Horoscop săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Eclipsă de Lună în zodia Taur. Nativii care primesc vești neașteptate VIDEO EXCLUSIV

Ce îți rezervă astrele, în perioada 7 - 13 noiembrie
Horoscop săptămâna 7 - 13 noiembrie 2022. Eclipsă de Lună în zodia Taur. Nativii care primesc vești neașteptate VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 7 – 13 noiembrie se remarcă printr-o Lună Plină însoțită de o Eclipsă totală de Lună în zodia Taur, care va avea loc pe data de 8 noiembrie. În contextul eclipsei sunt implicate toate celelalte aspecte ale săptămânii. Astfel, încă de luni se resimte careul dintre Venus și Saturn, aspect care va pune relațiile la încercare. Vor fi testate și unele se vor consolida, iar altele se vor încheia, mai ales cele toxice. Tot acest context poate aduce blocaje și constrângeri din punct de vedere financiar. Eclipsa de Lună din Taur va duce schimbări financiare majore și încheierea unor capitole din viața noastră. Dat fiind că este o eclipsă la Nodul Nord, evenimentele și răsturnările de situație cu care ne putem confrunta acum au rolul de a ne pune pe sensul vieții.

Horoscop săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Contextul astrologic predispune la conflicte

Pe de altă parte, Soarele și Mercur vor forma o conjuncție în Scorpion și în același timp opoziție cu Uranus din Taur și un careu cu Saturn din Vărsător. Acest context astrologic este destul de conflictual, tensionat și poate stârni în noi o adevărată revoluție interioară. Va trebui să avem grijă cum gestionăm autoritatea, limitările celor din jur, pentru că este nevoie de multă responsabilitate și disciplină, dar mai ales de răbdare.

Venus și Mercur vor forma un trigon cu Neptun, iar acest aspect ne îndeamnă să ne întoarcem la spiritualitate, la credință pentru a trece cu bine peste provocările acestei perioade. Empatia, compasiunea, iertarea și acceptarea ne oferă o altă viziune mai profundă asupra vieții.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta s-ar putea să te confrunți cu niște răsturnări de situație în plan financiar, poate schimbări salariale sau pur și simplu activezi niște frici majore legate de bani. Îți este teamă că nu voi face față cheltuielilor, așa că ar trebui să eviți achizițiile scumpe. Pe de altă parte, există un risc major de a pierde bani, de a încheia o colaborare care îți aducea venituri suplimentare.

Taur/Ascendent Taur

Este o săptămână destul de dificilă pentru tine, dat fiind că în zodia ta se petrece Eclipsa de Lună. Poți avea parte de momente intense din punct de vedere emoțional, cu trăiri copleșitoare, oscilante și destabilizante. Este foarte posibil să ai parte de tensiuni în cuplu și în relațiile profesionale, de constrângeri din partea altora și fel și fel de nemulțumiri care vin din zona carierei. Fiind vorba de o Lună Plină, poți încheia un capitol din viața ta, cel mai probabil o relație. Acordă mai multă atenție sănătății!

Gemeni/Ascendent Gemeni

Evenimentele care se petrec în aceasta săptămână pe cer au legătură cu trecutul, de care ar trebui să faci un efort și să te desparți. Ai parte de momente karmice și de preferat ar fi să eviți relațiile ascunse și să nu te transformi în vindecător pentru alții. S-ar putea ca un fost partener să revină în viața ta. Pe de altă parte, acordă mai multă atenție sănătății, mai ales sistemului imunitar, afecțiunilor ginecologice sau de natură endocrină.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta îți pune la încercare relațiile de prietenie și poți fi dezamăgit de o persoană din anturaj. S-ar putea ca aceștia să-și facă niște planuri și să nu te includă, iar atitudinea lor să te deranjeze peste măsură. Pe de altă parte, un proiect în care ești implicat poate trece prin schimbări neașteptate sau un plan de viitor capătă o turnură neprevăzută. În plan sentimental, s-ar putea să fii dezamăgit de partener, să devii gelos, suspicios și să scoți la suprafață răbufniri și reproșuri mai vechi.

Citește și: Horoscop noiembrie 2022. Zodiile care vor avea probleme în această lună. Cei mai vulnerabili nativi

Horoscop săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Leii au parte de provocări la locul de muncă

Leu/ Ascendent Leu

Fii pregătit pentru că săptămâna aceasta s-ar putea să apară fel și fel de provocări profesionale, schimbări neașteptate de carieră și statut. Se pot accentua multe disfuncții și neplăceri profesionale întocmai pentru a face o schimbare semnificativă în acest domeniu. Nici relația cu partenerul de viață sau cu familia nu este mai bună și s-ar putea să te confrunți cu o stare emoțională apăsătoare, schimbătoare și dificil de controlat.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al săptămânii vine cu evenimente neprevăzute care îți dau peste cap niște principii și credințe, niște valori morale, poate chiar modul în care te raportezi la bani. Evită deplasările și călătoriile, mai ales cele în străinătate. Unii nativi sunt obligați să învețe lucruri noi, să se înscrie la un curs, un seminar pentru a-și putea onora în continuare activitățile profesionale. De asemenea, ai grijă la certuri, pentru că poți fi mai irascibil, la probleme cu actele și la negocieri.

Balanță/Ascendent Balanță

Eclipsa de Lună din Taur și întreg contextul astrologic al săptămânii poate aduce evenimente neprevăzute în plan financiar, destabilizarea bugetului, constrângeri și limitări financiare. S-ar putea să ai parte de cheltuieli neprevăzute sau de blocaje în obținerea unei sume de bani. Toate acestea pot aduce și tensiuni cu partenerul din cauza cheltuielilor sau investițiilor prost făcute. Nu este exclus ca în relațiile toxice să apară trădări, gelozii, frici, obsesii și dependențe.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Eclipsa de Lună se petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce conflicte, neînțelegeri, situații destabilizante, atât în cuplu, cât și în interacțiunile profesionale. Oricât de multe lămuriri vei cere celorlalți, răspunsurile primite nu îți vor fi deloc pe plac. S-ar putea ca atitudinea rebelă și nonconformistă a partenerului să te deranjeze. Pentru ca relația să continue este nevoie de o schimbare radicală, în primul rând de atitudine. Pe de altă parte, nu lipsesc conflictele în familie și poți întâmpina obstacole cu actele unei case, unui bun patrimonial.

Horoscop săptămâna 7 – 13 noiembrie 2022. Capricornii experimentează tensiuni în relație

Săgetător/Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al săptămânii poate aduce evenimente neprevăzute la locul de muncă, schimbări de program, de sarcini și proiecte, de condiții de lucru. Se întrevede o perioadă stresantă în care efortul fizic sau intelectual este copleșitor. Mulți nativi vor lua în calcul schimbarea jobului. Pe de altă parte, ai mai multă grijă la sănătate pentru că se pot reactiva simptome mai vechi. Este posibil să ai probleme cu gâtul, cu dinții, sistemul endocrin, infecții. Încearcă să-ți schimbi rutina zilnică, alimentația și să te odihnești mai mult.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai parte de evenimente neprevăzute în viața sentimentală, crize de gelozie, neîncredere în partener, suspiciuni și se poate activa teama de despărțire. Ai parte de trăiri emoționale intense și poți încheia o relație sau poți lua o pauză. Dacă ai copii, acordă-le mai multă atenție și petrece mai mult timp cu aceștia. Pe de altă parte, fii mai atent la prieteni și asociați pentru că din invidie și egoism te pot face să suferi. În plus, poți pierde bani din cauza acestora.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Săptămâna aceasta te poți aștepta la situații neprevăzute care au legătură cu casa și familia, evenimente neplanificate care cer o rezolvare urgentă. S-ar putea să ai parte de tensiuni cu părinții din cauza faptului că își schimbă atitudinea față de o situație ce ține de bunuri materiale. Pe de altă parte, ai foarte multe planete în zona carierei, aspect care indică provocări profesionale discuții tensionate cu superiorii lupte de putere sau pentru obținerea unei funcții.

Pești/Ascendent Pești

S-ar putea ca în perioada următoare să fii zdruncinat de niște vești primite, să porți niște dialoguri surprinzătoare care să-ți aducă schimbări de opinie, de decizii și idei. Fii foarte atent la acte, la deplasări și la negocieri. Să nu te lași păcălit. Stările tale sunt oscilante, ești agitat, nervos stresat și mult mai conflictual cu cei din jur. Totuși, mănunchiul de planete din Scorpion îți aduc intuiție suplimentară, presimțiri, inspirație și te motivează să cercetezi și să cauți răspunsuri, să cauți adevărul și să-ți clarifici niște principii și credințe.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
8.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
Cum e caracterizată Șoșoacă de fiul ei! Olguța Vasilescu l-a dat afară de la o...
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul...
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *