Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Fenomenul astral care se petrece o dată la 12 ani. Zodiile avantajate

Citește horoscopul săptămâna și află ce ți-au rezervat astrele. Zodia cea mai avantajată de noua conjuncție
Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Fenomenul astral care se petrece o dată la 12 ani. Zodiile avantajate

Săptămâna 23 – 29 mai începe cu reîntoarcerea lui Mercur în zodia Taur, de această dată în mers retrograd. Acest aspect ne cere să ne reevaluăm modul în care ne raportăm la finanțe. Cu alte cuvinte, ne cere să ne reorganizăm financiar și să ne re analizăm modul în care ne câștigăm și ne cheltuim banii.

Mercur va fi retrograd în zodia Taur până pe data de 3 iunie, când va reveni la mersul său direct. Un alt aspect important al săptămânii este intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia sa de domiciliu, în Berbec, din data de 25 mai. Tranzitul său va dura până pe 5 iulie, timp în care ne va oferi un curaj ieșit din comun, voință și determinare să ne atingem scopurile. Săptămâna aceasta, Marte se va întâlni în conjuncție și cu Jupiter, aspect unic în 12 ani, care ne va aduce o explozie de energie și entuziasm. Riscul acestei perioade este să fim impulsivi, conflictuali și să facem excese.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Berbecii, avertizați în privința banilor

Tot săptămâna aceasta, mai exact pe 28 mai, Venus, planeta iubirii, va intra în Taur, zodia sa de domiciliu, și o va tranzita până pe 23 iunie. Astfel, se deschide o perioadă favorabilă consolidării relațiilor, dar și pentru a începe noi povești de iubire. Legăturile începute acum au toate șansele să fie de lungă durată. Cu Venus în Taur ne bucurăm de lucrurile simple, suntem mai precauți cu banii, avem nevoie de confort și stabilitate în relații și ne preocupăm de felul în care arătăm. Romantismul, tandrețea și senzualitatea vor fi la cote înalte. Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât
previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Cu Marte în zodia ta, săptămâna aceasta nu doar că îți revii la viață, dar vei avea un exces de energie pe care ar fi bine să-l canalizezi constructiv și să nu faci excese. Ai mai multă încredere în tine ca niciodată, însă va trebui să ai mai multă grijă la zona financiară și să încerci să faci unele economii. Vei avea nevoie de ele ulterior.

Taur/Ascendent Taur

Venus intră în zodia ta și îți va aduce un plus de farmec, putere de atracție și o dorință de a schimba look-ul. Reevaluează-ți stilul de viață și starea de sănătate, dar și modul în care comunici cu cei din jur. Poți încheia o relație toxică și poți depăși o despărțire mai ușor.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Ești foarte activ în următoarea perioadă în grupurile sociale din care faci parte și chiar poți intra în noi anturaje. Îți faci planuri de viitor îndrăznețe și te preocupi să îți duci proiectele la succes. Odihnește-te mai mult și ai mai multă grijă la sănătate. De asemenea, ai grijă la iluziile și deziluziile sentimentale sau la foști parteneri care revin în viața ta.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta poți vedea mai clar cine îți este cu adevărat prieten și cine nu, alături de cine merită să rămâi pe mai departe și de cine trebuie să te îndepărtezi. Marte intră în zona profesională, prin urmare te poți aștepta la mult stres, dar și la ambiții mari care te ajută să-ți atingi obiectivele și să te faci cunoscut. Sunt nativi care vor avea curajul să-și schimbe direcția în carieră.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Balanțele pot avea conflicte la locul de muncă

Leu/ Ascendent Leu

Pentru tine începe o perioadă de cunoaștere, de explorare, în care îți dorești să studiezi, să te perfecționezi într-un domeniu, astfel încât să faci o schimbare profesională de anvergură. Reevaluează-ți direcția în carieră, țelurile și aspirațiile pentru că vor veni șanse de afirmare.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Săptămâna aceasta, ai mai multă grijă la problemele cu actele și cu legea și evită călătoriile. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi niște principii de viață și credințe. S-ar putea să te lupți pentru drepturile materiale, ale tale sau ale altora.

Balanță/Ascendent Balanță

Cu Marte în sectorul relațiilor, se va activa spiritul de competiție în cuplu și pot apărea confruntări în relațiile profesionale. Nu este exclus sa rupi relații sau contracte, dar în egală măsură poți face și o cerere în căsătorie. Reevaluează o relație intimă, secretă, toxică și revizuiește-ți atitudinea fata de niște bunuri materiale și investiții pe care vrei să le faci.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Mercur retrograd și Venus intră în sectorul relațiilor tale, ceea ce înseamnă că ți se oferă ocazia să-ți reevaluezi viața de cuplu, dar și un contract profesional. Pot să apară confruntări și neînțelegeri, dar și clarificări și îmbunătățirea interacțiunii cu ceilalți. Te bucuri de energie în activitățile întreprinse, deficiență la locul de muncă, însă ai grijă la tendința de suprasolicitare care îți poate afecta sănătatea.

Horoscop săptămâna 23 – 29 mai 2022. Peștii se vor bucura de succese financiare

Săgetător/Ascendent Săgetător

Intri într-o perioadă în care este nevoie să îți reevaluezi stilul de viață, dar și programul de muncă și modul în care îți îndeplinești sarcinile. Dacă nu muncești de plăcere și nu ai nici satisfacții financiare, s-ar putea chiar să-ți cauți un alt loc de muncă. Intrarea lui Marte în Berbec îți aduce o mare dorință de libertate, aventură și flirt, însă ai grijă să nu faci excese.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Mercur retrograd și Venus intră în sectorul iubirii tale și îți cer reevaluarea vieții sentimentale. Schimbă-ți modul în care îți exprimi sentimentele, atât în cuplu, cât și față de copii. Dacă ești singur, evită să începi noi relații deocamdată. Este o perioadă bună să te preocupi de casă și familie.

Vărsător/Ascendent Vărsător

S-ar putea să revină în prim-plan neînțelegeri cu familia, discuții pe teme patrimoniale și va fi nevoie să-ți revizuiești modul în care comunici cu cei dragi. Încearcă să fii mai înțelegător și tolerant. Cu Marte în Berbec, te bucuri de efervescență mentală, te informezi, cauți răspunsuri și poți lua decizii care să-ți schimbe viaț, dar nu le lua sub impulsul momentului. În plus, te bucuri de putere de convingere asupra celor din jur. Ai mai multă grijă la deplasări în weekend.

Pești/Ascendent Pești

Marte intră în sectorul tău financiar și dorința de a face bani va ajunge la cote înalte. Îți dorești independență financiară și ambițiile tale de a-ți crește veniturile vor atinge cote înalte. Vei munci în acest sens, poate chiar vei cere o mărire de salariu, dar ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură și la lăcomie. Pe de altă parte, grijă la problemele cu actele, la erorile de raționament și la deplasări.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9.4 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *