Horoscop săptămâna 21-27 august 2023. Zodia care trece prin provocări uriașe. Previziuni astrale pentru toți nativii VIDEO

La ce să te aștepți, în funcție de zodie

Scris de: Daoud Andra

20 Aug. 2023

Horoscop săptămâna 21-27 august 2023. Zodia care trece prin provocări uriașe. Previziuni astrale pentru toți nativii VIDEO

Săptămâna 21-27 august vine cu câteva schimbări importante pe plan astrologic. Aceasta începe cu Luna în Scorpion și urmează ca Mercur să intre în zodia Fecioară, de unde formează un trigon cu Pluto din Capricorn. Ce înseamnă acest context astrologic pentru nativii din zodiacul european și la ce să te aștepți, în funcție de zodie.

Horoscop săptămâna 21-27 august 2023. Gemenii au parte de provocări

Berbec

Urmează o perioadă în care răbdarea îți va fi pusă la încercare, iar unii oameni din jurul tău îți vor testa limitele. Încearcă să rămâi calm și să treci peste toate provocările cu capul sus. Chiar dacă aceste zile te vor consuma, poate apărea și o oportunitate la care nu te așteptai. Păstrează-ți speranța și privește cu încredere către viitor.

Taur

Problemele cu care se confruntă cineva apropiat te pot afecta mai tare decât este cazul. Empatia de care dai dovadă poate lucra în defavoarea ta și ajungi să te comporți ca și cum tu ești responsabil. Pe plan financiar, nu este tocmai cea mai roz perioadă pentru tine. Astrologii recomandă să te concentrezi pe muncă, pentru a putea depăși un eventual impas.

Citește și: Zodiile care se despart în septembrie 2023. Suferință și lacrimi pentru acești nativi, află că au fost înșelați

Gemeni

Urmează o săptămână plină de provocări și schimbări în bine, cu care trebuie să ții pasul. La locul de muncă, pot apărea unele conflicte, însă dacă eviți să iei parte la ele, nu vei avea probleme. Oamenii din jur îți pot afecta starea de spirit, iar interacțiunea cu ei ți-ar putea face mai mult rău decât bine. Încearcă să te detașezi și să nu te implici emoțional prea tare.

Rac

Pe plan personal, pot apărea unele conflicte cu anumite rude. Te-ai săturat să dai explicații cu privire la deciziile pe care le iei și vrei doar să te bucuri de prezent. Încearcă să fii ferm și să impui limite atunci când simți că energia anumitor persoane îți face rău. În unele cazuri, distanța este cel mai bună soluție pentru a menține relațiile sănătoase.

Horoscop săptămâna 21-27 august 2023. Fecioarele își doresc să câștige mai mult

Leu

Traversezi o perioadă în care ți se pare că ai o viață plictisitoare și simți nevoia de ceva nou. Încearcă să faci un pas înapoi și să analizezi lucrurile petrecute în ultima perioadă. Poate fi o perioadă bună pentru introspecție și planuri de viitor. Nu lăsa gândurile negative să te afecteze și să te distragă de la ce ai de făcut. Perioada de melancolie va trece dacă știi cum să o gestionezi.

Fecioară

Dorința de a câștiga mai mult te poate face mai credul zilele acestea. Este posibil să cazi în capcana cuiva care îți promite câștiguri imediate. Experiențele anterioare ți-au arătat că doar prin muncă și perseverență poți obține ce îți dorești. Dacă dai dovadă de implicare și ambiție, rezultatele nu vor întârzia să apară. La locul de muncă, este posibil să primești o sarcină nouă care te entuziasmează.

Citește și: 3 zodii cu mare noroc în dragoste în septembrie 2023. Acești nativi au toate șansele să-și întâlnească jumătatea

Balanță

Ai tendința să calci peste anumite principii pentru a obține ceea ce îți dorești. Unele decizii pe care le iei săptămâna aceasta s-ar putea să nu fie cele mai bune. Încearcă să nu te abați de la felul tău de a fi și să nu acționezi în urma unor impulsuri. Concentrează-te asupra stării tale de bine, odihnește-te mai mult și vei reuși să faci lucrurile așa cum trebuie.

Scorpion

Te confrunți cu un sentiment de nemulțumire și simți din ce în ce mai des nevoia să faci o schimbare. Este posibil să ratezi unele oportunități din cauza stării pe care o ai. Cere sfatul cuiva apropiat dacă ai impresia că te afli într-o situație fără ieșire. Încearcă să nu iei decizii radicale la nervi și să te gândești de două ori înainte de a face ceva nebunesc.

Horoscop săptămâna 21-27 august 2023. Vărsătorii urmează să facă o călătorie

Săgetător

Săptămâna aceasta simți din ce în ce mai mult oboseala și îți este greu să te concentrezi. Ești cu gândul la o vacanță, chiar dacă nu vrei să recunoști. Încearcă să te relaxezi, pentru a găsi motivația de care ai nevoie. Ai grijă la relațiile cu oamenii din jur, pentru că s-ar putea să fii atras în niște conflicte nedorite. Folosește diplomația care te caracterizează pentru a ieși din ele.

Capricorn

Unele decizii pe care le iei acum pot avea ecou pe termen lung. Gândește-te de două ori înainte să iei hotărâri care îți pot schimba viața. Urmează o perioadă complicată, plină de provocări și neprevăzut. Așteaptă-te la orice, pentru a nu fi luat prin surprindere. Ai grijă la discuțiile cu persoanele apropiate. Unele lucruri pe care le spui pot fi interpretate greșit.

Citește și: 3 zodii cu noroc la bani în toamna 2023. Acești nativi au succes din plin la capitolul finanțe

Vărsător

O călătorie pe care urmează să o faci în viitorul apropiat îți aduce multă neliniște. Este posibil să ai parte de o dezamăgire din partea cuiva apropiat, dar vei depăși relativ ușor momentul. Nu mai ai așteptări de la nimeni, motiv pentru care ești pregătit oricând, pentru orice. Atât timp cât îți păstrezi curajul și optimismul, vei face față tuturor provocărilor.

Pești

Săptămâna aceasta te gândești din ce în ce mai mult să faci o schimbare pe plan profesional. Nu mai ești mulțumit de câștiguri și îți dorești să ai mai multe beneficii de la locul de muncă. Încearcă să nu iei decizii pripite și să aștepți ca perioada agitată să se încheie. Este o etapă tulbure care se va termina curând. Nu îți pierde speranța, pentru că după furtună întotdeauna va ieși soarele.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *