Horoscop săptămâna 5 – 11 decembrie 2022. Context astrologic conflictual, tensionat. Pot apărea schimbări de planuri VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop săptămâna 5 - 11 decembrie 2022. Context astrologic conflictual, tensionat. Pot apărea schimbări de planuri VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 5 – 11 decembrie se remarcă prin câteva aspecte importante, dintre care amintim o Lună Plină care se formează în zodia Gemeni, pe data de 8 decembrie, în conjuncție cu Marte retrograd. Contextul astrologic este destul de conflictual, tensionat și poate veni cu schimbări de păreri, de idei, de planuri și viziuni.

De asemenea, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Capricorn și ne va ajuta să ne ordonăm mintea, să ne organizăm mai bine planurile și să gândim mai structurat. Tot săptămâna aceasta și Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn, tranzit care ne va aduce mai multă maturitate sentimentală și dorința de a da un statut oficial unei relații. Este o perioadă bună să ne consolidăm legăturile, iar cei singuri care încep noi povești de iubire acum au șanse să fie de lungă durată.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 5 – 11 decembrie 2022. Nativii Berbec sunt sfătuiți să stea departe de negocieri

Berbec/Ascendent Berbec

Cu Venus și Mercur în tranzit prin sectorul carierei, atenția ta va fi canalizată către zona profesională și vei dori să te afirmi și să-ți atingi un obiectiv profesional. Ai grijă că Luna Plină poate aduce conflicte de idei, agitație, indecizie. Ai mai multă grijă la acte, la negocieri, dar și la deplasări. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să-ți dorești consolidarea și oficializarea unei relații.

Taur/Ascendent Taur

Atât Venus, cât și Mercur te stimulează să înveți lucruri noi, să studiezi, să cercetezi noi domenii și te vor susține printr-o gândire logică, rațională, matură și înțeleaptă. Luna Plină se va petrece în sectorul financiar și poți primi bani sau propuneri de colaborare, poți negocia salariul, însă ține cont că în egală măsură poți pierde bani sau alte surse de venit. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să fii atras de o persoană de altă cultură, naționalitate sau de un mentor.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta, moment care aduce cu sine încheierea unui capitol de viață. Ceva se va schimba în plan personal, vei închide o ușă ca să deschizi o alta, iar acest aspect poate vorbi despre un nou stil de viață sau o nouă etapă relațională. Venus și Mercur în tranzit prin Capricorn te susțin să-ți îmbunătățești situația financiară cu ajutorul altora și nu este exclus să obții niște avantaje materiale.

Rac/Ascendent Rac

Venus și Mercur îți vor tranzita sectorul relațiilor în următoarea lună și vor aduce o îmbunătățire a comunicării cu partenerul de viață și, implicit, o consolidare a relației. Cei singuri pot fi atrași de noi persoane și pot începe relații de lungă durată. Din punct de vedere profesional, perioada următoare poate veni cu noi contracte și colaborări. În preajma Lunii Pline încearcă să te odihnești mai mult, mai ales că te poți confrunta cu insomnii. Săptămâna aceasta îți poate aduce conștientizări și revelații importante, așa că ascultă-ți vocea interioară.

Horoscop săptămâna 5 – 11 decembrie 2022. Nativii Leu pot culege roadele unui proiect în care au pus suflet

Leu/ Ascendent Leu

Venus și Mercur vor tranzita sectorul muncii și al sănătății și vei reuși să-ți organizezi mai bine timpul, sarcinile de muncă și te vei bucura de un randament crescut. Sunt zile bune să faci schimbări cu impact pozitiv asupra stilului de viață și, implicit, asupra sănătății. Luna Plină poate aduce conflicte cu prietenii și poate să-ți schimbe unele planuri făcute cu aceștia. Pe de altă parte, poți culege roadele unui proiect în care ai pus foarte mult suflet.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Venus și al lui Mercur prin sectorul iubirii te va ajuta să-ți îmbunătățești viața sentimentală, relația cu persoana iubită și cu copiii. Dacă te afli într-o relație la început, ai toate șansele să o consolidezi. De asemenea, dacă ești singur poți cunoaște o persoană de care să te simți atras și șansele să începi o relație de lungă durată sunt mari. Pe de altă parte, Luna Plină se petrece în sectorul carierei și-ți aduce ocazia de afirmare, de avansare, de culegere a unor roade profesionale.

Balanță/Ascendent Balanță

Cu Venus și Mercur în sectorul familiei, vei observa că interacțiunea cu cei dragi se îmbunătățește, primești suport și înțelegere din partea acestora și starea emoțională se mai echilibrează. Unii nativi se pot preocupa în perioada următoare de redecorarea locuinței. Luna Plină îți cere să asculți sfaturile celor cu experiență și să eviți controversele pe teme legate de principii, valori morale, religioase, culturale.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus și Mercur îți vor traversa pentru aproximativ o lună sectorul comunicării, prin urmare te vor susține în dialoguri negocieri și călătorii. Vei observa că te exprimi cu diplomație, ai răbdare să asculți și putere de convingere asupra celorlalți. Este o perioadă bună să dai examene, să susții interviuri, discursuri sau să faci comerț. Luna Plină îți poate aduce ajutor financiar de la alții, însă îți poate scoate la suprafață o serie de vulnerabilități, frici, dependențe. Ai grijă să nu-ți risipești energia în prea multe direcții.

Horoscop săptămâna 5 – 11 decembrie 2022. Nativii Săgetător, noroc din punct de vedere financiar

Săgetător/Ascendent Săgetător

Atât Venus cât și Mercur îți vor tranzita sectorul financiar și îți vor aduce șanse de creștere a veniturilor, negocieri salariale și fel și fel de bonusuri și prime. Luna Plină se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce certuri în cuplu, rupturi, însă este și o perioadă pasională care te poate reconecta la partener. S-ar putea să fii indecis cu privire la relația în care te afli sau să fii mânat de sentimente de gelozie și să iei decizii impulsive, tu sau partenerul.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Cu Mercur în tranzit prin zodia ta vei gândi practic, vei avea idei constructive, îți vei organiza mai bine planurile și te vei exprima mai ușor. De asemenea, și Venus îți va aduce un farmec aparte, te va susține să-ți îmbunătățești viața sentimentală, să te preocupi mai mult de tine și poate chiar să-ți schimbi look-ul. Luna Plină se petrece în casa muncii și a sănătății și îți cere schimbări în stilul de viață, mai ales dacă te confrunți cu o afecțiune. La locul de muncă ai energie, însă și tendința de a te suprasolicita.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Cu Venus și Mercur în sectorul subconștientului, vei trece printr-o perioadă de introspecție, meditatie și reconectarea la sinele interior. Acest context te poate ajuta să te reechilibrezi emoțional și să te vindeci de trecut. Nu este exclus ca unii nativi să fie căutați de foști parteneri. Totodată, Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și aduce pasiune, trăiri intense și aventuri romantice. Unii nativi pot fi indeciși cu privire la o relație sentimentală, mai ales dacă este nou începută.

Pești/Ascendent Pești

Tranzitul lui Venus și al lui Mercur prin Capricorn te face mai sociabil și mai dornic de ieșit cu prietenii sau de participat la evenimente. Vei avea ocazia în perioada următoare să intri în noi anturaje sau să promovezi un proiect și să ai succes. Din punct de vedere sentimental, s-ar putea să fii atras de cineva din anturaj sau să transformi o relație de prietenie într-una de iubire. Luna Plină poate aduce tensiuni în familie, în special legate de cheltuieli comune sau bunuri patrimoniale, schimbări în cămin, posibile mutări sau investiții în casă.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *