Horoscop săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023. Tensiuni pe plan sentimental pentru această zodie. Cu ce se confruntă nativi

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această săptămână
Horoscop săptămâna 29 mai - 4 iunie 2023. Tensiuni pe plan sentimental pentru această zodie. Cu ce se confruntă nativi

Horoscopul săptămânii 29 mai – 4 iunie 2023 vine cu tensiuni. Mulți nativi vor să ia decizii radicale și să schimbe anumite aspecte din viața lor. Iată ce se anunță pentru fiecare dintre ei! Găsiți horoscopul complet, mai jos, pentru toate zodiile!

Horoscop săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023. Principalele previziuni astrale

Berbec

Situația pare mai încordată cu fiecare zi care trece, iar mulți dintre nativi vor să dea de înțeles că ei dețin controlul asupra propriei vieți, chiar dacă pe interior simt că „se prăbușesc”. Nativii Berbec nu se simt pregătiți să facă față încă unui eșec din punct de vedere profesional.

Taur

Vibrația energetică pe care o vor resimți în aceste ultime zile din luna iunie îi va ajuta pe nativii Taur să își accepte cu maturitate emoțiile. Încrederea în sine va fi de neclintit în această perioadă. Astrele pulsează energie confuză în casa familiei și este posibil să aibă câteva conflicte.

Gemeni

Prezența lui Saturn în zodia Gemeni are o influență asupra lucidității cu care se raportează la ceea ce trăiesc. Sunt foarte ambițioși și se lasă conduși de ceea ce simt, indiferent de riscurile pe care și le asumă. Cu toate acestea, ar fi bine să ia în considerare și sfaturile persoanelor din jur, care îi cunosc cel mai bine.

Rac

Este o săptămână importantă din punct de vedere profesional. Momentan se mențin pe poziții de observator pentru a putea lua decizii înțelepte. Viața personală însă îi va duce pe nativii Rac spre limita disperării. Au senzația că nu mai dețin controlul asupra nimic din ceea ce este în jurul lor. Pot apărea tensiuni în relația de cuplu.

Horoscop săptămâna 29 mai – 4 iunie 2023. O săptămână cu reușite pentru nativii Leu

Leu

O săptămână cu reușite și succes! Vor exista anumite momente când vor avea senzația că trăiesc o stare de claustrofobie socială. Chiar dacă le place să comunice cu cei din jur, au nevoie și de timp pentru propria persoană.

Fecioară

Se bucură cu o inocență autentică de tot ceea ce au parte. Neînțelegerile pot fi frecvente în această perioadă. Și la locul de muncă vor trece prin situații dificile care le vor testa nativilor Fecioară fidelitatea. Iubirea de care au parte în plan personal îi ajută să aibă mai multă încredere în sine.

Vezi și – Zodiile care se îmbogățesc în vara 2023. Fac bani mulți. Ei sunt nativii cu mari șanse să primească moșteniri sau măriri de salariu

Balanță

Unele situații de la birou îi forțează pe nativii Balanță să își păteze integritatea. Este o stare care devine principala lor motivație să își găsească un alt loc de muncă. Este, de asemenea, și o sursă de anxietate. Ar fi bine să nu acționeze înainte de a fi siguri de drumul spre care vor să se îndrepte.

Scorpion

Familia și prietenii le înțeleg starea nativilor Scorpion și le oferă încrederea și susținerea de care au nevoie în perioada aceasta. Cei din jur îi ascultă întotdeauna. Este de preferat să accepte că fiecare om are propriile priorități și interese.

Săgetător

Li se pare foarte dificil în aceste zile să se facă plăcuți de cei din jur. Atitudinea cu iz de superioritate poate provoca reacții de repulsie din partea celor din jur, mai ales în cazul colegilor de la locul de muncă. Fiecare merită ascultat și acceptat. Astfel, atunci când au ceva de spus, nativii Săgetător ar trebui să o facă cu delicatețe și diplomație.

Capricorn

Fac alegeri în defavoarea lor. Planetele au tendința să îi agite destul de mult în toată această săptămână. Marte ajunge într-o poziție retrogradă și acest lucru va fi resimțit de nativii Capricorn în plan profesional.

Vărsător

Sunt persoane directe și pline de umor. Cu ajutorul acestor calități vor primi multe aprecieri din partea celor din jur. Planurile pentru weekend nu presupun prea multă mișcare și își dau seama că stau destul de prost la acest capitol. Este vremea pentru o schimbare.

Pești

Au nevoie de reconstruirea încrederii în sine și vor face tot ceea ce este necesar ca acest lucru să se întâmple. Primesc susținere necondiționată din partea persoanei iubite. În anumite contexte trebuie să realizeze faptul că cer lucruri despre care consideră să pur și simplu li se cuvin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *