Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care își va curăța karma VIDEO EXCLUSIV

Zodia care își va curăța karma în săptămâna 26 februarie-3 martie 2024!

Scris de: Irina Maria

23 Feb. 2024

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care își va curăța karma VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Prima săptămână a lunii martie vine cu noi provocări și experiențe noi pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024

Suntem în plin sezon Pești, zodie în care Soarele a intrat încă de pe data de 19 februarie. Acum suntem mai sensibili, mai creativi, intuitivi, spirituali, plin de compasiune. Unii vor fi mai confuzi, mai visători, împrăștiați, în funcție de harta fiecăruia. Venus și Marte, iubirea și masculinitatea, sunt în continuare în Vărsător, braț la braț. Punctul maxim al întâlnirii lor a fost pe 22 februarie, când au format o conjuncție și au încheiat un ciclu planetar de 2 ani.

Din 22 februarie a început noul ciclu planetar dat de Venus și Marte, conjuncție în Vărsător. De acum înainte dăm startul la noi iubiri, relații. Vom mai fi puțin sub auspiciul energiei vechilor iubiri, dar ne vom debarasa de ele. Vom primi în viața noastră începuturi. Energia Vărsătorului ne va ajuta să aducem în viața noastră noul, iubiri care pot fi altfel.

Zodia Pești, favorita astrelor!

Mercur, planeta comunicării, se află în Pești din 23 februarie. Aduce complicații, neînțelegeri la nivel de comunicare. Accest mental nu este coerent, clar, Peștele îl face confuz. Pot fi neînțelegeri sau o comunicare în care vrem să spunem ceva, dar se înțelege altceva. Dar, în același timp, Mercur în Pești ne poate accesa canale noi prin care putem afla noi informații. Sau ne putem conecta la compasiune și creativitate.

Soarele îi întâlnește pe Saturn și pe Mercur în Pești, pe teritoriul magiei. Energia acestor planete activează sextilul cu Jupiter din Taur. Este un aspect dinamic, care ne ajută să ne depășim fricile, temerile și ipohondriile Peștelui. Ne ancorează la realitate, la prosperitate, putem conștientiza umbrele, fricile din noi, pentru a le depăși. Putem face diferența între adevăr și ficțiune, putem transforma imaginația în viziune.

Berbec / Ascendent Berbec

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Simte nevoia de izolare. Energia Peștelui îl face să devină introspect. Simte nevoia să se retragă, așa își încarcă el bateriile. Se poate elibera de tot ce a adunat până acum: furie, amintiri dureroase, răni, slăbiciuni. Le poate transforma acum în puncte forte. Planetele din Pești oferă multă înțelepciune, deschide canale prin care puteți accesa informații prin care vă puteți elibera de aceste frământări și slăbiciuni, dureri, răni ale trecuturi, furia amintirilor dureroase. Aveți multă intuiție, veți știi să transformați tot acest balas în forță și putere de a începe lucruri noi. Conjuncția dintre Venus și Marte dă start unor noi începuturi în relații în grupuri sociale, cercul de prieteni, asociații. Vă puteți face planuri noi de viitor. Financiar, nu este o săptămână nemaipomenită. Marte face un aspect tensionat cu Jupiter care e în casa banilor. Este o săptămână minunată, în care puteți lucra cu slăbiciunea dvs.

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Taur / Ascendent Taur

Sunteți deschiși către grupuri sociale, vreți să relaționați, să ieșiți din casă și să întâlniți multă lume. Vreți să ajutați persoane, sunteți altruist și vreți să faceți mult bine, dintr-o dată! Puteți avea noi începuturi în carieră. Simțiți nevoia de mai multă prestanță și stimă de sine. Inițiați schimbări în carieră, vreți mai multă recunoaștere și mai mulți bani. Energia din Pești vă ajută să vă schimbați traseul în carieră, numai așa veți putea reuși și câștiga ce vă doriți. În grupul social veți întâlni oameni cu care veți face noi relații. Aceștia vă vor ajuta ori îndruma să vă schimbați și să vă împliniți acest nou proiect de viață. Puteți avea multe discuții filozofice, vă place mult să despicați firul în patru. Taurii vor fi deschiși către relaționare!

Gemeni / Ascendent Gemeni

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Energia Peștilor vă forțează să vă gândiți la scopul vieții, la elementele care vă aduc prestanță și valoare în propria carieră. Dar planeta Mercur din Pești vă poate aduce o iluzie. Toată această conversație pe care o aveți în minte despre ceea ce vă doriți sau vreți să fiți în viață poate fi ca un balon umflat care se poate sparge. Nu visați prea mult, nu aveți mari așteptări pentru a nu fi dezamăgiți. Încercață să vă vedeți poziția, locul și să demarați un proiect real de viață. Conjuncția Venus-Marte din Vărsător vă deschide calea către relații în străinătate. Poate apărea un program de cursuri sau călătorii, unde veți întâlni oameni noi. Vă place să începeți să studiați literatură ezoterică. Vreți să vă schimbați viața, să vă cunoașteți, vreți o nouă abordare a vieții dvs.

Rac / Ascendent Rac

Sunteți favorizați prin faptul că energia Peștilor vă este benefică. Faceți un trigon de apă frumos cu această zodie, această energie curge curat pentru dvs. Simțiți nevoia de transformare, evoluați, vreți să explorați subconștientul. Puteți avea noi începuturi în tot ceea ce înseamnă accesarea unor cursuri de dezvoltare personală, care să vă ajute să vă cunoașteți mai bine și să deveniți frumoși la interor, și apoi la exterior. Beneficiați de o mare intuiție, este un moment bun de a învăța tehnici noi care să vă ajute să vă redescoperiți și să evoluați spiritual. Este un moment nemaipomenit pentru a vă răspunde la întrebări legate de viață, de cum sunteți acum. Este o deschidere totală către o transformare spirituală.

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Leu / Ascendent Leu

După ce atâtea săptămâni v-ați dorit să străluciți, să epatați, să fiți în centrul atenției, să primiți laude, acum vă întoarceți la voi și la sufletul vostru. E o săptămână în care energia Peștilor îi ajută să se conecteze la suflet, să se asculte, să se liniștească. După ce vor face asta, își vor asculta partenerul, îl vor asculta mai bine. Conjuncția dintre Marte și Venus care este în Vărsător deschide un nou capitol al relațiilor, al legăturilor de intimitate. Se face o reconfigurare a relațiilor cu partenerul, cu colaboratorii, subalternii. Avem o nouă abordare a relațiilor și lumea va descoperi cât sunteți de minunați. Veți fi plini de farmec, dar veți scoate la suprafață ceea ce vă caracterizează: generozitatea dvs.!

Fecioară / Ascendent Fecioară

Iese la lumină viața relațională și amoroasă. În centrul atenției se află relațiile din sfera casei a șaptea. Fecioara se conectează mai bine cu partenerul de viață, se deschide emoțional. Îi poate vorbi, nu îi mai este teamă că poate să fie ridicolă, că are nevoi. În sfârșit poate să îi spună partenerului nevoile ei! Nu mai are principii puternic întipărite care o obstrucționează în a avea comunicare bună cu cei din jur. Este un moment bun de început la serviciu, relaționat bine cu șeful, colegii sau clienții. Este implicat sectorul sănătății, al rutinei de viață. Probabil trebuie să vă schimbați anumite comportamente și să acordați mai mult nevoie anumitor priorități. În sfârșit, Fecioarele simt să fie egoiste, atâta timp cât fac spre binele lor.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Se bucură de un nou început legat de iubire! Are o nouă abordare în ceea ce privește relațiile. Conjuncția dintre Marte și Venus în Vărsător vă face să vă gândiți cum ați vrea sau cum să faceți să vă atrageți mai mult partenerul, mai ales cei care sunteți singuri. Singurătatea nu le mai este pe plac și vor să iubească, să fie într-o relație. Vor găsi căile prin care să înceapă relații noi. Energia din Pești vă face să fiți înțelepți, descoperiți o nouă rutină în alimentație, în sănătate și starea dvs. de bine. La muncă vă sortați activitățile, atribuțiile care vă solicită prea mult, care vă obosesc și nu vreți să le mai faceți. Sau vreți să le reinventați, să rămâneți cu activități care sunt utile pentru dvs. și care vă fac bine.

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Vine multă pasiune! Simțiți nevoia să fiți pasionali și chiar știți cum să faceți asta. Energia Peștilor vă este favorabilă pentru că Scorpionul și cu Peștele fac trigon de apă, cel mai bun canal de energie prin care poate să curgă informația. Nativii se bucură de acest canal prin care pot accesa informații venite din astral. Este o săptămână în care investiți foarte mult în relațiile cu copiii și cu partenerul. Vă doriți apropiere față de ei. Vă puteți reactiva talente noi sau pe care le aveți și ați uitat de ele. Aveți multă creativitate, este o săptămână în care talentele vor fi aduse în prezent și folosite. Conjuncția dintre Marte și Venus în Vărsător activează casa a patra, a familiei. Veți dori să relaționați mai mult cu familia, veți găsi noi abordări de a vă apropia de ei.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Energia Peștelui activează nevoia de a vă retrage în liniștea căminului. Este un moment destul de greu, în care trecutul poate să revină. Puteți fi agitați, frământați, simțiți nevoia de a vă retrage, izola pentru a vă liniști. Este un lucru pe care îl recomandăm, e un moment bun pentru a avea grijă de sufletul vs. Conjuncția dintre Marte și Venus din Vărsător este în casa a treia, a studiilor. Puteți începe multe cursuri, este un moment foarte bun pentru a călători pe distanțe scurte, a avea întâlniri care vă vor aduce informații pentru a începe ceva. Mai ales cursuri, e un moment bun pentru a vă gândi ce cunoștințe vreți să accesați. Puteți cunoaște oameni noi, care vă vor aduce cunoștințe noi și vă vor trezi interesul pentru noi științe.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Soarele din Pești vă luminează casa a treia, care vă aduce deschidere către relații sociale, călătorii. Vă place să comunicați. De fel, Capricornul nu este un semn comunicativ, este mai izolat, mai taciturn, mai singuratic. Dar acum are chef de vorbă și atrage conversații, își face timp să comunice. Îi place să vorbească și să întâlnească oameni cu care să vorbească. Conjuncția dintre Marte și Venus din Vărsător dă un nou start la începuturi de relații care îi vor pune în lumină noi talente, idei, pasiuni. Toate aceste relații noi și le va sorta, Capricornul își dorește bani și tot ceea ce face vrea să îi aducă bani. Energia Pești din casa a treia activează sextilul cu Jupiter din Taur, care se află în clasa a cincea. Sunt deschiși către iubire, bucurie, vor să își aducă în suflet o nouă relație care să îi ducă spre această bucurie și iubire.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Conjuncția dintre Marte și Venus în Vărsător vă aduce un moment în care simțiți că vreți să fiți foarte mult în centrul atenției. De aceea vreți un nou început legat de fizic, de cum vă îmbrăcați și arătați, care este, până la urmă, stilul dvs. personal? Descoperiți calități noi, pe care le veți folosi cu multă intensitate. Poate descoperiți instrumente noi ale muncii dvs. sau cunoștințe pe care poate le-ați uitat sau nu le-ați scos din dvs, pentru a le folosi la muncă. Foarte multe idei de proiecte din care să vă iasă bani. Ei conteză mult pentru dvs în această săptămână. Vreți să inițiați relații noi cu persoane care să vă aducă noi proiecte financiare.

Citește și: Cele 3 zodii care vor străluci toată luna martie. Le aşteaptă un potop de fericire

Horoscop săptămâna 26 februarie-3 martie 2024. Pești / Ascendent Pești

Sezonul vostru a început! Vă bucurați din plin de această perioadă minunată. Soarele, Saturn, Mercur sunt în zodia voastră și vă ajută să demarați proiecte noi, de viață, să simțiți că înotați precum peștele în apă. Conjuncția Venus-Marte din Vărsător se află în casa a douăsprezecea, poate aduce un nou început legat de dialogul interior. Puteți accesa canale prin care să aveți o bună comunicare cu sufletul dvs, vă puteți explica multe lucruri din trecut, chiar lucruri karmice pentru care, până acum, nu ați găsit răspunsul. Găsiți o portiță prin care aflați de ce anumite lucruri vă urmăresc, vă frământă. Puteți accesa intuiția prin care să începeți să purificați acest trecut karmic, ce vă frământă de ceva timp. În sfârșit, puteți înțelege mai bine viața. Mercur din Pești vă aduce idei noi, vă ajută să nu mai fiți împrăștiați, ci înțelepți. Veți alege un stil de viață care să vă bucure, să vă fie bine. Vă bucurați de viață și o simțiți.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani. Acești nativi s-au născut cu stea în frunte

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *