Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Zodia a cărei viaţă este dată complet peste cap. Schimbări neaşteptate pentru aceşti nativi

Citește horoscopul săptămânal și află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Zodia a cărei viaţă este dată complet peste cap. Schimbări neaşteptate pentru aceşti nativi

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Săptămâna 2 – 8 mai se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii și a banilor, în zodia Berbec. Acest aspect ne energizează viața sentimentală, ne aduce aduce mult curaj, înflăcărare, adrenalină și vom fi mai dornici de flirt și aventură.

Devenim competitivi în relații și destul de cheltuitori din punct de vedere financiar. Un alt aspect important al săptămânii 2 – 8 mai 2022 este conjuncția Soarelui cu Uranus din zodia Taur, aspect care vine cu multă imprevizibilitate, cu evenimente neașteptate și răsturnări de situație. Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Berbecii sunt sfătuiți să nu fie cheltuitori

Berbec/Ascendent Berbec

Intrarea lui Venus în zodia ta te susține foarte mult să te preocupi de tine, de felul în care arăți și o schimbare de look nu este exclusă. În schimb, ai grijă la modul în care-ți administrezi banii pentru că poți avea parte de surprize neașteptate în plan financiar.

Taur/Ascendent Taur

S-ar putea să-ți fugă destul de mult gândul la trecut și la o fostă iubire. De evitat sunt și relațiile cu persoane care nu sunt disponibbile emoțional. Conjuncția Soare-Uranus din zodia ta te va da peste cap puțin pentru că va veni cu schimbări neașteptate care-ți cei adaptabilitate.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Intri într-o perioadă mai sociabilă, în care vei dori să te înconjori mai mult de prieteni. Ține cont că situații legate de trecut, mai ales situații lăsate nerezolvate, pot ieși acum la suprafață și te pot bulversa destul de mult.

Rac/Ascendent Rac

Venus te susține pe calea afirmării profesionale și te poți aștepta la oportunități care vizează cariera ta. Pe de altă parte, poate fi vorba de surrpize neașteptate care vin din partea prietenilor și poate chiar de noi proiecte în care să te implici.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Scorpionii vor avea parte de evenimente neprevăzute în viața amoroasă

Leu/ Ascendent Leu

Este o săptămână care poate aduce schimbări majore legate de carieră sau, cel puțin, pune bazele unor astfel de schimbări pentru viitor. Venus te susține să studiezi, să înveți lucruri noi, să explorezi și astfel poți face pași și în zona profesională.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Sar putea să ai parte de unele evenimente, discuții, contexte săptămâna aceasta care să-ți cam dea peste cap niște principii și convingeri. Încearcă să nu-ți acorzi încrederea prea ușor celor cu care te asociezi și ai grijă la investiții.

Balanță/Ascendent Balanță

Venus intră în sectorul relațiilor tale și din această ipostază te susține foarte mult să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Este o perioadă pasională, însă ține cont că pot ieși la suprafață unele secrete.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Conjuncția Soare-Uranus se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce evenimente neprevăzute atât în cuplu, cât și în cazul unor colaborări și contracte. Venus te susține să-ți îmbunătățești situația la locul de muncă, dar și starea de sănătate.

Horoscop săptămâna 2 – 8 mai 2022. Săgetătorii pot începe noi relații

Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Venus în tranzit prin sectorul iubirii tale ești mai dornic de flirt și aventură, așa că poți cuceri pe cine-ți dorești și poți intra în idile, dar nu te aștepta să fie de lungă durată. La locul de muncă poți avea parte de situații neprevăzute care să-ți dea programul peste cap.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Este o perioadă bună pentru a te apropia de familie și de nevoile celor dragi. Totodată, în plan sentimental te poți aștepta la răsturnări de situație, la surprize, chiar și la o dragoste la prima vedere. Dacă ai copii, fii mai atent la acțiunile acestora.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna 2 – 8 mai te stimulează mental și te face să spui lucruri pe care până acum le-ai reprimat. Poți negocia avantajos și poți rezolva situații ce țin de acte. Grijă la contextele care vizează casa și familia și care te pot lua prin surprindere.

Pești/Ascendent Pești

Deși îți părăsește zodia, Venus se mută în sectorul financiar, ipostaz din care îți poate aduce șanse de creștere a veniturilor. Ai grijă că și cheltuielile vor crește. S-ar putea ca săptămâna aceasta să afli vești care să te surprindă și să porți dialoguri la care nu te așteptai.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *