Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Luna Plină în zodia Leu aduce schimbări majore pentru acești nativi. Se încheie un capitol în viața lor

Află ce îți rezervă astrele săptămâna viitoare!
Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Luna Plină în zodia Leu aduce schimbări majore pentru acești nativi. Se încheie un capitol în viața lor

Săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie se remarcă prin aspecte benefice pe care le formează Soarele cu Marte și Mercur cu Uranus, context care va aduce multă energie, curaj în exprimare, dar și vești neașteptate, în principiu pozitive pentru semnele de Pământ și Apă. În ultima parte a săptămânii ne confruntăm cu un careu între Venus și Marte, aspect care poate fi problematic pentru relații. Tot atunci se va forma o Luna Plină în zodia Leu care va contribui la încheierea unui capitol din viața noastră.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Taurii primesc vești surprinzătoare

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta vei fi mult mai vocal și mai stăpân în comunicare, atât în viața personală, în relațiile de prietenie, cât și în negocieri sau contexte profesionale. Careul dintre Venus și Marte poate scoate la suprafață problemele relaționale pai vechi, destul de dificil de dezbătut. Nu este exclus să se încheie o relație, mai ales că Luna Plină se petrece în sectorul iubirii tale.

Taur/Ascendent Taur

Te poți aștepta să primești vești care să te ia prin surprindere sau informații care să contribuie la schimbarea unei situatii din viata personală. Trigonul dintre Soare și Marte este foarte bun pentru negocierea unor contracte profesionale și pentru a te pune în lumina într-un context legat de carieră. Careul dintre Venus și Marte poate aduce tensiuni în relațiile de cuplu sau relațiile de familie, unde se pot dezgropa anumite secrete. În plus, Luna Plină din Leu poate scoate la suprafață niște traume emoționale mai vechi și poate aduce unele schimbări relația cu cei dragi.

Citește și: Horoscop 2023. Zodia care câștigă mulți bani. Acești nativi sunt favorizați în noul an VIDEO EXCLUSIV

Gemeni/Ascendent Gemeni

Te vei impune cu destul de mult aplomb în fața tuturor și va fi greu ca cineva să te întoarcă din fața unor decizii luate. Poți rezolva situația ce țin de acte, contexte birocratice, însă veștile financiare pe care le primești s-ar putea să nu fie tocmai pe placul tău. Careul Venus-Marte poate aduce conflicte cu superiorii și probleme în plan profesional. De asemenea, Venus este guvernatoarea iubirii tale și nu este exclus ca și în viața sentimentală să apară probleme, mai ales că aspectul se petrece în preajma Lunii Pline, în sectorul comunicării tale. În weekend ai grijă la dialog pentru că poți spune lucruri pe care apoi să le regreți.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta fii mai grijuliu cu copiii pentru că s-ar putea să treacă prin probleme și să aibă nevoie de ajutorul tău. Pe de altă parte, în viața de cuplu se întrevăd unele schimbări mai mult sau mai puțin benefice. Ține cont că Luna Plină din Leu se petrece în sectorul banilor și s-ar putea să aducă unele probleme și minusuri de natură financiară. Din acest motiv ar fi bine să nu cheltui mai mult decât îți permite bugetul.

Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Balanțele își întâlnesc jumătatea

Leu/ Ascendent Leu

Săptămâna aceasta te bucuri de sprijin din partea partenerului sau din partea prietenilor ori a unor asociați și astfel vei putea să conduci la succes un proiect în care ești implicat. Ține cont că la locul de muncă pot veni vești neașteptate care să schimbe un context, poate programul, poate sarcinile curente. Careul dintre Venus și Marte poate scoate la suprafață niște secrete, ascunzișuri și jocuri de culise. În plus, în zodia ta se va petrece Luna Plină, așa că te poți aștepta la un weekend mai tensionat în care să scoți la suprafață frustrări mai vechi. Contextul astrologic te poate stimula să îți dai seama că ai nevoie de o schimbare majoră în viața ta.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Săptămâna aceasta este destul de dificilă la capitolul sentimental. Pe lângă faptul că poți fi surprins de atitudinea partenerul lui, mai ales dacă este vorba de un context în care trebuie să vă exprimați părerile, careul Venus-Marte poate aduce neplăceri, tensiuni și chiar rupturi de relație. Posibil ca unor nativ să li se impună oficializarea relației. Luna Plină poate scoată la suprafață frustrări, regrete și amintiri dureroase care se cer vindecate.

Citește și: Zodia care atrage banii ca un magnet în februarie 2023. Acești nativi își vor tripla câștigurile

Balanță/Ascendent Balanță

Soarele în trigon cu Marte îți poate aduce niște experiențe sentimentale neașteptate, deosebite. Totodată, ai șanse mari să te îndrăgostești de o persoană și să dai curs unei noi povești de dragoste. În cuplu poți ajunge mai ușor la o viziune comună cu a partenerului de viață și vă puteți face planuri de viitor. Ține totuși cont ca relațiile tale cu ceilalți pot fi afectate de careul dintre Venus și Marte, dat fiind că Marte este guvernatorul relațiilor tale. S-ar părea că problemele pleacă de la tine, de ce ai grijă cum interacționezi cu ceilalți.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al săptămânii te poate ajuta în mod nesperat să rezolvi niște situații financiare sau care au legătură cu familia și bunurile patrimoniale. Pe de altă parte, un partener de afaceri sau colaborator poate veni spre tine cu o ofertă profesională. Careul dintre Marte, guvernatorul tău, și Venus, planeta relațiilor tale, se anunță destul de problematic pentru viața de cuplu, așa că fă tot posibilul să eviți tensiunile cu partenerul. Luna Plină se petrece în sectorul carierei tale și poate aduce o încheiere în această direcție. Unii nativi pot culege roadele muncii lor din ultima perioadă.

Horoscop săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Săgetătorii iau decizii importante legate de familie

Săgetător/Ascendent Săgetător

Trigonul dintre Soare și Marte este foarte benefic pentru discuțiile în cuplu, pentru lămuriri și decizii importante vizavi de viața în doi. De asemenea, este un context favorabil negocierilor și semnării de noi contracte profesionale. Pe de altă parte, săptămâna aceasta așteaptă-te la unele vești financiare care nu-ți vor fi deloc pe plac, dar care vor veni și cu soluții pe măsură. Careul dintre Venus și Marte, care se găsește în sectorul relațiilor tale, poate aduce conflicte în cuplu, în special din cauza familiei. Odată cu Luna Plină ți se pot da multe principii și valori peste cap.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Trigonul dintre Mercur, aflat în zodia ta, și Uranus, aflat în sectorul sentimental, poate aduce surprize din partea persoanei iubite sau chiar din partea copiilor. Poți fi surprins plăcut de partener sau poți flirta mai mult, dacă ești singur. Pe de altă parte, unii nativi pot îndrăzni în această perioadă să facă o schimbare la locul de muncă sau să ceară o mărire de salariu. S-ar putea chiar să fii nevoit să faci acest pas în urma Lunii Pline care se petrece în sectorul financiar. Săptămâna aceasta evită investițiile riscante și nu da bani cu împrumut.

Citește și: Zodia care se căsătorește în 2023. Este anul iubirii pentru acești nativi

Vărsător/Ascendent Vărsător

În următoarea perioadă te vei pune mai mult în evidență și vei dori să strălucești, mai ales dacă în viața ta a intrat o persoană de care te simți atras. Manifești mai mult curaj în a cuceri pe cine îți dorești. Careul Venus-Marte poate aduce niște probleme de natură financiară sau te poate face mult prea cheltuitor. Ai tendința de a cheltui bani pentru cei dragi sau pentru a impresiona pe cineva. Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce schimbări în viața de cuplu sau într-un contract profesional. Nu este exclus ca din cauza tensiunilor constante unii nativi să încheie o relație.

Pești/Ascendent Pești

În familie pot să apară situații mai delicate, reproșuri sau situații din trecut pe care le credeai îngropate. Starea ta emoțională va fi destul de afectată de tot ceea ce se petrece în jurul tău, mai ales de situațiile ascunse pe care le descoperi. Prietenii vor deveni un punct de sprijin sau de refulare pentru tine. Venus este în zodia ta, iar careul cu Marte va amplifica aceste tensiuni din cămin, mai ales că și Luna Plină se va petrece tot în sectorul familiei.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *