depuse până acum. Vei avea o perioadă plină de satisfacții, dar ai grijă să nu îți afecteze echilibrul interior.

Balanță

Facem greșeli, mai mici sau mai mari la orice pas și ne este greu să acceptăm această caracteristică a naturii umane. Zilele acestei săptămâni te vor pune în nenumărate contexte în care aceasta va fi lecția care ți se va „preda”. Ai girjă la persoanele de lângă tine. Unele ar putea să nu fie ceea ce par.

Scorpion

În ciuda dezamăgirilor și problemelor cu care te-ai confruntat în ultima perioadă, vei reuși să îți accesezi resursele interioare și să le depășești cu bine. Vei ieși învingător și cu mult mai multă încredere în forțele proprii. Astrele îți recomandă să te lași ghidat de ceea ce simți în interiorul tău.

Săgetător

Jupiter te va „urmări” îndeaproape la nivel energetic pe tot parcursul săptămânii. Deși nu recunoști acest lucru, de cele mai multe ori ești intrigat de reușitele celor din jur. Este posibil ca la mijloc să fie un sentiment de invidie.

Capricorn

Reușitele celor din jur nu fac decât să îți provoace și mai multă suferință. Ești o fire ambițioasă și îți dorești întotdeauna doar locul 1. Suferința ta emoțională provine de la faptul că nu te simți împlinit pe plan profesional.

Vărsător

Faci multe excese, de toate felurile, iar mișcarea fizică este din nou amânată pentru tot felul de motive puerile și în care nici măcar tu nu mai crezi. La mijloc se află doar o stare de demotivare profundă.

Pești

Ai parte de o săptămâna agitată la locul de muncă. Pot exista unele tensiuni între tine și colegii de birou din cauza unor proiecte care par să nu se deruleze așa cum ar fi trebuit. Este nevoie de mai multă prezență de spirit pentru a putea să faci lucrurile în maniera în care îți dorești.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, cu fusta PREA scurtă în America! Ce s-a văzut când s-a aşezat pe...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Am făcut calculul! Câți bani poți câștiga lunar, în România, dacă îți deschizi o spălătorie...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția...
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Horoscop Dragoste 11 Mai 2024: Cum să Îți Găsești Partenerul Ideal
Horoscop bani 11 Mai 2024. Berbecii ar putea experimenta o creștere neașteptată a veniturilor
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul...
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de...
Fiicele Danei Roba, martore atunci când Daniel Balaciu a atacat-o: ”Celine a început să plângă...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *