Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Surpriză uriașă pentru această zodie. Previziuni astrale pentru toți nativii

Care sunt zodiile cele mai avantajate

Scris de: Daoud Andra

26 Mar. 2023

Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023. Surpriză uriașă pentru această zodie. Previziuni astrale pentru toți nativii

Săptămâna următoare vine cu un context astrologic cel puțin interesant. Mercur, Jupiter și Soarele se află în zodia Berbec. Marte din Rac formează semisextil cu Uranus din Taur. Toate aceste aspecte influențează zodiile și aduc energii noi pentru nativii din zodiacul european. Iată la ce să te aștepți de la săptămâna viitoare, în funcție de zodie!

Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Berbecii au parte de succes

Berbec

Este o perioadă excelentă pentru a te face remarcat. Astrele sunt de partea ta și te ajută să ieși în evidență atât pe plan personal, cât și la locul de muncă. Dai dovadă de relaxare și încredere în tine, iar acest lucru te ajută să obții ce îți dorești. Încearcă să nu te grăbești și să iei lucrurile pas cu pas. Bucură-te de toate lucrurile bune care vin în viața ta în această săptămână!

Taur

Primești niște răspunsuri pe care le așteptai de multă vreme, dar unele lucruri pe care le afli s-ar putea să nu fie pe placul tău. Pe plan personal, anumite proiecții pe care le ai în legătură cu o persoană s-ar putea să nu se concretizeze. Încearcă să nu te lași descurajat și să stai cât mai mult în compania prietenilor.

Citește și: Zodiile care au protecție divină în primăvară 2023. Ce surprize uriașe îi așteaptă pe nativii zodiacului în acest sezon

Gemeni

Este o săptămână bună pentru socializare. Sunt mari șanse să cunoști oameni interesanți, care ar putea intra în cercul tău de prieteni. Și pe plan financiar ești avantajat și reușești să pui deoparte bani pentru o achiziție importantă. Te simți în siguranță și nimic nu te poate descuraja.

Rac

Pe plan profesional, ajungi să culegi în sfârșit roadele muncii tale. Poți primi aprecieri din partea unui superior sau chiar oferte de avansare. Dacă ești în căutarea unui nou loc de muncă, urmează să fii chemat la un interviu. Pe plan personal, este posibil să cunoști pe cineva care te va cuceri și lucrurile vor evolua rapid.

Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Leii iau decizii importante

Leu

Simți nevoia să faci o plimbare, iar săptămâna aceasta reprezintă ocazia perfectă. Poți primi o invitație de a merge în alt oraș sau chiar în altă țară și nu ai de gând să ratezi ocazia. Pe plan profesional, intuiția te ajută să iei cele mai bune decizii și să obții succes în tot ceea ce faci.

Fecioară

Poți avea parte de o perioadă stresantă la locul de muncă, din cauza unor neînțelegeri cu superiorii. Cu multă răbdare și comunicare, toate se vor rezolva. Pe plan personal, reiei legătura cu cineva cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Poate fi un fost coleg de școală sau un prieten vechi, cu care stabilești o întâlnire.

Citește și: Zodiile care au mare noroc la bani. Acești nativi se bucură din plin de succes

Balanță

Ești avantajat în sectorul relațiilor, iar lucrurile merg din ce în ce mai bine din acest punct de vedere. Comunicarea este cheia, iar tu și partenerul sunteți pe aceeași lungime de undă, pentru prima dată după multă vreme. Armonia de care ai parte acasă te ajută să dai randament și pe plan profesional, iar rezultatele nu întârzie să apară.

Scorpion

Este o perioadă în care te concentrezi pe nevoile celorlalți mai mult decât pe ale tale. Echilibrul de care dai dovadă îi face pe mulți să îți ceară ajutorul. Pe plan profesional, s-ar putea să ai de luat unele decizii dificile. Încearcă să treci peste propriile slăbiciuni și să gândești în perspectivă.

Horoscop săptămâna 27 martie – 2 aprilie 2023. Peștii sunt motivați să muncească mai mult

Săgetător

Ai parte de unele incertitudini pe plan personal și nu știi dacă să iei atitudine sau să aștepți ca lucrurile să se rezolve de la sine. Încearcă să te bucuri de lucrurile mărunte și să nu îți pierzi încrederea. La locul de muncă urmează o săptămână plină, iar faptul că ești ocupat te ajută să rămâi ancorat în realitate.

Capricorn

Unele intrigi de la locul de muncă ți-ar putea strica starea de spirit săptămâna aceasta. Este momentul să faci o selecție a oamenilor care te înconjoară și să decizi în cine merită să ai încredere. Urmează câteva zile în care conectarea cu propriile emoții te poate ajuta să iei cele mai bune decizii.

Citește și: Zodiile care trec prin mari cumpene în aprilie 2023. Parcă sunt urmărite de un blestem, au numai ghinioane VIDEO

Vărsător

Începi săptămâna cu lipsă de energie și de motivație, însă lucrurile se reglează pe parcurs. Nu ezita să iei o pauză atunci când simți nevoia și să te odihnești mai mult. Încearcă să fii atent la semnele pe care le primești și nu forța limitele. Lucrurile se vor rezolva de la sine, în cele din urmă.

Pești

Ambiția te determină să muncești mai mult, pentru a obține rezultate mai bune. Lucrurile pe care le faci te ajută să te remarci și vei fi răsplătit pe măsură. Pe plan personal, este posibil să ai unele dezamăgiri. Nu mai investi sentimente și energie în relațiile care nu au viitor. Este o perioadă incertă, în care nu știi exact ce îți dorești.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *