Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Răsturnări de situație pentru acești nativi, trec prin încercări grele

Află ce ți-au pregătit astrele săptămâna aceasta
Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023 cu Mariana Cojocaru. Răsturnări de situație pentru acești nativi, trec prin încercări grele

Horoscopul pentru săptămâna 2-8 octombrie 2023 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech. Se anunță o săptămână intensă, iar unii nativi vor avea parte de răsturnări de situație.

Horoscop săptămâna 2-8 octombrie 2023 cu Mariana Cojocaru

Potrivit predicțiilor astrale făcute de astrologul Mariana Cojocaru, Lilith se va afla în Fecioară, proaspăt intrată pe gradul 0 și 2 secunde după ce, pe data de 3 octombrie, se poziționează exact pe cuspida Leu-Fecioară. Vor fi vești bune pentru nativii din Lei. În plus, planeta transformărilor radicale și profunde, Pluto, se instalează în Capricorn, pentru a reorganiza sectoare importante, existențiale, care diferă de la o zodie la alta.

Săptămâna 2-8 octombrie 2023 va fi una intensă pentru cei mai mulți nativi din toate zodiile. Pluto va sta până pe 22 ianuarie 2024, apoi va reveni în Vărsător.

Conform astrologului, Mariana Cojocaru, Pluto e vinovat de abisul schimbărilor noastre, pe toate planurile. Ce anunță toate aceste aspecte planetare, pentru toate zodiile în parte, aflați în materialul următor!

Berbec

În săptămâna 2-8 octombrie, Pluto va tranzita un sector existențial esențial pentru nativii Berbec. Acolo se află cariera, poziția socială, justiția, străinătatea, studiile, un domeniu extrem de important pentru acești nativi. De asemenea, există și riscuri de incidente și accidente.

Taur

Pentru nativii Taur, această săptămână va fi despre teste, probe existențiale, examene și interviuri pentru carieră, așa că mare atenție. Este nevoie de maximă atenție la discursuri, pe zona de conferințe, discuții de afaceri, business. De precizat că cei mai mulți Tauri vor avea un blocaj evolutiv, iar pe plan amoros sunt neliniștiți.

Gemeni

Tranziția lui Lilith în Fecioară aduce haos pentru Gemeni! Vor avea tensiuni în casă și în familie. Din punct de vedere al carierei, pentru acești nativi devine un fel de sport extrem și indică o anumită nesiguranță.

Rac

La răspântie de drumuri, Pluto retrograd cu alaiul lui pe gradul 29 din Capricorn spune că vă acceptați înfrângerea sau că vă înfrânați mental evoluția. Cum credeți voi că se suprapune peste fiecare Rac în parte această informație previzională? Aveți nevoie imperioasă de îndrumare, aveți o dilemă existențială, importantă. Se duce în spectrul familiei, pe sentimente, în unele situații pe căsătorie sau relațiile fără acte. Zona matrimonială e în vizor, se pune presiune pe ea.

Leu

În săptămâna 2-8 octombrie, nativul Leul primește o veste bună din punct de vedere al sănătății. Așadar, persoanele cardiace vor avea zile bune, indiferent de zodie, pentru că avem toți înscris pe un sector anume, pe astrograma fiecăruia.

Mulți nativi Lei au probleme cu inima și sunt mereu în conjunctură mereu cu alte zodii. Pe plan sentimental, nativii vor reveni la o stare mai bună, mai romantică, mai pozitivă.

Fecioară

Fecioarele trebuie să aibă mare grijă la sănătate, iar intrarea lui Lilith, alias Luna neagră, indică faptul că vor avea probleme cu imunitatea organismului. Atenție mare și la carieră și dragoste. Nu este o perioadă bună de conceput copii.

Citește și: Cele 6 zodii care atrag banii ca un magnet în octombrie 2023. Aceste semne zodicale stau sub semnul abundenței

Balanță

Marte cu Pluto retrograd indică o perioadă dificilă pentru Balanțe. Nativii stau în cumpănă, nu știu cum să facă să așeze lucrurile, să le cântărească ca să iasă bine, să nu îi deranjeze pe cei din jur.

În plus, li se întâmplă lucruri grele și încercări pe măsură. Presiunea va fi din ce în ce mai mare pe Balanțe, și nu numai!

Scorpion

Scorpionii au parte de schimbări mari în viața lor! E o perioadă importantă în viața voastră, săptămâna aceasta și următoarele care vor veni.

Săgetător

Revine din trecut o problemă sau mai multe pe care nu le-ați înțeles sau nu le-ați rezolvat în urmă cu 20-40 de ani. atunci când Pluto era în Săgetător.Aici nu e loc pentru egoism, puteți afecta alți oameni. Vorbim de demonii trecutului!

Capricorn

Dacă ați reușit să aprindeți lumina din interior, ați înțeles mesajul lui Pluto. Lilith în Fecioară vă atenționează la drum, pe zona interviurilor și examenelor.

Vărsător

E o perioadă premergătoare eclipselor, care indică faptul că sunteți crisalidă cu fluturele în formare. Nativii Vărsător se eliberează, scapă și de capcanele sentimentale ale lui Lilith care a fost în Leu.

Pești

Peștilor le place să se amăgească, așa că dacă vor să știe adevărul, Lilith în Fecioară le va arăta realitatea dură.

Citește și: Horoscop zilnic 2 octombrie 2023. Dragostea plutește în aer pentru acești nativi, își pot întâlni jumătatea

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *