Horoscop săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Nativii care iau o decizie majoră, fac o schimbare radicală în viața lor VIDEO

Vezi mai jos ce ți-au pregătit astrele!
Horoscop săptămâna 29 ianuarie - 4 februarie 2024. Nativii care iau o decizie majoră, fac o schimbare radicală în viața lor VIDEO

Se anunță schimbări semnificative, în săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024, în viața anumitor nativi. Află, conform specialiștilor în astrologie, care este zodia care va pleca din țară pentru a porni un proiect nou. Iată previziunile complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului!

Horoscop pentru săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024

Berbec

Vei avea parte de o săptămână excelentă, dar doar pe plan profesional. Pe plan sentimental, lucrurile nu merg foarte bine pentru tine. Există şanse să te desparţi de partenerul de viață.

Taur

Dragostea plutește în aer pentru tine. Sunt șanse ca o persoană din trecut să ia legătura cu tine și să dorească să revină în viața ta. Nu asculta de sfaturile nimănui. Fă doar ceea ce simți!

Gemeni

Nu vei începe săptămâna cu dreptul. Apar unele discuții la locul de muncă și te consumi foarte tare. Tensiunile și certurile de la serviciu îți pot afecta și relația de cuplu.

Rac

Urmează o schimbare mare pentru tine. Ți se va face o propunere de nerefuzat și va trebui să părăsești țara. Nu rata această șansă, fiindcă nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Leu

Toată lumea te laudă și te consideră un mare profesionist. În cele din urmă, aceste complimente ajung până la șeful tău. Acesta te va îndruma către misiuni care se potrivesc cu popularitatea și abilitățile tale.

Fecioară

Vei fi nevoit să ieși din zona ta de confort. Cineva din familie, persoana iubită sau un prieten apropiat are nevoie mare de tine. Vei face tot ce-ți stă în putință pentru a-l ajuta.

Balanță

Te simți extrem de epuizat, nu mai vrei să faci nimic și ai nevoie de liniște și pace. Ai fost supus la multă presiune în ultima vreme, așa că, în sfârșit, iei o pauză și ai grijă de tine.

Scorpion

Este o săptămână foarte dificilă pentru tine. Te simți coplești. Astrele te sfătuiesc să vorbești despre problemele pe care le ai cu cineva, însă ai grijă să fie cineva apropiat.

Săgetător

Dacă nu ești încă implicat într-o relație, în săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2024, ai șanse reale să cunoști pe cineva potrivit pentru tine. Lasa trecutul în urmă și acceptă noul în viața ta!

Citește și Zodiile care vor avea succes în 2024. Acești nativi se bucură de un noroc nemărginit în viața lor, dau lovitura!

Capricorn

Te vei confrunta cu unele probleme în perioada următoare. Nu te vei face înțeles foarte ușor și riști să fi acuzat de lucruri pe care nu le-ai făcut. Trebuie să ai mare grijă la modul în care comunici.

Vărsător

Totul îți va ieși atât pe plan profesional, cât și personal. Vei reuși să finalizezi un proiect extrem de important și vei avea bani suficienți să-ți cumperi o casă nouă sau o mașină.

Pești

Te simți mai puternic ca niciodată, ai foarte multă energie și o viziune bună asupra viitorului tău și a acțiunilor pe care trebuie să le întreprinzi, încet, dar sigur.

Citește și Zodiile care se pot căsători în 2024. Norocul le surâde în plan amoros, bat clopotele de nuntă pentru acești nativi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *