Horoscop săptămâna 3-9 iulie 2023. Zodia care cunoaște succesul. Triumf pe toate planurile

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această zi
Horoscop săptămâna 3-9 iulie 2023. Zodia care cunoaște succesul. Triumf pe toate planurile

Vara anului 2023 prinde viață. Soarele strălucește întotdeauna cel mai puternic și mai cald în semnul Racului și ne însoțește zilele pline de lumină. Dar la ce ar trebui să se aștepte nativii de la astre în zilele următoare? Vezi mai jos ce energii vor veni de pe cer cu horoscopul săptămânal pentru perioada 3-9 iulie.

Horoscop săptămâna 3-9 iulie 2023. Principalele previziuni astrale

Berbec

Simt puternic focul pasiunii și ar face bine să o trăiască din plin. Pe de altă parte, sosirea lui Mercur în Rac ar trebui să îi avertizeze în legătură cu cheltuielile pe care le abordează cu prea multă lejeritate. Ar fi bine să arunce o privire pe conturi înainte de a exagera.

Taur

Horoscopul săptămânii 3-9 iulie îi invită cordial să ia în serios problemele de suflet. Este timpul să înfrunte tot ce nu s-a spus, să vorbească despre lucruri care îi fac intoleranți, dar pe care nu le-au înfruntat niciodată, de dragul unei vieți liniștite. Zilele acestea au superputerea de a înțelege pe deplin și de a se face înțeleși într-un mod pe care nu l-au crezut niciodată posibil.

Gemeni

Sunt în sfârșit pregătiți să își pună ordine în conturi. Acesta este un pas mult așteptat, care îi va ajuta să pună bazele pe care să construiască noi inițiative de succes.

Rac

Sezonul zilei lor de naștere intră în zilele de aur și trebuie doar să se lase purtați de acest flux de energie și pozitivitate. Mercur șe oferă, de asemenea, un cuvânt mult mai flexibil și mai convingător, acum că sunt cu adevărat acolo unde îți le este locul: în centrul petrecerii! Nu contează prea mult pentru ei, important este că oamenii pe care îi iubesc cel mai mult sărbătoresc împreună, potrivit italy24.press.

Leu

Focul erosului și al pasiunii le luminează zilele nativilor Leu. Trebuie neapărat să profite de acest moment și să se încarce cu toată această energie frumoasă. La locul de muncă, însă, este nevoie în continuare de răbdare și diplomație. E momentul să își ia niște zile libere și dacă pot să îți programeze acum concediile.

Fecioară

Horoscopul pentru săptămâna 3-9 iulie îi găsește în sfârșit încrezători în viitor și în posibilitățile pe care le au. Se pune din nou accentul pe chestiunile materiale, care sunt într-adevăr foarte favorizate. Investiții, vânzări, dar și jocuri la loto. Pariază totul pe ei înșiși!

Balanță

De săptămâna aceasta au o treaptă mai sus la serviciu și într-adevăr multe corzi la arcul lor, așa că nu este încă momentul să se gândească la vacanță. Sunt multe de făcut, pentru a profita de favorurile astrelor care îi vor ajuta să strălucească și să obțină satisfacțiile, chiar și materiale, la care aspiră de mult timp.

Scorpion

Horoscopul de săptămâna aceasta îi provoacă, îi împovărează cu angajamente și responsabilități. Sunt puși la încercare și trebuie să muncească din greu pentru a trece testul. În special, situația lor relațională este cea care devine o problemă stresantă de gestionat în zilele următoare. Din fericire, însă, acest Mercur le aduce mulți aliați pe care se pot baza cu încredere: deleagă ce pot la serviciu și se dedică problemelor de familie.

Săgetător

Aspectele legate de muncă se îmbunătățesc. Cele mai bune surprize vor veni din colaborările cu colegii, clienții, dar și cu cunoștințele fortuite și norocoase. Un moment frumos, un început excelent pentru vara lor 2023.

Capricorn

Este timpul să își acorde o pauză, ceva timp și spațiu, să se răsfețe, să se bucuri de un masaj și să recunoască ceea ce au făcut (mult!) în ultima vreme. Tocmai pentru că au tras de căruță până acum, merită acum o pauză bună de autoîngrijire. Sfatul astrelor este să nu o amâne.

Vărsător

Cu pași mărunți lucrurile se vor calma, iar haosul în care s-au scufundat de câteva săptămâni își va dezvălui mai devreme sau mai târziu ordinea intrinsecă. De asemenea, este urgent să respire, să te oprească și să-și acorde timp de calitate. Mintea, capul și inima lor o cer.

Pești

Acest horoscop le anunță nativilor Pești anunță un început bun de vară 2023. Vor străluci! Se simt plin de energie și, de asemenea, plini de idei. Sfatula strelor este să amâne vacanța pentru a profita din plin de acest moment norocos pentru inițiativele lor profesionale.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *