Horoscop săptămâna 8 – 14 august 2022. Luna Plină în Vărsător. O săptămână cu încheieri bruște de relații

Atenție la orgolii și la tendința de a domina partenerul!
Horoscop săptămâna 8 - 14 august 2022. Luna Plină în Vărsător. O săptămână cu încheieri bruște de relații

Săptămâna 8 – 14 august se remarcă prin intrarea lui Venus, planeta iubirii, în zodia Leu, tranzit care va dura până pe data de 5 septembrie. Se deschide o perioadă de creativitate, în care ne exprimăm sentimentele și afecțiunea cu mai mult patos și așteptăm și din partea celorlalți aceleași manifestări intense. S-ar putea să fim mai dramatici și să căutăm cu orice preț să fim admirați. Atenție la orgolii și la tendința de a domina partenerul.

Pe de altă parte, un aspect important al săptămânii este Luna Plină care se formează în zodia Vărsător pe data de 12 august, o lunație în conjuncție cu Saturn și în careu cu Marte, Uranus și Sensul Vieții. Prin urmare, contextul astrologic este tensionat poate aduce încheieri bruște de relații, stări de tristețe, melancolie, dezamăgire, pesimism și senzația că nu suntem iubiți și apreciați la adevărata valoare.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 8 – 14 august 2022. Nativii Taur se apropie mai mult de cei dragi

Berbec/Ascendent Berbec

Tu trebuie să ai toate motivele de bucurie, dat fiind că Venus intră în sectorul iubirii tale și aduce pasiune în viața sentimentală, noi relații, poftă de viață, de distracție, dar și creativitate și posibilitatea de a-ți etala niște talente. Pe de altă parte, Luna Plină s-ar putea să aducă niște blocaje în desfășurarea unor planuri făcute cu prietenii și unii nativi pot încheia un proiect și pot culege roadele acestuia.

Taur/Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, se mută în sectorul familiei și te ajută să te apropii mai mult de cei dragi, să-ți îmbunătățești relațiile cu aceștia și, totodată, îți oferă șansa să rezolvi situații ce țin de casă, de bunuri patrimoniale. Luna Plină din Vărsător se va petrece în sectorul carierei tale și poate aduce încheierea unui capitol profesional. Totodată, poate fi vorba de constrângeri din partea superiorilor și de frustrări datorate faptului că nu poți obține ceea ce îți dorești sau nu ești lăsat să faci pași către atingerea unui obiectiv pe care l-ai.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Te avantajează tranzitul lui Venus prin zodia Leu pentru că te susține în comunicare și îți oferă ocazia de a lua niște decizii avantajoase pentru tine. Poți face niște delegații, excursii, deplasări care să-ți aducă unele beneficii. De asemenea, este o perioadă în care poți face niște negocieri bune și te poți remarca printr-o discuție, interviu, în cadrul unei ședințe. Luna Plină din Vărsător s-ar putea să îți aducă niște blocaje dacă vrei să pleci într-o călătorie în străinătate. De asemenea, s-ar putea să întâmpini greutăți și dificultăți în susținerea unui punct de vedere, a unui adevăr a unei teorii. Este momentul să îți schimbi niște convingeri și principii de viață.

Rac/Ascendent Rac

Venus, planeta banilor, îți intră chiar în sectorul financiar, iar acest aspect te susține din plin să îți crești veniturile. S-ar putea să primești oportunități financiare care nu trebuie ratate. Te poți aștepta la cadouri avantaje financiare și bani pe care să-i scoți din talentele tale. Pe de altă parte, Luna Plină din Vărsător poate veni cu blocaje în obținerea unui credit, amânări legate de returnarea unei datorii și nu este exclus ca și partenerul să aibă probleme cu banii. Poți culege roadele unei investiții demarate în urmă cu jumătate de an, însă acestea nu vor fi deloc pe placul tău.

Horoscop săptămâna 8 – 14 august 2022. Nativii Leu simt nevoia să fie iubiți și au senzația că partenerul este indiferent

Leu/ Ascendent Leu

Venus intră chiar în zodia ta și îți aduce șansa de a-ți îmbunătății viața personală, relațională și chiar profesională. Până pe 5 septembrie, o să ai ocazia să te ocupi mai mult de tine, de felul în care arăți și nu este exclus chiar să faci o schimbare de look. Simți nevoia de a fi iubit, de a fi fericit, de a redescoperi bucuria de a trăi și de a-ți satisface propriile plăceri. Trebuie să nu ai așteptări prea mari de la ceilalți, mai ales că Luna Plină din Vărsător se va petrece în sectorul relațiilor tale și poate aduce blocaje în cuplu și chiar despărțiri. Ai senzația că partenerul este indiferent, că nu te înțelege și nu te simți iubit și apreciat așa cum ți-ai dori.

Fecioară/Ascendent Fecioară

Tranzitul lui Venus s-ar putea să-ți aducă niște regrete sentimentale, frământări și gânduri, dar și ocazia de a ierta o persoană care ți-a greșit și de a te împăca cu cineva drag. Starea de sănătate este destul de delicată săptămâna aceasta și s-ar putea să te confrunți cu unele probleme poate chiar mai vechi, să ai parte de limitări fizice sau probleme cardiovasculare. Pe de altă parte, stresul de la locul de muncă va fi destul de mare și s-ar putea să nu-ți poți desfășura sarcinile zilnice în voie. Nu este exclus sa apara blocaje la modul propriu, fizic.

Balanță/Ascendent Balanță

Pe tine te avantajează din plin tranzitul lui Venus prin Leu pentru că îți activează viața socială. Ai ocazia să ieși mai mult cu prietenii, să cunoști noi persoane care să te ajute în demersurile tale, personale sau profesionale. Este o perioadă în care te bucuri de popularitate și poți avea succes cu un proiect în care ești implicat. Pe de altă parte, Luna Plină din Vărsător se petrece în sectorul iubirii tale și poate aduce blocaje sentimentale. Nu este exclus ca o relație aflată la  început să se încheie sau tu să ai senzația că nu ești iubit și apreciat de copii sau de partener. Nu este exclus să te confrunți cu diferite probleme ale copiilor, dacă ești părinte.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, va tranzita sectorul carierei, iar acest context îți aduce șanse de afirmare, ocazia de a ieși în față cu ajutorul celorlalți. Te poți aștepta chiar să primești sprijin de la partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Este un tranzit care îți aduce succes public și ocazia de a atinge niște obiective. Pe de altă parte, Luna Plină din Vărsător s-ar putea să aducă niște neînțelegeri în familie sau blocaje în legătură cu obținerea unor bunuri patrimoniale. Starea emoțională poate fi destul de apăsătoare săptămâna aceasta.

Horoscop săptămâna 8 – 14 august 2022. Nativii Capricorn se pot confrunta cu blocaje financiare

Săgetător/Ascendent Săgetător

Cu Venus în tranzit prin zodia Leu, ai șanse de afirmare prin idei, ești creativ și poți obține o diplomă sau poți face o călătorie care să-ți aducă evoluție personală sau profesională. S-ar putea să ai ocazia să demonstrezi un adevăr sau să-ți consolidezi niște convingeri și principii de viață grație noilor experiențe trăite. Luna Plină din Vărsător s-ar putea să aducă niște blocaje în comunicare, să nu poți exprima ceea ce gândești din diferite motive. Totodată, s-ar putea să-ți pună niște piedici dacă trebuie să faci o deplasare sau să pleci într-o excursie. De asemenea, s-ar putea să te confrunți cu unele întârzieri în rezolvarea unor probleme cu actele sau în obținerea unor avize și aprobări.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Venus, planeta care îți guvernează iubirea, intră într-o casă a intimității, prin urmare ai șansa să reaprinzi pasiunea în dormitor și să alungi monotonia instalată. Pe de altă parte, tot Venus îți poate aduce șansa de a primi o sumă de bani dintr-o investiție sau de a recupera o datorie, un bun material. Ține cont că Luna Plină din Vărsător se petrece în sectorul tău financiar, în conjuncție cu Saturn, guvernatorul tău. Acest context astrologic poate veni cu blocaje financiare, pierderea unei surse de venit, întârzierea unor plăți și, la modul general, nemulțumiri legate de cheltuieli.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Venus, planeta iubirii, va intra în sectorul relațiilor tale și până pe 5 septembrie îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești viața de cuplu. Vor fi nativi care se vor împăca cu partenerul, nativi care vor face o cerere în căsătorie, chiar și nativi care își vor negocia în avantajul lor niște contracte. Este o perioadă bună să începi noi asocieri și colaborări profesionale. Totodată, Luna Plină din Vărsător se petrece în zodia ta și-ți aduce ocazia de a încheia un capitol de viață. S-ar putea să vină cu frustrări, cu stări anxioase și tristețe sau cu evenimente neprevăzute, blocaje și limitări care te obligă la reconsiderarea unei situații de viață.

Pești/Ascendent Pești

Cu Venus în tranzit prin zodia Leu, ai șansa să te angajezi, dacă îți cauți un nou loc de muncă mai bine plătit. De asemenea, vei observa că muncești cu mai mult spor, cu mai multă plăcere și vei reuși să-ți eficientizezi activitățile astfel încât să ai timp și pentru tine. Până pe 5 septembrie, Venus te susține să-ți îmbunătățești starea de sănătate și să te vindeci mai ușor în cazul în care ai avut probleme. Luna Plină din Vărsător poate aduce gânduri, frământări și o stare interioară mai proastă, chiar și insomnii. Este momentul sa inchei un capitol bolnăvicios din trecut.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *