Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Zodia care primeşte veşti foarte importante. Viaţa ei se poate schimba radical

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent
Horoscop săptămâna 25 aprilie - 1 mai 2022. Zodia care primeşte veşti foarte importante. Viaţa ei se poate schimba radical

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Săptămâna 25 aprilie – 1 mai se remarcă printr-o multitudine de aspecte pe care le formează planetele. În primul rând, Mercur, planeta comunicării, înainte de a-și schimba semnul și a intra în Gemeni, ne surprinde cu aspecte pozitive pe care le face cu Jupiter și Pluto. Contextul ne oferă încredere în raționamentul și ideile noastre și ne aduce confirmarea că am luat cele mai bune decizii până acum.

Venus, planeta iubirii, va forma două aspecte importante, o conjuncție cu Neptun, și alta cu Jupiter, ambele în zodia Pești. Cea de-a doua conjuncție este unică în 12 ani și aducătoare de șanse și noroc. În plus, ne susține să facem progrese în dragoste și în relațiile noastre. În weekend se va petrece o Lună Nouă în Taur însoțită de o Eclipsă parțială de Soare. Deși nu va fi vizibilă din România, eclipsa ne va impacta și pe noi și va veni cu schimbări bruște, neașteptate care vor produce noi începuturi în viața noastră. Este foarte probabil să avem parte de răsturnări de situație în plan financiar.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. O perioadă bună pentru Gemeni din punct de vedere al carierei

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta este despre bani și spiritualitate, dar și despre relații. Aceste sectoare vor avea parte de schimbări, unele de-a dreptul neașteptate. Poți face un pas înainte într-o relație sau te poți vindeca după o despărțire. Financiar, ai grijă la cheltuieli neplanificate.

Taur/Ascendent Taur

Poți câștiga popularitate și te bucuri de succes cu un proiect. Pe de altă parte, pregătește-te pentru Eclipsa de Soare care se va petrece în zodia ta, pentru că poate deschide noi uși, noi capitole absolut neașteptate în viața ta.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va intra în zodia ta și te va susține în comunicare și procesele mentale, dar și să iei unele decizii. Grijă la secrete care se află. Este o perioadă foarte bună pentru afirmare, pentru progres profesional și vin șanse în acest sens.

Rac/Ascendent Rac

Dacă ți-ai făcut niște planuri, ia în calcul că acestea se pot schimba brusc. La fel și un proiect în care ești implicat își poate schimba traiectoria. Este o perioadă bună să pleci într-o călătorie sau să faci niște progrese cu un curs, cu învățarea unei limbi străine.

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Fecioarele vor avea noroc în dragoste

Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute și de o schimbare radicală în carieră. Te îndrepți către afirmare. În plus, faci progrese dacă vrei să obții un credit, să închei un partaj și ai mai mult noroc dacă vrei să faci o investiție.

Fecioară/Ascendent Fecioară

S-ar putea ca Eclipsa de Soare să-ți dea peste cap niște teorii, principii și convingeri și să te îndemne să explorezi noi domenii. Pe de altă parte, stai foarte bine la capitolul relații și poți face progrese fie în cuplu, fie într-o colaborare. Poate semnezi un contract important.

Balanță/Ascendent Balanță

Este o perioadă care poate aduce îmbunătățiri remarcabile stării tale de sănătate, dar și șanse de creștere la locul de muncă sau, cel puțin, de eficientizare a activității profesionale. Ai grijă la situațiile financiare în care ești implicat alături de alte persoane.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Eclipsa de Soare poate aduce răsturnări de situație în viața de cuplu sau în cazul unor contracte, colaborări profesionale. Totuși, ai susținere sentimentală, deci poți face niște progrese cu o poveste de iubire sau un proiect creativ

Horoscop săptămâna 25 aprilie – 1 mai 2022. Apar persoane noi în viața Capricornilor

Săgetător/Ascendent Săgetător

Poți avea parte de schimbări neașteptate la locul de muncă, fie de program, fie de sarcini. Poate chiar îți găsești un nou job. Pe de altă parte, reașterni armonia în familie și te bucuri de mai multă înțelegere din partea celor dragi.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Te poți aștepta la surprize în viața sentimentașă sau în legătură cu copiii. Dacă ești singur poți cunoaște pe cineva într-o călătorie sau în mediul online. Este o perioadă care aduce șanse de negocieri foarte bune.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Apar oportunități de creștere a veniturilor, faci progrese nesperate legate de o investiție sau te bucuri de o mărire de salariu. Pe ed altă parte, Eclipsa de Soare poate aduce vești, evenimente neașteptate care au legătură cu failia sau cu regimul unei locuințe.

Pești/Ascendent Pești

Tripla conjuncție Venus-Jupiter-Neptun se petrece în zodia ta și din nou îți aduce șanse de progres pe toate planurile, dar și ocazia de a-ți îmbunătăți și armoniza viața. În weekend poți avea parte de vești, informații și dialoguri care să te surprindă. Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
8.8 17 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *