Horoscop săptămâna 25 – 31 iulie 2022. Tensiuni în relații și excese financiare. Ce zodii sunt afectate

Săptămâna 25 - 31 iulie se deschide cu un aspect tensionat între Venus din Rac și Jupiter din Berbec
Horoscop săptămâna 25 - 31 iulie 2022. Tensiuni în relații și excese financiare. Ce zodii sunt afectate

Săptămâna 25 – 31 iulie se deschide cu un aspect tensionat între Venus din Rac și Jupiter din Berbec, context care poate aduce tensiuni în relații și ne poate determina să facem excese financiare. De altfel, întreaga săptămână este conflictuală, dat fiind că Mercur, planeta comunicării, formează nu mai puțin de două careuri, cu Marte și Uranus din Taur, și o opoziție cu Saturn din Vărsător.

Jupiter, Marele Benefic al astrologiei, va intra și el în retrogradare în Berbec și ne va cere re evaluarea convingerilor și credințelor, renunțarea la principii care ne țin în loc și nu ne lasă să evoluăm. Totuși, ne bucurăm de o Lună Nouă în Leu, eveniment astrologic plăcut, generos care ne aduce entuziasm, poftă de distracții și ne susține să deschidem noi capitole în viața noastră.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 25 – 31 iulie 2022. O perioadă bună din punct de vedere sentimental pentru Berbec

Berbec/Ascendent Berbec

S-ar putea să fii mai cheltuitor săptămâna aceasta, mai ales pentru cei dragi, pentru casa sau pentru distracțiile și plăcerile tale. Este o perioadă bună să te îndrăgostești sau să vii cu ceva nou în viața sentimentală.

Taur/Ascendent Taur

Săptămâna aceasta te vei preocupa mai mult de treburile gospodărești, poate chiar de chestiuni administrative și nu este exclus să faci o renovare. Simți nevoia să stai mai mult cu părinții și să te preocupi de viața ta personală și de sănătatea ta.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Este o perioadă bună să iei niște decizii importante sau să faci niște negocieri. S-ar putea să afli informații de care ai nevoie și la care nu aveai acces sau să porți niște discuții care să schimbe cursul unei situații într-un mod pozitiv. Îți poți face noi prieteni și poți pleca într-o excursie, într-o deplasare care să-ți facă plăcere.

Rac/Ascendent Rac

Preocuparea de bază a săptămânii este legată de zona financiară. Cauți variante de creștere a veniturilor și o idee ar fi să-ți valorifici talentele. Încearcă să-ți reorganizezi bugetul și cheltuielile astfel încât să ieși pe plus. Nu ezita să ceri chiar și o mărire de salariu.

Horoscop săptămâna 25 – 31 iulie 2022. Nativii Balanță își doresc să cunoască oameni noi

Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă se petrece în zodia ta și este un moment important care vine cu noi dorințe, noi vise, noi planuri și proiecte. Îți poți îmbunătăți viața și te poți bucura de oportunități de creștere indiferent de domeniu. Poate fi vorba de un nou job, o nouă relație, un nou stil de viață. Cert este că vei fi mai optimist, mai entuziast și mai creativ și vei avea o mai mare încredere în tine.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Nu este cea mai buna perioadă pentru tine și asta pentru că fie te confrunți cu o situație din trecut nerezolvată, fie îți activezi niște frici și temeri mai vechi, poate chiar amintiri. Partea buna este că ai ocazia să faci pace cu tine, cu trecutul și să te liniștești pe interior. Apelează la tehnici de meditație și introspecție. Te vor ajuta.

Balanță/Ascendent Balanță

Este o perioadă în care ești mai dornic să cunoști oameni noi, să ieși la întâlniri, la evenimente și vei răspunde pozitiv invitațiilor primite. Posibil să te implici în noi proiecte. Este momentul să-ți faci planuri de viitor îndrăznețe. În cuplu s-ar putea să apară unele tensiuni și să se discute despre statutul relației.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Tu ai parte de Luna Nouă în sectorul carierei, prin urmare te poți aștepta la șanse de afirmare, poate la o nouă funcție sau o nouă direcție profesională, un nou statut. Aspirațiile tale sunt mari și ai șanse să-ți atingi niște obiective importante, însă ai grijă la orgolii și la impunerea autorității. În cuplu săptămâna poate începe cu tensiuni.

Horoscop săptămâna 25 – 31 iulie 2022. Nativii Săgetător fac schimbări

Săgetător/Ascendent Săgetător

Apetitul pentru călătorii va crește și nu este exclus să-ți cumperi deja biletele sau să-ți faci planurile de vacanță. Mulți nativi vor dori să învețe lucruri noi, se vor înscrie la un curs sau pot cunoaște persoane care să le schimbe mentalitatea și să-i ajute să descopere spiritualitatea. Jupiter, guvernatorul tău, va retrograda în sectorul iubirii și s-ar putea să nu te simți pe deplin fericit în relația în care te afli și să vrei să faci unele schimbări.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna aceasta te ocupi mai mult de zona financiară. Este o perioadă bună să-ți analizezi investițiile făcute, planurile de afaceri, resursele, atât ale tale cât și ale partenerului. Unii nativi au susținere dacă vor să-și facă un credit imobiliar. Deși se întrevăd tensiuni în relație, este o perioadă bună pentru pasiune și alungarea monotoniei din cuplu.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Luna Nouă din Leu se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și vine cu noi începuturi. Poți deschide o nouă etapă în cuplu, poți trece la următorul nivel sau poate îți schimbi raportarea la modul în care interacționezi cu partenerul. Pe de altă parte, pot veni negocieri și noi contracte profesionale. S-ar putea să-ți schimbi niște decizii luate și să revii asupra unor idei care credeai că sunt bătute în cuie.

Pești/Ascendent Pești

Luna Nouă din Leu îți aduce noi începuturi la locul de muncă, fie că este vorba de noi sarcini, de un nou program sau chiar de un nou job. Este o perioadă bună să faci schimbări în stilul de viață și să găsești remedii și tratamente pentru a-ți rezolva problemele de sănătate. În cuplu s-ar putea să apară unele nemulțumiri sentimentale și să nu te simți apreciat și iubit așa cum ți-ai dorit.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.3 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *