Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Momente de tensiune pentru Tauri. Scorpionii intră în conflicte

Află ce ţi-au rezervat astrele pentru săptămâna 21 – 27 martie 2022. Taurii au momente foarte agitate, iar scorpionii intră în numeroase conflicte.
Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Momente de tensiune pentru Tauri. Scorpionii intră în conflicte

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Această perioadă se remarcă prin multiplele aspecte pe care le formează Mercur, planeta comunicării și a gândirii. Astfel, va forma două conjuncții, atât cu Jupiter, cât și cu Neptun, context care ne oferă înțelepciune, clarviziune și iluminare, dar și un careu cu Luna Neagră, aspect care ne poate face confuzi și ușor de păcălit. În plus, Duminică va schimba semnul și se va muta în zodia Berbec, aspect pe care-l vom dezbate în horoscopul săptămânii viitoare. Încă din prima zi a săptămânii 21 – 27 martie trebuie să fim atenți la acțiunile noastre pentru că Marte va forma un careu cu Uranus. Putem acționa surprinzător și s-ar putea ca atitudinea noastră să devină mai rebelă. Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Taurii au momente agitate

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta va trebui să îți controlezi mai mult acțiunile pentru că există risc de accidentare din cauza grabei și neatenției. Ai mai multă grijă la cum îți administrezi finanțele și fă acele corecții necesare în viața ta astfel încât să te desprinzi de trecut și să te vindeci.

Taur/Ascendent Taur

Ai parte de o săptămână destul de agitată din punct de vedere profesional și s-ar putea să exagerezi în relațiile cu superiorii. Ai grijă și la sănătate, dar și unde-ți investești banii. Este o perioadă bună să-ți faci planuri de viitor, dar încearcă ca acestea să fie realiste.

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Racii trec printr-o evoluţie spirituală

Gemeni/Ascendent Gemeni

Este foarte probabil să te izbești de realitate în aceste zile și să-ți dai seama că te-ai iluzionat prea mult. Parte bună este că îți vei da seama care este menirea ta în viață, îți vei face planuri de viitor și vei porni pe un nou drum.

Rac/Ascendent Rac

Ai mai multă grijă la persoanele cu care te înconjori pentru că poți pierde resurse din cauza acestora. De asemenea, ai grijă la ghizii spirituali pe care-i urmezi. Este totuși o perioadă foarte bună pentru cunoaștere, pentru evoluție spirituală și pentru afirmare profesională.

Leu/ Ascendent Leu

Ți se deschid noi orizonturi și capeți noi perspective asupra experiențelor de viață trăite. Posibile situații mai complicate în cuplu și ar trebui să ai grijă la tendința de a te preocupa prea mult de alții și prea puțin de tine. Dacă pierzi sau renunți la ceva, să nu-ți pară rău. Universul va umple golul.

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022.  Balanţele îţi schimbă stilul de viaţă

Fecioară/Ascendent Fecioară

Ești mai tolerant în perioada aceasta, mai puțin critic și mai iertător, aspecte care te ajută să-ți consolidezi relația de cuplu sau să începi o nouă relație. Și profesional sunt plusuri în ciuda stresului mare. Ai grijă la desfășurarea activităților la locul de muncă, sp nu te rănești.

Balanță/Ascendent Balanță

Profită de această săptămână pentru a face schimbări în stilul de viață, legate de alimentație și rutină. Posibil să descoperi remedii eficiente pentru a vindeca anumite afecțiuni pe care le ai. În cuplu pot să apară certuri din cauza viziunilor diferite.

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Scorpionii sunt bulversaţi

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta ești mai conflictual cu cei din jur, în special cu cei din familie. Starea emoțională te cam bulversează, însă ai aspecte foarte bune în plan sentimental. Te poți îndrăgosti și ești mai romantic, mai tandru și creativ.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Siguranța materială și stabilitatea emoțională devin importante pentru tine acum și te poți preocupa mai mult de casă și familie. Ești mai deschis flirtului și aventurilor sentimentale. Profesional îți recomand o perioadă de concediu sau grijă la administrarea nivelului de stres la muncă.

Horoscop săptămâna 21 – 27 martie 2022. Capricornii fac cheltuieli

Capricorn/Ascendent Capricorn

Te preocupi de casă și de confortul celor dragi, însă ai grijă și la cheltuielile pe care e faci pentru că poți exagera sau pot să apară plăți neprevăzute. Este o perioadă în care intuiția funcționează la cote înalte și poți lua decizii înțelepte. Nu deveni ipohondru în privința sănătății!

Vărsător/Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al săptămânii te stimulează să faci schimbări în plan personal sau chiar în casă, poate o mutare. Atenție la acțiuni pentru că există risc de accidentare. Preocupările financiare cresc, vin idei înțelepte, dar evită speculațiile. Mai bine fructifici niște talente pe care le ai!

Pești/Ascendent Pești

În zodia ta se petrec majoritatea aspectelor săptămâna aceasta, ceea ce te face și visător și înțelept, și poți avea parte de momente de conștientizare importante. Îți poți da seama care este drumul tău în viață și îți poți lua niște angajamente în relații.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO/PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *