Horoscop săptămâna 5-11 februarie 2024. Schimbări benefice pentru acești nativi, sunt cei mai norocoși din zodiac VIDEO

La ce să te aștepți, în funcție de zodie

Scris de: Daoud Andra

04 Feb. 2024

Horoscop săptămâna 5-11 februarie 2024. Schimbări benefice pentru acești nativi, sunt cei mai norocoși din zodiac VIDEO

Săptămâna 5-11 februarie vine cu vești importante pentru anumiți nativi din zodiac. Astrele sunt de partea lor și îi ajută în ce își propun să facă, astfel că va fi o săptămână foarte productivă pentru ei. Zodiile avantajate ar trebui să profite din plin de ceea ce le oferă Universul. Iată la ce să te aștepți, în funcție de zodie.

Horoscop săptămâna 5-11 februarie 2024. Berbecii se simt nemulțumiți

Berbec

Energia lui Mercur se simte din plin în zilele care urmează. Te gândești din ce în ce mai mult la anumite relații din viața ta și încerci să înțelegi semnificația lor. Pe plan personal, simți o anumită nemulțumire, care îți aduce o stare negativă. Încearcă să comunici mai mult, pentru a depăși perioada de vulnerabilitate.

Taur

Pe plan profesional, este o perioadă în care trebuie să dai dovadă de flexibilitate. Încearcă să fii mai înțelegător cu subalternii și colegii care nu țin pasul cu tine. În relațiile personale, ești dispus să faci anumite compromisuri, însă acest lucru nu este mereu suficient. Nu încerca să ții oamenii lângă tine cu orice preț.

Citește și: Zodiile cu stea în frunte în februarie 2024. Sunt protejate de astre și au câștiguri colosale

Gemeni

Te-ai consumat prea mult în ultima perioadă, iar acest lucru te-a afectat mai mult decât crezi. Încearcă să nu mai pui la suflet chiar totul și să discuți cu cineva de încredere despre problemele pe care le ai. Nu ar strica să iei o pauză de la tot și să te deconectezi pentru câteva zile. Timpul petrecut în familie te poate ajuta.

Rac

După o perioadă aglomerată, urmează o săptămână de liniște și relaxare în viața ta. Persoanele apropiate îți sunt alături și petreci mult timp de calitate alături de ele. Ai grijă însă la prietenii care nu au tocmai cele mai bune intenții. Atunci când vorbești despre ce simți, devii vulnerabil.

Horoscop săptămâna 5-11 februarie 2024. Balanțele se simt iubite

Leu

Săptămâna aceasta îți aduce răspunsuri pe care le căutai de multă vreme, mai ales pe plan profesional. Apare o oportunitate pe care o așteptai de multă vreme, iar dacă vrei să faci o schimbare, acum este momentul! Pe plan personal, este o perioadă intensă și uneori simți că rutina zilnică te copleșește.

Fecioară

Simți nevoia să elimini persoanele toxice din viața ta, însă unele legături nu le poți rupe brusc. Trebuie să fii sincer și să te deschizi mai mult, pentru a-ți da seama ce îți dorești cu adevărat. Ai planuri mărețe, însă nu ai timp pentru a le pune pe toate în practică. Încearcă să faci o listă de priorități.

Citește și: Cad bani din cer pentru aceste 3 zodii în februarie. Atrag bogăția și norocul ca un magnet

Balanță

Simți nevoia de mai multă susținere din partea oamenilor apropiați, iar atunci când nu vine, ești dezamăgit. Orice ai face, trebuie să ai încredere în tine și lucrurile se vor rezolva de la sine. Pe plan amoros, este o perioadă care te împlinește. Partenerul te face să te simți mai iubit și mai apreciat ca oricând.

Scorpion

Ai tendința se a afișa o imagine falsă uneori, iar după ce ajung să te cunoască, oamenii îți pot reproșa că nu ești așa cum pari. Este nevoie de mai multă claritate atunci când îți comunici intențiile, pentru a nu fi judecat greșit. Încearcă să iei o pauză și să meditezi mai mult asupra acestor lucruri, pentru a le putea rezolva.

Horoscop săptămâna 5-11 februarie 2024. Vărsătorii au nevoie de echilibru

Săgetător

Simți nevoia de echilibru mai mult ca oricând. Unele probleme din familie s-ar putea să te fi afectat mai mult decât crezi. Încearcă să te relaxezi mai mult și să reduci nivelul de stres. Ai tendința să preiei problemele altora, iar acest lucru te face sensibil și vulnerabil. Urmează o perioadă încărcată din punct de vedere emoțional.

Capricorn

Urmează câteva zile în care prinzi curaj să te confrunți cu anumite slăbiciuni și tensiuni. Marte este de partea ta în acest proces, care te va ajuta să îți recapeți stima de sine. Pe plan profesional, se anunță o perioadă agitată, care îți aduce mult stres și oboseală. Ar fi bine să împarți sarcinile cu colegii și să nu iei prea multe lucruri asupra ta.

Citește și: Zodii care vor face pereche în 2024. Sunt menite să formeze un cuplu, Universul le va aduce împreună

Vărsător

Ai nevoie de lucruri autentice, care să te ajute să fii tu. Nu ești dispus să faci compromisuri și vrei ca totul să meargă după principiile tale. Ai grijă la sacrificiile pe care le faci, pentru că de multe ori te pui pe planul al doilea, pentru a le face pe plac altora. Ai nevoie de mai multă liniște, pentru a ajunge la o stare de echilibru.

Pești

Pe plan personal, pot apărea anumite situații tensionate. Ai un comportament pasiv-agresiv, care îi poate irita pe cei cu care intri în contact. Chiar dacă unele persoane se vor îndepărta de tine, acest lucru poate fi benefic. Reușești să selectezi prietenii care sunt lângă tine la bine și la greu. Astfel, vei atrage armonia în viața ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Kate Middleton e la pământ! Boala o face să treacă prin IAD, dezvăluiri şocante despre...
S-a pozat fără HAINE într-o FARFURIE! Alexandra Stan, cele mai INCENDIARE imagini din 2024
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Kim Kardashian, senzația serii la Gala Met 2024! Rochia despre care vorbește tot internetul /...
Mădălina Ghenea vorbește despre despărțirea de Grigor Dimitrov: „Mi se pare că e momentul potrivit...
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Andra, apariție BOMBĂ de Paște. Și-a lăsat fanii cu gura căscată
Horoscop 8 Mai 2024. Balanțele au idei geniale astăzi, care pot influența într-un mod pozitiv...
Horoscop Zilnic Miercuri 8 Mai 2024. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere...
Astrele prevestesc câștiguri neașteptate pentru fiecare semn zodiacal
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri....
Cel mai PROST ÎMBRĂCATE vedete la MET GALA 2024. GALERIE FOTO. Vezi ce alte celebrități...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *