Horoscop săptămâna 19-25 decembrie 2022. Schimbări majore. Acești nativi iau decizii radicale VIDEO

Află ce îți rezervă astrele în săptămâna dinaintea Crăciunului!

Scris de: Daoud Andra

16 Dec. 2022

Horoscop săptămâna 19-25 decembrie 2022. Schimbări majore. Acești nativi iau decizii radicale VIDEO

A mai rămas foarte puțin până la Crăciun, iar unii nativi vor avea parte de surprize majore în această săptămână. Pentru unele zodii se anunță schimbări importante, în timp ce altele vor profita de liniște și se vor bucura de Sărbătorile care vin. Află ce îți rezervă astrele, în funcție de zodie, în săptămâna dinaintea Crăciunului!

Horoscop săptămâna 19-25 decembrie 2022. Gemenii trebuie să lupte pentru visurile lor

Berbec/Ascendent Berbec

Este momentul să te concentrezi asupra lucrurilor care îți fac plăcere. Perioada aglomerată de la serviciu nu ți-a permis să te ocupi de pasiunile tale, însă acum este timpul să iei o pauză și să faci ceea ce îți place. Nu îți ignora dorințele și încearcă să îți faci timp pentru activitățile care îți aduc bucurie. Prezența ta este apreciată mai mult ca niciodată de cei dragi, care au nevoie de liniște și înțelegere.

Taur/Ascendent Taur

Vocea interioară și intuiția sunt singurele criterii după care ar trebui să te ghidezi în această perioadă. Încearcă să ai mai multă grijă de tine și să te tratezi așa cum meriți. În ultima vreme i-ai pus pe alții mai presus decât propriile dorințe, iar consecințele nu au întârziat să apară. Fii mai atent la ceea ce simți și încearcă să te detașezi de probleme, pentru a te putea relaxa.


Citește și: Cele mai rele zodii din horoscop. Nativii de care e bine să te ferești

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna care începe aduce shimbări majore pentru tine. Este momentul să lupți pentru visurile pe care le ai și să nu îți fie teamă să ieși din zona de confort. Încrederea în forțele proprii este tot ce ai nevoie pentru a obține ce ți-ai propus. Încearcă să scapi de prejudecăți și să vezi lucrurile în ansamblul lor și vei găsi răspunsurile la numeroase întrebări.

Rac/Ascendent Rac

Ultima perioadă a fost una destul de agitată, iar acest lucru își spune cuvântul. Ai nevoie de liniște pentru a-ți organiza ideile și pentru a stabili care sunt prioritățile. Nu te grăbi și acordă atât timp cât este nevoie, pentru a te asigura că iei cele mai bune decizii. Atenția la detalii este o calitate care te ajută în această perioadă.

Horoscop săptămâna 19-25 decembrie 2022. Fecioarele se resimt după o perioadă aglomerată

Leu/Ascendent Leu

Astrologii recomandă să nu îți mai consumi energia cu lucruri inutile. În curând îți vei da seama că, de fapt, nu contează cu adevărat. Încearcă să fii sincer cu tine și să te gândești la ce ai nevoie cu adevărat. Treci printr-o perioadă în care nu mai ești deschis și comunicativ, iar apropiații vor remarca acest lucru.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Stresul și oboseala acumulate în ultima perioadă își spun cuvântul. Ai nevoie de prezența oamenilor dragi în viața ta și totul va fi bine. Siguranța că ai pe cine să te bazezi, indiferent cât de greu ți-ar fi, te ajută să treci peste orice obstacol. Nu uita că toate trec, până la urmă, iar asta e tot ce contează.

Balanță/Ascendent Balanță

Este un moment bun să lași puțin frâiele din mână și să vezi ce îți rezervă Universul. Încearcă să te relaxezi și să nu mai controlezi totul și poți fi surprins în cele mai plăcute moduri. De multe ori înoți împotriva curentului, iar acest lucru poate fi epuizant.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Te afli la o răscruce de drumuri și este momentul să te oprești puțin, pentru a-ți da seama care este direcția în care vrei să mergi. În clipa în care vei ști exact ce îți dorești de la viață și ce te face fericit, va fi ușor să iei deciziile potrivite.

Horoscop săptămâna 19-25 decembrie 2022. Săgetătorii se fac remarcați la locul de muncă

Săgetător/Ascendent Săgetător

Finalul de an te prinde foarte implicat în ceea ce privește profesia. Ambiția și ritmul susținut te ajută să te faci remarcat, însă te pot epuiza. Este momentul să faci o pauză și să profiți de Sărbători, altfel riști să începi anul următor obosit. Timpul petrecut cu familia te poate ajuta să te relaxezi.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Sarcinile de la locul de muncă se aglomerează pe final de an, iar acest lucru te poate lăsa fără energie. Încearcă să îți organizezi mai bine timpul, pentru a reuși să te ocupi de tot ce trebuie. Gândul la vacanță te poate ajuta să te mobilizezi mai bine și să dai tot ce poți, pe ultima sută de metri.

Citește și: Cele mai norocoase zodii în 2023. Noul an este extraordinar de bun pentru acești nativi

Vărsător/Ascendent Vărsător

Lucrurile nu par să meargă în direcția planificată de tine, cel puțin pe plan profesional. Încearcă să nu intri în panică, pentru că nu va fi de niciun ajutor. Deciziile pripite nu sunt în avantajul tău în această perioadă. Răbdarea și detașarea te pot ajuta să faci alegerile corecte, care să îți aducă satisfacția de care ai nevoie.

Pești/Ascendent Pești

Treci printr-o perioadă destul de aglomerată, însă dragostea celor dragi te poate ajuta să depășești orice obstacol. Încearcă să stai aproape de oamenii dragi, pentru că energia lor te poate ajuta să treci peste orice provocare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Marele campion, AVENTURĂ amoroasă cu artista cunoscută de toată lumea! S-a aflat ce au făcut
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
BOMBĂ! Mititelu jr, internat la „Spitalul 9!” Ce au constatat medicii după ce a fost...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *