Horoscop săptămâna 23-29 octombrie 2023. Zodia care are parte de un mare câștig financiar. Previziuni pentru toți nativii VIDEO

Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada următoare.
Horoscop săptămâna 23-29 octombrie 2023. Zodia care are parte de un mare câștig financiar. Previziuni pentru toți nativii VIDEO

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie 2023. Săptămâna aceasta, Mercur, planeta inteligenței și comunicării, se află în Scorpion și va face echipă bună cu Saturn din Pești. De asemenea, Soarele din Scorpion face trigon cu Saturn, așa că anunță schimbări mari pentru anumite zodii. Unii nativi vor avea parte de câștiguri financiare mari, în vreme ce alții fac planuri de viitor. Iată horoscopul complet pentru toate zodiile!

Horoscop săptămâna 23-29 octombrie 2023

Pentru această săptămână, astrele recomandă să ne urmăm inima și intuiția, încât să facem cele mai bune alegeri. De aceea, ultima săptămână din luna octombrie aduce schimbări majore, așa că trebuie să fim atenți la ce ne prezic astrele.

În acest fel, putem trece mai ușor prin provocările vieții și ne vom bucura de oportunitățile pe care Universul ni le scoate în cale. Iată previziunile astrale pentru toate zodiile din horoscop în perioada 23-29 octombrie 2023. Ce ne așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau pe plan financiar!

Berbec

Berbecii au mintea concentrată pe subiecte serioase legate de partea financiară. În această săptămână, acești nativi cântăresc diferite oportunități de investiții și fac calcule. De asemenea, atitudinea delăsatoare a echipei din care faceți parte la birou vă provoacă să luați inițiativa. În săptămâna 23-29 octombrie 2023, este un moment bun ca Berbecii să găsească o rată a dobânzii mai avantajoasă, pentru a solicita un împrumut de consolidare a facturilor sau pentru a lua o nouă linie de credit.

Taur

Este posibil să aibă o discuție legată de viitor cu partenerii de viață. Unii nativi sunt în căutarea iubirii, așa că acesta este un moment excelent pentru a te implica în grupuri sau pentru a-ți face relații de lungă durată. În plus, Taurii pot găsi un partener de afaceri, un mentor sau un ghid care să-i ajute să avanseze în carieră.

Gemeni

Gemenii vor face schimbări mari la locul de muncă. Pot prelua conducerea într-o situație la serviciu sau s-ar putea să fie nevoiți să conducă o echipă pentru un nou proiect mare. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acum este momentul potrivit pentru un interviu.

Rac

Racii vor să se distreze încontinuu, dar este mai tentant să-și dezvolte capacitatea de a elabora strategii, de a gândi în viitor și alte abilități importante. Dacă vă doriți să călătoriți, acesta este momentul în care s-ar putea să te gândești să găsești un loc de muncă în străinătate sau să aduni niște oameni pentru a face un tur în străinătate.

Leu

Leii se ocupă de organizarea casei, așa că își vor schimba dormitorul tău sau își vor reorganiza bucătăria și vor scăpa de anumite electrocasnice vechi. În plus, acești nativi vor avea discuții cu membru al familiei despre moșteniri sau planificarea sfârșitului vieții. Leii sunt disciplinați și își vor întocmi o listă cu toate lucrurile pe care le au de făcut.

Fecioară

Fecioarele au planuri mari pentru această săptămână. Vor avea discuții despre investiții și economii cu partenerul de viață. În plus, unii nativi Fecioară își pot cumpăra o proprietate, dar este nevoie de multă atenție dacă iau un credit ipotecar.

Balanță

Balanțele se preocupă mult de carieră, așa că s-ar putea să-și organizezi materialele sau să găsească o modalitate mai bună de a duce lucrurile la bun sfârșit. Soarele îți arată calea către bani, așa că poți vedea ce a funcționat pentru tine în ceea ce privește bugetul, cheltuielile și sursele de venit. Este musai să acordați mai multă atenție acestui domeniu și vă vedeți unde puteți remedia lucrurile.

Scorpion

Săptămâna aceasta aveți lucruri dificile de făcut. Apar oportunități de afaceri ori un alt loc de muncă, iar ceilalți din jur vă văd mai încrezători. Acesta este un moment bun pentru a-i convinge pe ceilalți că te pricepi. Este recomandat să mergi la interviuri. Tot nativilor Scorpioni le este recomandat să lase deoparte orgoliile din viața personală.

Săgetător

Săgetătorii vor să învețe lucruri noi și să-și perfecționeze abilitățile spirituale zilele următoare. Este posibil să meargă la un curs și vor fi interesați să înceapă o afacere legată de artă. Acest lucru ar putea face un început grozav pentru unii nativi Săgetător.

Citește și: Zodia care renaște ca pasărea Phoenix în luna noiembrie 2023. Viața i se schimbă total

Capricorn

Capricornii vor să învețe lucruri despre programare, așa că este un moment bun să folosească tehnologia pentru a avansa explorând noi aplicații sau platforme software. Totodată, ei pot întâlni oameni care îi ajută să avanseze în carieră sau își fac o nouă relație de iubire.

Vărsător

Reputația Vărsătorilor este una puternică, așa că puteți întâlni o persoană cu aceleași interese ca și tine. Cariera ta este bine aspectată, așa că abilitățile tale sunt văzute de alții. Aceasta înseamnă că ai oportunități de a obține un nou loc de muncă, o promovare sau de a-ți extinde afacerea pentru a fi mai profitabilă. Apoi obține mai multă atenție pe măsură ce îți trimiți CV-ul și îți faci cunoscute interesele.

Pești

Peștii se descurcă bine la școală și se vor concentra mai mult pe ceea ce îi interesează. Indiferent cât de complicat este un contract, îl puteți descifra rapid. S-ar putea să trebuiască să faceți efort mai mare la locul de muncă

Citește și: Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie. Detaliul care te va ajuta să faci alegerea corectă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *