Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Peştii au şanse mari de câştiguri. Fecioarele întâmpină probleme la locul de muncă

Află ce ţi-au rezervat astrele pentru săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Toți nativii caută să evolueze în această perioadă pe un plan sau chiar pe toate, dacă astrele în favorizează atât de mult.
Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Peştii au şanse mari de câştiguri. Fecioarele întâmpină probleme la locul de muncă

Săptămâna 28 martie – 3 aprilie se remarcă prin intrarea lui Mercur, planeta responsabilă cu comunicare și gândirea, în zodia Berbec, aici unde, de altfel, se va întâlni și cu Soarele. Astfel, curiozitatea și curajul de a spune lucrurilor pe nume, ne vor caracteriza în următoarea perioadă. Totodată, Venus, planeta iubirii și a banilor, va forma conjuncție cu Saturn, planeta lecțiilor și limitărilor, în zodia Vărsător. Acest context astrologic ne responsabilizează foarte mult din punct de vedere financiar, iar sentimental va oferi structură și rezistență relațiilor. Cei care încep acum noi povești au toate șansele să le transforme în relații de viitor.

Un alt aspect important al săptămânii 28 martie – 3 aprilie este Luna Nouă din zodia Berbec care se va forma chiar pe 1 aprilie. Este momentul noilor începuturi și ne putem seta intenții îndrăznețe. În plus, în weekend ne bucurăm de Nunta Cosmică, un eveniment astrologic care ne ajută să materializăm ceea ce ne dorim.
Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Taurii își vor atinge obiectivele

Berbec/Ascendent Berbec

Efervescența mentală de care te bucuri în această săptămână este de invidiat. În plus, dai dovadă de energie și de o mare încredere în tine. Ai toate șansele de la Univers să te pui în valoare și să-ți consolidezi relațiile, fie sentimentale, fie profesionale.

Taur/Ascendent Taur

Ești mai răzvrătit în această săptămână și te cam lupți cu persoanele care au autoritate în viața ta. Nu accepta responsabilități care să te copleșească, însă profită să te afirmi și să-ți atingi niște obiective. Cu răbdare vei reuși. Pe de altă parte, ai o mare forță mentală pentru a te rupe de trecut.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Săptămâna aceasta ai parte de momente de conștientizare importante referitor la relațiile tale. Poți vedea mai clar dacă ești în povestea pe care ți-o dorești. De asemenea, sunt zile foarte bune să-ți faci planuri de viitor, să te implici în noi proiecte și să cunoști persoane cu care să fii pe aceeași lungime de undă.

Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Fecioarele vor avea frustrări la locul de muncă

Rac/Ascendent Rac

S-ar putea să ai parte de unele nemulțumiri financiare, mai ales în legătură cu bugetul de cuplu sau cu anumite investiții pe care le faci alături de terțe persoane. Poate fi un moment în care închei relațiile care te secătuiesc de resurse. Pe de altă parte, ai aspirații înalte, iar Luna Nouă te ajută să devii mult mai vizibil profesional.

Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea ca senzația ta să fie că partenerul se poartă mai rece cu tine sau chiar tu să iei distanță de acesta pentru a evita anumite certuri. Încearcă să lași deoparte ce zice lumea și începe sau încheie o relație care nu te mai reprezintă.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Simți frustrări legate de muncă, poate de faptul că lucrezi prea mult pentru prea puțin sau nu lucrezi ceea ce-ți place. Este o perioadă în care poți încheia astfel de contexte. Ai mai multă grijă la sănătate și nu-ți asuma riscuri financiare prea mari.

Horoscop săptămâna 28 martie – 3 aprilie 2022. Balanțele vor cultiva relația actuală de iubire

Balanță/Ascendent Balanță

Te bucuri de o perioadă de înțelepciune sentimentală, o perioadă în care, fără maturitate și seriozitate, vei observa că nu se leagă nimic în dragoste. Luna Nouă te susține să începi o nouă relație sau să faci un pas înainte în relația actuală. Posibil să-ți aducă și noi contracte profesionale.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta s-ar putea să treci prin stări emoționale mai apăsătoare și să simți nevoia de a sta mai departe de familie, dacă sunteți într-un conflict. În alte cazuri, te temi pentru pierderea cuiva sau pentru o pierdere materială. Luna Nouă își cere un nou stil de viață, un nou program de muncă și te stimulează să te preocupi de sănătate.

Săgetător/Ascendent Săgetător

Ai grijă la modul în care comunici în această săptămână pentru că poți fi mult prea direct și poți spune lucruri care pe cei din jur să-i deranjeze. Ai grijă la acte și deplasări. Luna Nouă te stimulează sentimental și poți flirta mai mult, poți avea parte de experiențe romantice și chiar de o nouă idilă.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Deși ești destul de responsabil financiar, tentația de a cheltui pentru copii, pentru persoana iubită și pentru propriile tale plăceri va fi destul de mare zilele acestea. Îți poți asuma chiar și unele riscuri financiare. Pe de altă parte, te preocupa casa și familia și aloci multă energie în aceste direcții.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Ai ocazia în această perioadă să înveți detașarea și să terupi de ceea ce nu te face fericit. Cu Luna Nouă în sectorul comunicării, s-ar putea să spui vrute și nevrute, să ai idei sclipitoare și să-i convingi și pe cei din jur de autenticitatea lor.

Pești/Ascendent Pești

Conjuncția Venus-Saturn este o ocazia bună să te rupi de trecut și să scapi de frica de schimbare pe care o manifești de ceva vreme încoace. Este o perioadă în care preocupările financiare sunt mari și ai toate șansele să-ți crești veniturile, mai ales că ai idei îndrăznețe în acest sens.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO/PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.7 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *