Horoscop săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Vărsător. Vești importante pentru mai multe zodii VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru prima săptămână din 2023
Horoscop săptămâna 2 - 8 ianuarie 2023. Venus, planeta iubirii și a banilor, intră în zodia Vărsător. Vești importante pentru mai multe zodii VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 2 – 8 ianuarie se remarcă prin două aspecte importante. Este vorba de intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Vărsător, pe data de 3 ianuarie, și despre Luna Plină care se petrece în zodia Rac pe data de 7 ianuarie. Cu Venus în Vărsător ne dorim mai multă libertate și independență în relații, avem nevoie de spațiu și reușim să ne detașăm emoțional mai ușor. Luna Plină din Rac ne atenționează că anumite situații din viața noastră au ajuns la apogeu și este nevoie să încheiem unele capitole. Poate veni cu fel și fel de contexte care ne determină să facem schimbări radicale.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Luna Plină din Rac îți atrage atenția că ai nevoie de găsirea unui echilibru între viața personală și viața profesională. Nu este exclus că în preajma lunației să ai parte de tensiuni cu familia și să ți se facă unele reproșuri legate de faptul că muncești prea mult. Săptămâna aceasta va fi mai greu să te concentrezi pe activitățile casnice și s-ar putea să nu faci față nici responsabilităților profesionale.

Taur/Ascendent Taur

Venus, planeta care te guvernează, va traversa aproximativ o lună sectorul carierei tale, aspect care îți poate aduce oportunități profesionale, beneficii de imagine și ocazii de afirmare. Cresc șansele de a-ți atinge niște obiective și de a ajunge acolo unde îți dorești.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Luna Plină se petrece în sectorul tău financiar și poți culege roadele unor investiții, poți valorifica niște economii și chiar te poți aștepta la oportunități de câștig. Pe de altă parte, pot apărea și cheltuieli neprevăzute sau discuții tensionate despre salariu.

Rac/Ascendent Rac

Ești gazda acestei Luni Pline care se petrece în zodia ta, prin urmare a venit momentul să închei un capitol din viața ta care a ajuns la apogeu. Este o săptămână în care nu-ți lipsește energia și ar trebui să o canalizezi constructiv și să eviți conflictele. Pe de altă parte, tranzitul lui Venus prin Vărsător îți poate înlesni niște câștiguri financiare.

Leu/ Ascendent Leu

Te bucuri de intrarea lui Venus în sectorul relațiilor tale, aspect care te va ajuta să-ți îmbunătățești relația de cuplu, dar și relațiile profesionale. Pentru ca lucrurile să meargă bine trebuie să oferi libertate celeilalte persoane și să nu te impui. Cei singuri au șanse mai mari să întâlnească un partener.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Venus în Vărsător îți va aduce oportunități profesionale și te va stimula să muncești cu mai multă plăcere. În perioada aceasta este foarte important să îți placă ceea ce faci pentru că doar așa vei reuși să-ți îmbunătățești situația profesională. Pe de altă parte, acest tranzit îți oferă șansa să-ți schimbi stilul de viață cu unul mai sănătos.

Horoscop săptămâna 2 – 8 ianuarie 2023. Nativii Balanță au parte de oportunități de afirmare și ocazie să-și atingă obiectivele

Balanță/Ascendent Balanță

Luna Plină se formează în sectorul carierei tale și chiar dacă va veni cu provocări profesionale îți va aduce și șanse de promovare, oportunități de afirmare și ocazia să-ți atingi niște obiective. Unii nativi pot încheia o etapă profesională pentru a merge mai departe.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Intrarea lui Venus în Vărsător sprijină relațiile de familie și te ajută să-ți îmbunătățești conexiunea cu părinții. Poți ajunge mai ușor la o înțelegere cu rudele în privința unei situații ce vizează casa sau un bun patrimonial. Pe de altă parte, îți poți schimba perspectiva asupra vieții de cuplu sau asupra ideii de cămin.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Se întrevede o săptămână foarte bună pentru negocieri, dat fiind că Venus îți tranzitează sectorul comunicării. Pe de altă parte, Luna Plină poate aduce tensiuni cu partenerul de cuplu sau cu partenerii profesionali, tensiuni legate de bani, buget, finanțe, investiții.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce o schimbare, o nouă etapă în viața de cuplu, poate trecerea la următorul nivel. Pentru ca lucrurile să meargă bine încearcă să nu ai așteptări prea mari de la ceilalți. Totodată, Venus se mută în sectorul tău financiar și îți poate aduce oportunități de creștere a veniturilor. Te poți aștepta ca o sumă de bani să-ți intre în conturi în perioada următoare.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Te bucuri de ingresul lui Venus în zodia ta, aspect care îți aduce un farmec aparte, o putere de atracție mare și preocupări legate de modul în care arăți. La început de an ți-ai putea face o schimbare de look sau ți-ai putea întâlni jumătatea. Pe de altă parte, cu Luna Plină în casa muncii te poți aștepta la niște schimbări în plan profesional.

Pești/Ascendent Pești

Folosește-te de tranzitul lui Venus prin Vărsător pentru a încheia relația cu trecutul, indiferent ce înseamnă acest aspect. Nu este exclus ca în perioada următoare o persoană pe care nu ai mai văzut-o de multă vreme să revină în viața ta. Profită de energia Lunii Pline din Rac pentru a ieși la o întâlnire romantică și a cuceri persoana care îți place.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
7.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *