Horoscop săptămâna 18-24 septembrie 2023. Previziuni astrale complete. Zodia care are parte de bogăție și abundență VIDEO

Află de mai jos ce au pregătit astrele
Horoscop săptămâna 18-24 septembrie 2023. Previziuni astrale complete. Zodia care are parte de bogăție și abundență VIDEO

Săptămâna săptămâna 18-24 septembrie 2023 vine cu multe vești pentru cele 12 zodii. Astrele spune că unii nativi vor avea discuții în familie, în timp ce alții își doresc să iasă din rutină. Vezi mai jos ce se întâmplă cu zodia ta în această săptămână!

Soarele se află în semnul de pământ al Fecioarei. Horoscop săptămâna 18-24 septembrie 2023

Berbec

Nativii Berbec analizează modul în care rutina îi împiedică să facă lucruri pe care le doresc în viață. Își dau seama că ceea ce fac azi este sau nu drumul către obiectivele lor. Dacă consideră că sunt pe drum greșit, vor folosi energia pe care o au pentru a face o schimbare.

Taur

Se simt detașați de partenerul/a de viață. Este o perioadă în care vor să își schimbe modul în care gândesc sau în care comunică. O schimbare în cuvintele lor va face diferența. E posibil să aibă o experiență spirituală cu un prieten, fie e vorba de meditație, fie yoga.

Gemeni

Se simt în dezacord cu un membru al familiei. Au petrecut ceva timp eliberându-se de un model de familie și explorând propria cale, dar cineva din familie ar putea să nu simtă că aceasta este direcția potrivită pentru cei din zodia Gemeni. Va fi nevoie de o discuție.

Rac

Există riscul unui conflict cu o persoană cu o autoritate. Ar putea fi vorba despre un părinte, un supervizor sau un alt oficial. Este o săptămână în care informațiile vor veni spre nativii Rac. Acestea ar putea fi soluția pentru o problemă importantă.

Horoscop săptămâna 18-24 septembrie 2023. Previziuni pentru toți nativii zodiacului

Leu

Sunt pe drumul cel bun! În această săptămână ar fi foarte ușor să facă o achiziție care nu este în concordanță cu obiectivele lor financiare. Poate fi un preț grozav sau o ofertă pe timp limitat, însă este indicat să își amintească de planurile pe termen lung. Astfel își dau seama dacă e o idee bună să facă achiziții sau nu.

Vezi și – Zodia care are noroc cu carul în octombrie 2023. Nativii au parte din plin de belșug, succes în dragoste și la bani

Fecioară

Lucrurile se îmbunătățesc în viața nativilor Fecioară. Uneori nu se simt încrezători, chiar dacă au toate motivele. Adevărul este că încrederea vine după ce au luat măsuri pentru a rezolva lucrurile. Sfatul astrelor este să nu pună căruța înaintea calului. Urmează o perioadă de abudență în viața lor.

Balanță

Un nou început pentru nativii Balanță. Sfatul astrelor este să își facă mai mult timp pentru lucrurile care le plac și care îi conectează la univers. Acestea pot fi meditația, jurnalul sau o plimbare în parc. Sunt foarte importante și ar fi o idee bună să devină o prioritate.

Scorpion

Nativii Scorpion descoperă că vorbele lor au putere. Un prieten de-ai lor ar putea merge într-o direcție pe care nativii Scorpion o cred greșită și consideră că este necesar să îi spună. Vor adăuga puțină magie în viața lor făcând ceva special cu partenerul/a de viață.

Săgetător

Nativii Săgetător se pot simți frustrați de faptul că postările lor de pe social media nu strâng foarte multe aprecieri, iar videoclipurile lor nu au atât de multe vizionări pe cât ar fi sperat. Astrele spun că acesta nu este un semnal pentru a renunța.

Capricorn

Nativii Capricorn ar putea avea un conflict în această săptămână. Există riscul de a ajunge într-un impas cu persoana respectivă. Pentru a reuși să lucreze împreună unul dintre ei va trebui să se adapteze.

Vezi și – Cel mai fidel bărbat din zodiac. E soțul perfect, orice femeie și-l dorește

Vărsător

Nativilor Vărsător li se recomandă să aibă grijă dacă se ocupă de aspecte financiare deoarece comunicarea greșită este destul de comună cu acest aspect. Este indicat să nu deschidă niciun link ciudat și nici să ofere informații personale, oricât de tentant ar fi.

Pești

Nativii Pești nu se înțeleg cu partenerul/a sau cu un prieten foarte apropiat. Acest lucru este complet normal, deoarece oamenii au opinii diferite, însă ar fi bine să evite cearta atunci când simt că lucrurile se îndreaptă în direcția greșită.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.4 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *