Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va fi fericită de Paște VIDEO EXCLUSIV

Previziuni astrale pentru săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024 cu Roxana Ivanciu

Scris de: Irina Maria

28 Apr. 2024

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024 cu Roxana Ivanciu. Zodia care va fi fericită de Paște VIDEO EXCLUSIV

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024, prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii din fiecare vineri, la ora 17:00, pe site și pe canalul de YouTube. Luna mai vine cu noi provocări și experiențe inedite pentru nativii zodiacului european.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024

Suntem într-o săptămână cu multă smerenie, multă iubire și iertare. Este Săptămâna Mare și, pe cer, se formează o conjucție superbă între Marte și Nepturn. Ne invită la compasiune, blândețe, iertare, ne apropie de sufletul nostru și de modul în care trebuie să ne comportăm cu semenii. Să putem ierta și mai acorda o șansă.

Soarele este în Taur, Marte este în Pești până pe 30 aprilie, apoi intră în Berbec. Pe 29 aprilie, Venus intră în Taur și sezonul nativilor ne impregnează și mai mult cu energia lor. Venus ne aduce multă focusare și materializare de planuri. Marte în Berbec ne ajută să inițiem și să dăm start la toate ideile pe care Venus în Taur ni le aduce.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024. Berbec / Ascendent Berbec

Marte este în Berbec din data de 30 aprilie. Sunteți curajoși, cu o foarte mare concentrare și focusare pe tot ceea ce vreți să faceți. Tot ceea ce înseamnă viață, nu doar carieră. Doriți prosperitate. Este o săptămână de începuturi. Marte vă dă o energie puternică, veți fi prezenți și vă simțiți autentici. Veți știi ce vreți să faceți. Din 29 aprilie, Venus iese din Berbec și intră în Taur, unde se simte foarte bine. Planeta e pusă pe a face și a vrea. Vă aduce multă energie pe casa a doua, a banilor. Aveți idei bune de a câștiga bani, vă inspiră să fiți autentici și să vă simțiți bine în pielea dvs.

Mercur este în mers direct în Berbec pe casa întâi. Vă ajută să demarați sau să continuați proiecte și planuri legate de tot ceea ce înseamnă prosperitate, prezență, corp fizic. Dați start la tot ceea ce doriți și aveți o siguranță dată de Venus în Taur. Marte se află în conjuncție cu Neptun pe 29 aprilie, apoi Marte intră în Berbec și apare alt tip de energie. Ne face să ne apropiem mai mult de credință. Veți avea blândețe, putere de a ierta și vă veți apropia mai mult de oameni și de nevoile lor.

Taur / Ascendent Taur

Venus în Taur este pe casa întâi, a identității și se simte bine aici. Veți avea senzația că sunteți răsfățați, aveți farmec și sunteți plini de iubire. Este bine să vă apropiați mai mult de iubire necondiționată și să o transmiteți semenilor. Vă ajută și conjuncția Marte-Neptun care se formează în Pești. Vă aduce compasiune, blândețe, smerenie. Puteți să vă apropiați de semeni, să îi iertați și să înțelegeți multe aspecte tensionate care s-au întâmplat de-a lungul timpului. Venus vă aduce mult noroc și oportunități.

Marte din Berbec se află pe casa a 12a, a izolării și în care are loc dialogul interior. Este puțină furie, agresivitate. Mercur vă poate ajuta sau vă poate pune, din nou, in ipostaze de a certa, de a vă înfuria pe cei care v-au greșit. Este vorba și de trecutul dvs karmic, dar și niște relații din familie pe care nu le înțelegeți și nu le puteți accepta. De Paște vreți să fiți la masă cu tot neamul dvs, dar nu pare a fi posibil. Trebuie să depășiți aceste animozități, trebuie să iertați și să inițiați noi relații.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024. Gemeni / Ascendent Gemeni

Mercur în mers direct este în Berbec, în casa a 11a, a grupului social. Vă ajută să faceți multe planuri cu prietenii, să aveți conversații plăcute, să inițiați noi relații. Descoperiți că un nou grup de prieteni e mai ok pt dvs. Planeta Venus își schimbă domiciliul pe 29 aprilie, intră în Taur pe casa a 12a la dvs. Vă aduce multă inspirație, o să fiți în contact cu nevoile dvs. Este Săptămâna Mare, ne trebuie multă blândețe, iertare, compasiune. Puteți să vă iertați, să vă înțelegeți de ce în anumite momente ați reacționat într-un anumit mod și apoi ați rămas cu un gust amar. Puteți să vă apropiați de cei cu care ați încheiat relații și vă pare rău.

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec pe casa a 11a, în grupul de prieteni. Veți avea curajul să aveți relații prospere și să vă duceți către oameni care vă plac, vă atrag deși înainte vă inhibau. Veți iniția relații. Pe 29 aprilie se formează conjuncția Marte-Neptun în Pești, pe casa a zecea, a carierei. Vă aduce compasiune, blândețe, iertare pentru cei care v-au greșit sau v-au pus bețe în roată. Veți înțelege de ce au procedat cum au procedat. Poate au fost geloși sau v-au invidiat… Prin iertarea lor vă puteți elibera de otrava momentelor în care persoanele v-au jignit, v-au frustrat.

Rac / Ascendent Rac

Mercur în mers direct în Berbec este pe casa a zecea, a carierei. Aveți o săptămână în care vă continuați ideile, planurile de a avea prestanță, carismă în viața socială. Aveți puterea de a vă schimba locul de muncă, dacă nu vă este prielnic. Mercur vă ajută să aveți claritate în drumul pe care îl aveți. Venus intră în Taur pe casa a 11a, a grupului social. Vă aduce multă iubire, armonie, vă simțiți bine în grupul de prieteni. Plecați cu gașca, veți pune la cale un Paște fericit. Marte intră în Berbec și vă ajută tot în casa a zecea. Veți avea energie, curaj, autenticitate de a fi așa cum vă doriți. Veți străluci! Vi se aduc și laude.

Puteți accesa ceea ce până acum doar ați visat. Conjuncția Marte-Neptun din Pești vă aduce blândețe, compasiune, putere de a ierta. Este bine să vă apropiați de sufletul dvs, să înțelegeți de ce oamenii din jur se comportă într-un anumit mod. Puteți înțelege de ce omenirea se comportă cum o face. Este momentul să vă adaptați la noi credințe, aspirații.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024. Leu / Ascendent Leu

Mercur în mers direct în Berbec e pe casa a noua, a proiectelor, a aspirațiilor, a credințelor, casa străinătății și a relațiilor la distanță. Se dă start călătoriilor! Până acum ați dus o luptă în a vă apăra principiile, credințele, v-ați certat foarte mult cu cei care nu v-au împărtășit idealurile. Gata, s-au terminat aceste conflicte. Acum vă trăiți energia, știți cine sunteți, ce doriți și porniți la drum. Venus din Taur se simte bine, e la ea acasă și la dvs va fi pe casa carierei. Vă aduce multă recunoaștere, carismă și primiți laurii pe care i-ați dorit până acum. Sunteți pus bine în lumina reflectoarelor, oamenii vă apreciază.

Vă place acest lucru și vă bucurați din plin. Nu uitați să fiți și smerit. Se formează pe cer conjuncția Marte-Neptun care vă invită la iertare, la blândețe. Să vă gândiți cu iubire și toleranță la oameni. Marte intră în Berbec pe 30 aprilie pe casa a noua și vă dă chef să plecați în străinătate. Vă pune pe jar, este o energie puternică ce vă dă startul acestor călătorii.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Mercur este în mers direct în Berbec pe casa a opta, a vieții și a morții. Învățați să vă adaptații schimbării. Veți înțelege că sistemul de valori nu este fix, nu doar el este valabil. Fecioara ține mult la sistemul ei de valori. Mercur vă ajută mult să vă adaptați schimbării, să vă adaptați și să înțelegeți că nu tot timpul trebuie să aveți dvs dreptate. Nu tot timpul valorile dvs sunt cele corecte. O să practicați din plin schimbarea și adaptarea la seturi noi de valori ale celorlalți. Vă ajută conjuncția Marte-Neptun în Pești. Vă dă multă smerenie, răbdare, compasiune, putere de a ierta. Vă dă forța de a înțelege că toată lumea trebuie să aibă dreptate. Planetele vă susțin!

Venus intră în Taur pe casa a noua, a grupului social. Vă aduce multă aventură, oportunități de a vă distra cu grupul. Sunteți inspirate în a avea tot felul de întâlniri, poate la munte, la mare. Vă simțiți foarte bine! Venus vă dă mult farmec și inspirație. Marte intră în Berbec tot pe casa a opta, vă dă forță și putere de a vă schimba, de a nu mai fi rigide și fixiste. Atenție la plăți, taxe, tot ceea ce nu ați achitat până acum. Ar fi indicat să faceți plățile restante, nu fiți datori!

Horoscop săptămânal cu Roxana Ivanciu

Balanță / Ascendent Balanță

Venus intră în Taur pe 29 aprilie și veți fi vedetele săptămânii! Planeta vă ajută să aveți farmec, charismă, să fiți norocoși. Se află pe casa a opta, a finanțelor, a relațiilor intime și pe casa detașării. Vă ajută să faceți investiții foarte bune. Cei care nu investesc, primesc vești bune despre proiectele și ideile lor de a investi banii. Veți știi să evaluați oportunități de a câștiga bani. Veți fi bine informați și sfătuiți ce să faceți cu banii dvs. Mercur este în mers direct în Berbec în casa a șaptea, a partenerului de viață, a colaborării, a relației cu șefii, cu subalternii. Vă solicită puțin, este o zonă minată. Depinde ce ați făcut în săptămânile în care Mercur a fost retrograd, dacă ați avut conflicte și v-ați certat cu anumite persoane.

Este un moment bun să dregeți busuiocul. Dacă ați greșit și ați inițiat acel conflict așa, pentru că v-a luat flama și acum vă pare rău, e o săptămână bună să vă cereți iertare. Puteți avea blândețe, smerenie față de cei cărora le-ați greșit. Conjuncția Marte-Neptun din Pești vă ajută și vă dă un suflu de a fi în smerenie, de a ierta, de a tolera. Veți înțelege relația și faptul că omul din fața ta poate să greșească la fel de bine cum poți și tu să greșești. Pe 30 aprilie vine Marte în Berbec și vă împovărează. Cei care nu pot ierta, nu pot înțelege de ce unele persoane s-au comportat cum au făcut-o vor dori răzbunare. Vor dori să plătească polițe acestor persoane. Nu merită să vă încărcați cu aceste vibrații scăzute. Răzbunarea și dorința de a reprima furia din voi poate fi transformată în iubire, toleranță.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024. Scorpion / Ascendent Scorpion

Marte este în conjuncție cu Neptun pe 29 aprilie și se va forma, pe casa a cincea, a iubirii și bucuriei de a trăi, a copiilor și hobbyurilor, blândețe, toleranță, compasiune. Veți avea putere de a ierta. Veți înțelege că, în iubire, trebuie să mai și ierți. Poți iubi necondiționat, nu este nicio problemă. Mercur în mers direct în Berbec în casa a șasea vă aduce mult elan, mult chef de muncă. Sunteți foarte clari, știți ce să faceți, sunteți creativi, vă merge mintea, aveți multe idei. Puteți să vă faceți ordine în viață. Este și casa sănătății și veți primi o nouă rutină de viață care vă ajută să fiți mai sănătoși, mai bine în viață.

Pe 29 aprilie, Venus intră în Taur pe casa a șaptea, casa relațiilor, a colaboratorilor, cu partenerul de viață. Vă ajută să vă conectați la iubire, la relații noi. Cei singuri se vor îndrăgosti, își doresc partenerul la care visează. Cei care sunt deja în cuplu vor trece la alt nivel, se vor conecta mai bine la partener. Iubirea va pluti în aer! Pe 5 mai veți fi fericiți, împreună cu iubirea dvs, cu cei mai frumoși oameni din viața dvs. Veți simți că va fi un Paște fericit!

Săgetător / Ascendent Săgetător

Mercur e în mers direct în Berbec pe casa a cincea, a iubirii, a afirmării personale, a hobbyurilor, a relațiilor de iubire. Veți fi foarte creativi, vă place să vă jucați, veți fi animați de tot ceea ce este în jurul dvs. Veți ieși mult în natură, vă jucați cu copiii. Simțiți din plin iubirea și vreți să oferiți iubire. Din 30 aprilie, Marte intră în Berbec și va fi foarte puternică, vă dă multă acțiune și idei să vă bucurați de viață. Puteți pleca în locuri minunate unde să vă recreați.

Conjuncția Marte și Neptun în Pești va fi pe casa a patra, pe familie. Veți reuși să iertați, să aveți compasiune, blândețe față de familie. Cei care v-au greșit sau v-au frustrat vor fi iertați. Este un moment bun să scăpați de greutatea, povara sufletului. Vă apropiați de spiritualitate și înțelegeți iubirea. Iertați și ăsta e un lucru bun.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024. Capricorn / Ascendent Capricorn

Mercur în mers direct în Berbec este în casa a patra, a familiei și relației cu membri ei, unde se află sufletul, unde simțim că ne liniștim și ne încărcăm cu energie. Dacă aveți membri care v-au supărat, mai ales când Mercur a fost retrograd, și nu și-au cerut iertare, este o săptămână bună în care dvs veți înțelege comportamentul lor. Veți putea să îi iertați, veți avea compasiune și toleranță. Venus intră în Taur pe casa a cincea, casa iubirii și a bucuriei de a fi, de a vă afirma.

Viața romantică prinde contur, veți avea chef de a vă bucura de viață, de a începe să primiți în viața dvs iubirea. Tot aici este și locul în care acest Venus vă aduce multă creativitate. Hobbyurile pe care le aveți vor fi reluate din nou. Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec tot pe casa a patra. Vă aduce multă energie de a face curat, de a rezolva treburi casnice, de a vă pregăti de Paște.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Mercur în mers direct în Berbec e în casa a treia, a comunicării, a drumurilor, a relației cu cei apropiați. Veți comunica foarte mult, faceți multe drumuri, primiți multe informații. Pe 29 aprilie, Venus intră în Taur pe casa a patra, a familiei. Vă aduce chef și dispoziție să petreceți mult timp cu familia. Apropierea este de foarte mult bun augur, fiind Săptămâna Mare. Vă apropiați de membri de care v-ați îndepărtat sau i-ați ignorat până acum. Reușiți să inițiați din nou iubire și bucurie cu cei dragi din familie. Veți fi luați prin surprindere pentru că membri ai familiei vă vor susține, vă vor sprijini deși v-ați îndepărtat de ei. Vor dori să vă aibă în preajmă, să vă bucurați unii de alții.

Pe 30 aprilie, Marte intră în Berbec pe casa a treia, a comunicării. Vă dă energie și chef să plecați la drum, să inițiați multe proiecte, să intrați în discuții în care să vă apărați și argumentați punctul de vedere. Atenție la modul în care o faceți, Marte în Berbec e puternic și vă face vehemenți, cu patos, iar unii nu vă vor înțelege.

Horoscop săptămâna 29 aprilie-5 mai 2024. Pești / Ascendent Pești

Mercur în mers direct în Berbec e în casa a doua, a banilor, a stimei de sine, în care dvs aveți valoare. Aveți multe discuții despre cum să vă investiți banii. Veți face multe planuri și veți avea multe oportunități de a investi într-un mod bun banii pe care îi aveți. Venus intră în Taur pe 29 aprilie, pe casa a treia, sectorul comunicării. Vă ajută să aveți curajul să cereți ceea ce doriți de la toți cei din jur și de la viață. Pe 20 aprilie, Marte intră în Berbec și va fi foarte multă energie. Vă dă chef de a cheltui bani impulsiv.

Este Săptămâna Mare și conjuncția Marte-Neptun vă dă multă putere de a ierta, blândețe și toleranță. Veți dori să faceți multe cadouri, ca un fel de a vă cere iertare. Marte vă pune la cheltuieli mari, dar poate fi în zadar, așa că atenție la persoanele care merită să primească aceste cadouri. Este bine să drămuiți banii, să îi folosiți pe viitor, să îi investiți.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Roxana Ivanciu în cadrul rubricii săptămânale de pe YouTube EGO.ro și de pe Facebook Revista EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *