Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Răsturnări de situații și evenimente neprevăzute. Zodiile care vor avea parte de necazuri

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent
Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Răsturnări de situații și evenimente neprevăzute. Zodiile care vor avea parte de necazuri

Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Săptămâna 6 – 12 iunie nu se evidențiază prin aspecte astrologice importante, însă se va forma o conjuncție între Venus și Uranus în zodia Taur, care se va resimți cu precădere în a doua parte a perioadei analizate. Această conjuncție vine cu evenimente neașteptate, cu răsturnare de situație și schimbări bruște, îndeosebi în plan financiar și sentimental. Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Zodia care va avea succes în dragoste

Berbec/Ascendent Berbec

Te poți aștepta la surprize financiare săptămâna aceasta și la o mare doză de imprevizibilitate în legătură cu veniturile tale. Este posibil să câștigi bani din surse neașteptate, dar și să te confrunți cu unele cheltuieli neprevăzute. În plan sentimental, nu este exclus să apară o atracție bruscă față de o persoană din anturaj.

Taur/Ascendent Taur

Tu ești gazda acestei conjuncții și te poți aștepta la surprize și situații neprevăzute în viața ta personală. Simți o mare nevoie de schimbare și de reinventare. Pe de altă parte, pot apărea oportunități profesionale nesperate.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Conjuncția Venus-Uranus vorbește de revelații legate de trecut și de viața ta sentimentală. S-ar putea ca unele secrete să iasă la suprafață și astfel să închei o relație toxică. Unii nativi pot fi căutați de persoane din trecut.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta te poți aștepta la surprize și invitații neașteptate din partea prietenilor. Totodată, poți avea parte de întâlniri neașteptate cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Pe de altă parte, nu este exclus să-ți schimbi brusc niște planuri de viitor.

Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Leii au parte de schimbări în viața profesională

Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Venus-Uranus se petrece în sectorul carierei tale și poate veni cu schimbări profesionale, unele dorite, altele neașteptate. Și în cuplu te poți aștepta la surprize din partea partenerului.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al săptămânii îți aduce foarte multă curiozitate și o atracție ciudată față de noi domenii, fie că este vorba de spiritualitate, fie că este vorba de astrologie, de exemplu. Pe de altă parte, pot veni vești din străinătate și invitații în călătorii.

Balanță/Ascendent Balanță

Conjuncția Venus-Uranus îți poate aduce niște schimbări bruște într-un context financiar care nu depinde doar de tine. Poate fi vorba de șanse de a obține un credit sau de a returna o datorie. Ai grijă la atracțiile bruște față de persoane indisponibile emoțional.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus și Uranus se întâlnesc în sectorul relațiilor tale, prin urmare pot aduce surprize în viața de cuplu, dar și în cazul unei colaborări profesionale. La aceste capitole este nevoie să faci o schimbare. Poți fi surprins de dorința de libertate și independență a partenerului.

Horoscop săptămâna 6 – 12 iunie 2022. Vărsătorii au parte de evenimente neașteptate în familie

Săgetător/Ascendent Săgetător

Săptămâna aceasta poate veni cu răsturnări de situație la locul de muncă, cu situații neprevăzute care îți dau peste cap programul zilnic și modul în care îți desfășori activitățile. Contextul astrologic îți cere o schimbare în stilul de viață abordat.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Conjuncția Venus-Uranus se petrece chiar în sectorul iubirii tale și, dacă ești singur, îți poate aduce o dragoste la prima vedere. În alte cazuri, poate fi vorba de surprize în legătură cu copiii, fie că este vorba de o sarcină, fie că este vorba de un succes al acestora.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Din a doua parte a săptămânii te poți aștepta la evenimente neprevăzute în familie sau care vizează locuința și bunurile patrimoniale. Unii nativi pot face cheltuieli neplanificate pentru casă. În alte cazuri poate fi vorba și de o mutare.

Pești/Ascendent Pești

Săptămâna aceasta poate veni cu vești șocante, cu dialoguri neașteptate și întâlniri cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme. Tot acest context te poate determina să iei niște decizii neașteptate.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
7.8 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ingredientul din bucătărie mai puternic decât apa. Stropește plantele cu el, vor înflori ca nebunele
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Zanni este câștigătorul Survivor 2024?! Cum s-a dat de gol, după ce s-a întors din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Care este cel mai mare regret al Marianei Ionescu Căpitănescu: ”Dacă aș da timpul înapoi,...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *