Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care știe să facă bani până pe 10 iunie 2025 VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 27 mai-2 iunie 2024.

Scris de: Irina Maria

26 May. 2024

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care știe să facă bani până pe 10 iunie 2025 VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna mai vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024

Suntem în plin sezon al Gemenilor! Pe cer avem Soare, Venus, Jupiter în Gemeni, deci este o energie a jocului, a voioșiei, a copilului interior. Avem chef de a zburda, de a ne bucura de viață.

Mercur se află în Taur și ne face să luăm lucrurile mai în calm, mai în serios, mai detașat, să avem rezistență la impulsuri, să nu ne grăbim în comunicare și în tot ce vrem să spunem. Marte este în Berbec, este puternică și dă foarte multă energie, chef de viață, acțiune. Este o săptămână foarte interesantă.

Berbec / Ascendent Berbec

Săptămâna vine cu o energie puternică de aer, de viață, de joacă pe teritoriul casei a treia. Jupiter a intrat în Gemeni și va sta aici 1 an, până pe 10 iunie 2025, și va deschide o poartă către acest semn de Aer. Berbecul va simți pe casa comunicării, a relaționării, a vorbitului, a scrisului, a învățăturii, mai multă ușurință în a se exprima, în a vorbi despre el, despre relații, proiecte și de a își aduce oameni, relații în viață.

Mercur e în Taur pe casa a doua, a properității, a valorilor, a stimei, a încrederii în propria persoană. Va avea planuri, idei mai așezate, stabile în tot ceea ce înseamnă câștigul de bani. Planurile vor fi cu temei, va fi mai așezat în a-și face rețeaua sa de a câștiga acești bani. E vorba și de valoarea persoanală, va ști cu cine să se asocieze și cu cine să se ducă pentru a se pune în valoare. Vin zile prospere. Marte e în Berbec, pe casa întâi, și îi dă foarte mult chef, adrenalină, potențial în a se pune în valoare.

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Taur / Ascendent Taur

Energie puternică a semnului Gemeni pe casa a doua, a banilor, a valorii de sine, a modului în care știți să faceți bani. Aici sunt Soarele și Venus, ele vor vibra prin Gemeni. Veți știi să faceți bani, să vă puneți în valoare într-un mod cu chef de viață, jucăuș. Pe casa întâi aveți Mercur în Taur care este, în continuare, în casa dvs. Vă face să aveți un dialog așezat, stabil cu propria persoană, cu partenerii și orice relație din care faceți parte.

Știți să vă spuneți punctul de vedere și să vorbiți despre dvs., despre ceea ce vreți să fiți, să se întâmple în relația în care sunteți. Jupiter a intrat în Gemeni și va sta aici 1 an. S-a instalat pe casa a doua, a banilor, și vă va aduce multe oportunități, beneficii, noroc în a vă câștiga banii. Cu cât veți fi mai vioi, mai sociabil, versatil, cu atât veți face banii la fel. Veți accesa ușor acest mod de a vă câștiga banii cu energia Gemenilor.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Sunteți norocoșii, vedetele săptămânii! O dată cu intrarea lui Jupiter în zodia dvs, veți avea 1 an de zile în care sunteți norocoși. Veți profita din plin în tot ceea ce vreți să întreprindeți pentru norocul și prosperitatea dvs. S-a instalat pe casa întâi și va sta aici un an. Corpul fizic, identitatea, relațiile cu ceilalți sunt sub auspiciul lui Jupiter. Tot aici se află și Venus în Gemeni, cât noroc pe casa întâi! Marte, care e în Berbec, este foarte puternică și vă dă inițiativă, curaj, acțiune. Se află în casa a 11a, grupul de prieteni, și vă dă mult chef de a iniția și întreține relații.

Veți avea chef de distracție, călătorii, de a descoperi lucruri și multe domenii de activitate care vor fi pentru un grup. Mercur se află în Taur pe casa a 12a și se află pe o casă karmică. Vă ajută să vă descoperiți trecutul karmic, să aveți idei și o comunicare așezate cu neamul dvs, cu copilul interior. Puteți să vă eliberați de suferințe, de frici, de tot ceea ce stă pe casa a 12a.

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Rac / Ascendent Rac

Energie puternică a Gemenilor pe sectorul casei a 12a. Jupiter, marele benefic, a intrat aici pe 26 mai și va sta aici un an. Sunteți un pic în suferință, aveți un liber arbitru scăzut. Puteți avea dușmani ascunși. Începe o perioadă în care trebuie să fiți foarte atenți la tot ceea ce e în jur, la oameni, întâmplări, lucruri care se repetă. Dacă nu vă mai merge bine, trebuie să faceți ceva, să eliminați ceva, să inițiați o altă rutină de viață, să scăpați de relații toxice, lucruri care vă îmbolnăvesc, obiceiuri, alimentație nesănătoasă, hobby-uri care s-au transformat în lucruri care vă trag în jos.

Jupiter o să vă pună la încercare, vă trage de mânecă să înțelegeți că, dacă nu vă este bine în viața dvs, nu trebuie să rămâneți în rolul de victimă. Trebuie să identificați cine e agresorul, să ieșiți din starea de victimă și să trăiți viața frumos. Marte e în Berbec pe casa a zecea, a carierei, și vă ajută să fiți văzuți bine, să aveți curaj, succes, să inițiați relații cu oameni de valoare, care să vă pună în lumină. Mercur se află în Taur pe casa a 11a, a grupului social. Vă ajută să aveți un dialog așezat, stabil, cu prietenii și grupul social. Începeți o nouă viață!

Leu / Ascendent Leu

Energie puternică a Gemenilor pe sectorul casei a 11a, a grupului social. Aici sunt Soarele și Venus, care a intrat în Gemeni. Aveți multă bucurie, voioșie în gașcă, în grupul social. Jupiter a intrat în Gemeni și va sta aici 1 an. Vă aduce mult noroc în a găsi, întâlni oameni frumoși cu care veți face grupuri, relații. Mercur este în Taur și vă energizează casa a zecea. Vă dă o bună comunicare, stabilitate, ancorare în proiectele dvs, în prezentul dvs. Vă ajută să străluciți, să aveți succes, să fiți recunoscuți. Știți să vorbiți, să vă puneți în lumină.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Energie puternică a Gemenilor pe casa a zecea, a carierei. Aveți Soarele și Venus aici, micul benefic, și Jupiter, marele benefic, care va sta aici timp de 1 an. Vă veți bucura de noroc, de marele benefic timp de 1 an. Veți fi promovați, veți avea recunoaștere, veți fi văzuți. Nu se poate să dați rateu, e prea mult noroc aici. Mercur este în Taur pe casa a noua, unde sunt principiile de viață, obiectivele, relația cu străinătatea. Mercur se simte bine aici, e stabil, vă face să vedeți mai clar principiile și obiectivele dvs., precum și comunicarea cu străinătatea, cu cei dincolo de granițe. Marte se află în Berbec pe casa a opta, a finanțelor. Vă ajută în investițiile dvs, veți știi bine să îi investiți și să câștigați.

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Energie puternică a Gemenilor pe sectorul casei a noua, al principiilor de viață, al obiectivelor, al relației cu străinătatea. Aveți Soarele, Venus și Jupiter aici, care va sta timp de 1 an pe această casă. Vă aduce noroc la tot ceea ce înseamnă relații sau cursuri la distanță. Nu puteți rata acest moment, veți avea noroc timp de 1 an la tot ceea ce este peste granițe! Planeta Mercur este în Taur pe casa a opta și vă ajută să aveți planuri mai stabile, o comunicare mai bună, un mod de a vă investi banii mult mai prosper. Este o săptămână în care vă veți putea continua toate acele idei legate de investiții, de finanțe și de a vă continua oportunitățile în acest domeniu.

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Energie puternică a Gemenilor pe sectorul casei a opta, a detașării, a relațiilor intime, în care sunt investițiile financiare, în care învățați să vă detașați. Soarele, Venus și Jupiter sunt aici, pe casa a opta, în vibrația Gemenilor. Este un moment nemaipomenit pentru a vedea clar de unde faceți rost de bani, cum să investiți pentru a aduce prosperitate în viața dvs. Jupiter va sta 1 an aici, deci până pe 10 iunie 2025. Veți știi cum să investiți, cum să fiți prosperi, cum să găsiți resurse din care să trăiți.

Mercur în Taur este pe casa a șaptea, sectorul relațiilor cu partenerul de viață, cu colaboratorii, cu șeful. Vă ajută să aveți o comunicare mai bună, mai stabilă, mai ancorată în real. Vă veți prezenta, veți știi bine cum să vă jucați cărțile. Veți avea numai de câștigat în relații dacă veți merge numai pe câștig-câștig. Nu mergeți pe posesivitatea Taurului, să vedeți relațiile numai în folosul dvs. Dați și veți primi!

Săgetător / Ascendent Săgetător

Energia puternică a Gemenilor este prin prezența Soarelui și a planetelor Venus și Jupiter pe casa a șaptea, a relațiilor. Jupiter va sta aici timp de 1 an. Este o perioadă foarte bună, în care vă puteți căsători, logodi sau găsi acel partener de viață care vă va aduce lumină și soare. Cei singuri trebuie să sune din clopoțelul iubirii pentru a își găsi partenerul. Aveți 1 an de zile la dispoziție în care iubirea poate să vină la dvs. Mercur este în Taur pe casa a șasea, a muncii, a sănătății, a rutinei.

Veți știi cum să vă adaptați la ce este în jurul dvs pentru a vă fi bine, veți avea o comunicare foarte bună cu colegii, cei care sunt la locul muncii. Marte e în Berbec în casa a cincea, a bucuriei de a trăi. Vă ajută să aveți chef de distracție, de joc cu copiii, de a vă bucura de hobby-uri. Veți avea doar de câștigat dacă știți să folosiți energia care vine în casa a șaptea și a cincea!

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Energie puternică a Gemenilor pe teritoriul casei a șasea, a muncii, a sănătății, a rutinei, în care știm să ne alimentăm și să ne hrănim corpul. Aveți Soarele, Venus și Jupiter de partea dvs. Jupiter sta aici 1 an și vă va învăța cum să vă alimentați, cum să fiți sănătoși. Cum să aveți o rutină de viață astfel încât să nu mai fiți bolnavi, să nu mai ajungeți să nu înțelegeți ce se întâmplă cu corpul dvs. Pe scurt, să fiți bine în pielea dvs!

Mercur se află în continuare în Taur, pe casa a cincea, la ministerul bucuriei și al fericirii. Vă dă o comunicare mult mai așezată cu iubirea dvs, vă dă idei și planuri de stabilitate. Vreți să vă transformați relația de iubire în una de parteneriat. Nu mai vreți aventură, vreți să vă așezați la casa dvs. și să vă înfloriți partenerul.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Energie puternică pe sectorul casei a cincea, ministerul bucuriei și al fercirii. Soarele, Venus și Jupiter se află aici. Dacă nici acum nu veți fi bucuroși și prosperi în viața dvs, nu știm când veți fi. Un an va sta Jupiter în Gemeni aici și vă va învăța să iubiți, să fiți fericiți și bucuroși în viața dvs. Mercur e în Taur pe casa a patra și vă aduce, în continuare, o bună comunicare cu familia, o foarte bună așezare, sunteți mulțumiți de casa dvs sau aveți idei bune de a îl înfrumuseța.

Pe casa a treia, a comunicării, vă veți bucura de energia lui Marte în Berbec. Vă aduce multă acțiune, inițiativă în colaborări, relații, în modul în care știți să vă vindeți pe dvs și produsele pe care le aveți în ofertă.

Horoscop săptămâna 27 mai-2 iunie 2024. Pești / Ascendent Pești

Energie puternică a Gemenilor prin așezarea planetelor în casa a patra, a familiei și a locului în care trăiți. Aveți Soare, Venus și Jupiter aici, care va sta timp de 1 an pe această casă. Este o perioadă în care, dacă nu vă place locul în care stați, vă puteți cumpăra casă, vă puteți muta. Puteți să vă rearanjați locul în care stați. Trebuie să profitați de energia lui Jupiter. Va fi multă bucurie și mult bine în relația cu familia. Marte se află în Berbec pe casa a doua, la finanțe. Știți bine să faceți bani, să vă puneți în valoare. Puteți să vă investiți banii și să câștigați.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Test IQ de weekend. Unde este ascuns lacătul diferit? Ai 5 secunde la dispoziție să...
Suporteri români arestați pe aeroportul din Munchen înainte de meciul cu Ucraina! Motivele sunt halucinante:...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Oana Roman s-a săturat de singurătate şi a dat anunţ matrimonial: 'Caut...'
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul...
A spus 'DA'! Prezentatoarea TV, ținută super sexy la cununia civilă! Wow, ce rochie!! FOTO
Connect-R a povestit că fiica lui a fost discriminată la grădiniță! „Fiica mea nu mai...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
SORA lui Babasha, fotografiată FĂRĂ sutien pe plajă! POZA a ajuns pe internet
Horoscop Zilnic Marți 18 Iunie 2024. Pe Gemeni îi așteaptă o surpriză, iar Berbecii primesc...
Sfatul zilei 18 Iunie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să nu uite cât de puternici sunt
12 zodii, 12 povești de succes: Fiecare zodie își înfruntă provocările și obține triumful
Dani Oțil, nemulțumit de meniul de la nunta lui Răzvan Simion. S-a plâns, în direct,...
Gina Pistol, anunț neașteptat cu privire la întoarcerea în televiziune. Vedeta a luat o pauză...
Marina Almășan, despre ultimele momente din viața lui Victor Socaciu. Ce i-a adus, de fapt,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *