Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia cu multe oportunități pentru a câștiga bani VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru ultima săptămână din luna martie 2024.

Scris de: Irina Maria

24 Mar. 2024

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia cu multe oportunități pentru a câștiga bani VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Ultima săptămână a lunii martie vine cu noi provocări și experiențe noi pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024

Suntem deja conectați la energia primăverii! Pe 20 martie, Soarele a intrat în Berbec și suntem plini de viață. Saturn și Neptun sunt tot pe teritoriul Peștilor, planeta Mercur este în Berbec și se pregătește de retrogradare. Pe 25 martie avem un eveniment extraordinar de emoțional și sensibil, avem Lună plină și eclipsă în Balanță. Este o Lună plină foarte puternică deoarece este activată de eclipsă.

Este o lună plină relațională, un moment perfect pentru a face schimbări în viața noastră, pentru a ne găsi fericirea, pacea, atât pentru noi, cât și pentru cei cu care suntem în relație. Este un moment de reevaluare a relațiilor, perioada în care ne putem elibera de relații toxice. Dacă sunteți singuri, puteți atrage persoane cu care puteți face relații sănătoase, frumoase.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Suntem ajutați de guvernatorii Lunii pline în Balanță. Adică Soarele din Berbec și Luna din Balanță sunt în opoziție. Guvernatorul Berbecului este Marte, care e în Pești, iar guvernatorul Balanței este Venus și se află tot în Pești. Guvernatorii sunt împreună într-o conjuncție largă, pe teritoriul Peștilor.

Venus, guvernatoarea eclipsei și a Lunii pline în Balanță, se află pe teritoriul Peștilor, se simte bine, este în exaltare, este puternică. Vom fi ajutați să comunicăm, să relaționăm frumps, să ne eliberăm de relații toxice, dar într-un mod echilibrat.

Berbec / Ascendent Berbec

Luna plină și eclipsa au loc pe casa șaptea, a relațiilor. Vă pune rău pe jar! Sunteți foarte agitați, vreți să știți ce se întâmplă cu relațiile voastre, cum sunteți văzuți, prezenți în relații. Luna plină din Balanță vă prinde puternic, Soarele e în Berbec și face opoziție cu Luna, îi activează, energizează, dar vă face foarte agitați. Aveți o săptămână foarte încărcată și frământată. Vreți, cu orice preț, să vă rezolvați toate animozitățile strânse în relație. Vor avea izbucniri, conflicte, să își ceară drepturile sau poate vor găsi o cale pentru a discuta cu partenerul.

Marte se află în casa a 12a, în sectorul Peștilor, și este o casă karmică, a subconștientului. Ea ajută Berbecul să înțeleagă ce vrea el de la o relație. Aici e vorba de dialogul interior pe care nativii îl au cu ei însuși. Deși Luna plină în Balanță o să le aducă scenarii mai reușite sau mai puțin reușite, nativii vor avea mare noroc la bani în această săptămână. Conjuncția Venus-Saturn din Pești face un sextil frumos cu Jupiter din Taur, care se află pe casa a doua, a banilor. Energia ajută Berbecul să primească bani, să fie prosper. Mercur din Berbec se pregătește de retrogradare, acum îl energizează, îl face vorbăreț, îi dă claritate.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Taur / Ascendent Taur

Luna plină și eclipsa sunt în casa muncii și a sănătății. Vizează relațiile cu colegii de muncă, cu șeful, cu subalternii. Vă aduce o reevaluare a echilibrului dintre muncă și sănătate. Veți simți puternic că trebuie să faceți o schimbare la locul de muncă, dacă e necesar, sau începe să vă placă și nu mai doriți schimbarea. Venus se află în Pești, în casa a 11a, a grupului social. Vă trimite la evenimente, întâlniri în grup, unde veți fi foarte apreciat. Farmecul dvs îi va fascina pe toți. Jupiter e în zodia dvs și vă susține în tot ce doriți să demarați. Dacă până acum nu ați inițiat nimic pentru prosperitatea dvs, o să fiți tras de mânecă și certat pentru că nu profitați de tot ceea ce Universul vă oferă.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Luna plină și eclipsa sunt în casa bucuriei de a trăi, a copiilor, a aventurii, a hobbyurilor. Aveți mult chef de viață, vreți să vă îndrăgostiți sau să puneți capăt relațiilor toxice în care vă aflați deja. Marte și Venus se află în Pești, în casa a 10a, a carierei. Vă aduce mari oportunități și deschidere către noi locuri de muncă, unde veți fi mai bine văzuți și apreciați. Conjuncția dintre Saturn și Venus, care se află în Pești, vă susține pentru a sedimenta și concretiza oportunitățile aduse de Marte și de Venus. Sunteți foarte creativi, sectorul casei a cincia, care e bucurie de viață, creativitate, vă face să vă gândiți la multe modalități prin care puteți să vă trăiți viața din plin.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Rac / Ascendent Rac

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt pe casa a patra, a familiei și a relației cu membri ei. Zile tensionate, Racul iubește mult familia, pe el îl definește. Pe acest teritoriu, Luna plină îl face să se apuce de curățenie în relațiile care sunt toxice cu unii din familie. Acest aspect irită, nu le place cearta. Totuși, puteți identifica o cauză a neînțelegerilor și, în viitor, veți putea armoniza relația cu ei. Marte și Venus sunt în Pești, în casa a noua, a călătoriilor. Visați la vacanța dorită și chiar puteți lua bilete pentru ea. Este o casă și a cursurilor la distanță, poate vă gândiți să începeți cursuri la distanță sau să susțineți anumite examene. Jupiter din Taur este pe casa grupului social, al proiectelor de viață și vă aduce noi relații, noi oameni care vă vor ajuta să vă îndepliniți planurile de viață.

Leu / Ascendent Leu

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt pe casa a treia, a comunicării și a sectorului intelectual. Vă aduce foarte multe schimbări de idei, de comunicare, vorbiți mult, puteți lansa o afacere, încheia contracte. Puteți primi vești de la o persoană apropiată, care vă este dragă și cu care nu ați vorbit de mult timp. De asemenea, este o săptămână foarte bună în care puteți elimina relațiile toxice cu persoanele din anturaj care vă sâcâie, vă sug de energie. Marte și Venus sunt în Pești și vă pun iar la cheltuieli. Poate vă luați o casă sau investiți în sectorul imobiliar. Ar fi indicat să vă consultați cu o persoană specialistă înainte.

Mercur se apropie de retrogradare și vă poate aduce idei care să nu fie bune pentru dvs. Jupiter din Taur se află în casa a 10a, a carierei. Vă susține, visați la lucruri mărețe, sunteți foarte nerăbdători și asta vă poate costa. Trebuie să vă liniștiți, să vă echilibrați și să vă folosiți farmecul pentru a avea prestanță și un job pe măsura strălucirii dvs,

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Fecioară / Ascendent Fecioară

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt în casa banilor și a valorilor personale. Veți avea schimbări în relația cu banii și cu acele acțiuni care vă pun în valoare. Puteți primi multe vești legate de bani, de câștiguri sau de pierderi. Începeți să aveți claritate în modul în care mânuiți banii. Relația cu ei nu trebuie să vă mai domine, trebuie să vă folosiți de bani, nu să vă atașați de ei. Jupiter din Taur vă susține să vă extindeți, să creșteți spiritual. Pluto din Vărsător, pe casa șase a sănătății, vă aduce schimbare a rutinei de alimentație și a sănătății. Planeta Mercur se află în casa a opta, a detașării, a banilor. Vor fi multe discuții sau conflicte legate de bani, poate ați împrumutat cui nu trebuie și nu vrea să vă mai dea banii. Sau poate sunteți într-un proces și trebuie să recuperați bani.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt pe sectorul sinelui și al corpului. Sunteți vedeta săptămânii! Venus se află în Pești și se simte foarte bine aici, veți fi ajutați să vă echilibrați relațiile. Veți pune reflectorul pe propria persoană, pe modul în care relaționați, dacă știți să ascultați, să empatizați. Sunteți foarte atenți la modul în care relaționați în relațiile dvs. Puteți ieși din relații toxice și chiar este recomandat. Unde nu sunteți prosperi, unde nu vă simțiți bine sau sunteți marginalizați trebuie să închideți relația. Nu greșiți cu absolut nimic, aveți ocazia să vedeți adevărul și să vă vedeți partenerul în lumina adevărată. Îl vedeți așa cum este el.

Marte și Venus sunt pe casa muncii, casa a șasea. Aveți mult elan pentru proiectele începute și puteți găsi proiecte noi. Jupiter din Taur e în casa detașării și a relației intime. Vă faceți curat în relații și vă găsiți partenerul ideal. Aveți multă empatie care o să vă ajute mult.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt în casa a 12a, a izolării, a trecutului karmic. Puteți să vă vindecați traumele trecutului, să renunțați la ce este toxic în viața dvs. Este o săptămână bună în care puteți găsi remedii pentru anxietate, depresie, dar trebuie să căutați un specialist în acest domeniu. Cu ajutorul unui psiholog sigur găsiți un remediu pentru a ieși din anxietate și depresie. Marte și Venus sunt în casa a cincea, pe sectorul Peștilor, și vă aduce o perioadă frumoasă de relaxare. Puteți să vă simțiți foarte bine, Venus e ok aici și vă energizează, vă dă putere să vă bucurați de tot ceea ce vă oferă această casă a bucuriei de a trăi. Jupiter din Taur se află pe casa relaționării și vă aduce chef de relaționare. Cei care sunt singur pot găsi un partener de viață care să îi bucure.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt în casa a 11a, a grupului social. Este o săptămână superbă, puteți întâlni persoane care sunt hărăzite să vă ajute. Puteți să faceți curățenie în grupul social. Soarele din Berbec vă energizează puternic, este în casa a cincea, casa bucuriei de a trăi, a hobbyurilor, a copiilor. Vă aduce multă relaxare, iubire, dragoste, chef de viață. Jupiter din Taur se află în casa a șasea, a muncii, și vă susține în proiectele pe care le-ați început. Mercur din Berbec se află pe casa a cincea, casa bucuriei de a trăi, și vă determină să începeți să vă analizați excesele, viciile, ceea ce v-a îmbolnăvit. Vă face să fiți atenți, să luați o hotărâre, să vă echilibrați în rutina vieții dvs.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt în casa a 10a, a carierei. Este o săptămână de încheieri, de recunoaștere, de promovare a dvs. Dacă în sectorul carierei, a prestanței, nu ați fost evaluat la adevăratul dvs potențial, este o săptămână în care vă gândiți serios să părăsiți acel domeniu pentru un altul, sau poate doar căutați alt loc de muncă. Venus și Marte sunt în Pești, în casa a treia, a comunicării. Vă aduc o energie puternică pentru a socializa, a comunica, a găsi contracte și clienți noi. Soarele din Berbec este pe casa a patra, a familiei. Vă aduce foarte multă energie aici, puteți zugrăvi, demola, construi, orice lucru care aduce confort. Jupiter din Taur, în casa dragostei, a iubirii, a bucuriei de a trăi, vă aduce multă pasiune și chef de dragoste.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt în casa a noua, a cunoașterii, a activității intelectuale, a proiectelor, a călătoriilor, a cursurilor. Este o săptămână în care puteți încheia relații care sunt la distanță, cursuri pe care nu le mai puteți susține. Luna plină vă determină să aduceți un echilibru în această casă. Marte și Venus sunt în Pești, pe casa a doua a banilor. Vă aduce noroc la bani. Pe sectorul Peștilor se află o conjuncție între Venus și Saturn, vin multe oportunități pentru a câștiga bani. Marte vă susține, vă face să acționați pentru a face bani, să vă folosiți talentele și a câștiga. Soarele din Berbec se află pe casa a treia, a comunicării. Vă aduce clienți importanți și contracte bune, bănoase.

Horoscop săptămâna 25-31 martie 2024. Pești / Ascendent Pești

Luna plină și eclipsa din Balanță sunt în casa a opta, a detașării, casa vieții și a morții, a banilor, finanțelor. Vă aduce foarte multă activitate în tot ceea ce înseamnă plăți, investiții, moștenire. Nu exagerați cu cheltuielile, nu împrumutați bani. Marte și conjuncția Venus-Saturn din Pești vă ajută să vă sedimentați ideile, planurile, acțiunile pentru proiecte de viață și pentru relații avantajoase. Aveți mult curaj și putere. Soarele din Berbec se află în casa banilor, vă ajută să vă gestionați mai bine banii. Vă aduce multă valoare personală.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *