Horoscop săptămâna 8-14 mai 2023. Zodia care are noroc la bani, vești bune pe plan financiar pentru acești nativi VIDEO

Citește horoscopul săptămânii viitoare și află ce ți-au rezervat astrele.
Horoscop săptămâna 8-14 mai 2023. Zodia care are noroc la bani, vești bune pe plan financiar pentru acești nativi VIDEO

Horoscop săptămâna 8-14 mai 2023. Astrele vin cu vești foarte bune pentru unii nativi. Această zodie va avea noroc la bani și își va putea duce la bun sfârșit planurile pe care le amână de mai mult timp. Aspecte pozitive întâlnim și la celelalte zodii, unele bucurându-se de un context favorabil în ceea ce privește viața profesională și cea personală.

Horoscop săptămâna 8-14 mai 2023. Aspecte pentru toți nativii

Iată principalele previziuni astrale ale săptămânii care urmează pentru fiecare zodie în parte. Horoscopul este prezentat de astrologul Remus Ionescu în cadrul rubricii AstroPlay de pe canalul de YouTube Playtech Știri.

Berbec

Astrele vin cu vești bune pentru tine. Te vei bucura de aspecte bune în plan financiar. Cauți să economisești și să îți faci socoteli pentru o achziție importantă. De asemenea, planurile pe care le aveai de mai mult timp de a-ți reamenaja locuința se pot concretiza. La mijlocul săptămânii vei avea parte de zile aglomerate la serviciu și este posibil să rămâi peste program și să amâni astfel planurile pe le aveai cu familia.

Taur

Se vor produce schimbări importante în viața ta, odată cu intrarea lui Venus, guvernatorul tău, în semnul Racului. Sunt aspecte bune ce țin de partea financiară, acolo unde se anunță câștiguri. Îți vei îndrepta atenția către cunoaștere, aspecte spirituale și filosofice. Spre sfârșitul săptămânii se întrevăd discuții serioase, legate de un viitor proiect pe care să îl realizezi în colaborare.

Gemeni

Ești cu gândul la viitor și vrei să îți faci planuri alături de persoana iubită. Însă în ansamblu este o perioadă destul de stresantă pentru tine, cu griji și frământări care nu îți dau pace, legate de evenimente din trecut sau proiecte aflate în desfășurare care încă nu și-au atins potențialul.

Rac

Venus a intrat în semnul tău și va rămâne aici pentru o lună. Se clarifică lucrurile în relația de cuplu sau poate că reapare în viața ta cineva drag, chiar și colaborator sau client, care părea să fi dsipărut din peisaj. Relațiile și prieteniile se revitalizează și te bucuri de sprijinul celor din jur.

Horoscop săptămâna 8-14 mai 2023. Principalele previziuni astrale

Leu

Va fi o spătămână cu aspecte pozitive în plan profesional și al afacerilor. Totuși, vei avea parte și de momente mai puțin plăcute, cu emoții și frământări legate de anumite proiecte. Astrele îți recomandă să înfrunți cu determinare și curaj orice provocare pentru a le depăși. Ești dispus să renunți la ore de odihnă, însă trebuie să fii atent și la semnalele pe care ți le transmite corpul.

Fecioară

Sunt aspecte bune în plan financiar, care au legătură cu activitatea profesională. Niște bani urmează să vină din urmă sau poate apărea un client important cu care să închei noua afacere. Ești preocupat în această perioadă de lucruri ce țin de natura intelectuală, filosofică și religioasă. Astrele îți recomandă să privești viața în ansamblu și să găsești o legătură din trecut.

Balanță

Se poate să apară o relaxare în plan profesional, după ce în ultima perioadă șeful nu te-a slăbit nicio clipă. Îți poți lua niște zile liberea sau poți lucra de acasă. Pe de altă parte, se vor confirma anumite lucruri pe care le-ai anticipat. Însă chiar dacă lucrurile par să meargă în direcția bună, există niște chestiuni din trecut care nu îți dau pace. Ai nevoie de relaxare, echilibru și realism.

Scorpion

Sunt aspecte pozitive în ceea ce privește latura socială și relațională. Poate că ți-a rămas gândul la o întâlnire, discuție, ofertă de săptămâna trecută și pregătești un răspuns. La mijlocul săptămânii viitoare sunt posibile întâlniri cu oameni dragi care locuiesc departe de tine. Dacă ai pregătite deplasări mai lungi, o idee foarte bună ar fi să verifici mașina înainte de drum.

Săgetător

Săptămâna poate începe cu emoții pozitive. O întâlnire cu o persoană dragă sau o propunere surprinzătoare poate avea loc. La mijlocul săptămânii, astrele recomandă să fii atent la cheltuieli. Unele oferte pot fi prea frumoase ca să fie și adevărate. Poți primi fondurile de care aveai nevoie pentru un proiect aflat în derulare. Sănătatea rămâne în zona fragilă, de aceea cel mai indicat ar fi să eviți excesele de orice fel.

Capricorn

Încă de la începutul săptămânii sunt prevăzute schimbări la locul de muncă. Vei face echipă cu un coleg sau se paote schimba componența unui grup. Pentru cei care nu sunt implicați într-o relație, veștile sunt cum nu se poate mai bune. Ar putea apărea cineva atractiv în viața lor sau o persoană dragă din trecut s-ar putea reîntoarce.

Vărsător

După o perioadă în care ai avut parte de multe încercări, iese și soarele pe strada ta. Un domeniu sau o activitate care te-a atras recent începe să îți placă din ce în ce mai mult și ești dipus să investești timp și energie pentru a te perfecționa. Cu toate acestea, nu neglija aspectul sănătății. Trebuie să te odihnești mai mult pentru a putea face față noilor provocări.

Pești

Sunt vești foarte bune pentru tine în ceea ce privește aspectul profesional. Ai parte de schimbări importante la locul de muncă, ocazie cu care te poți face remarcat printre colegi. Este o perioadă în care curiozitatea și creativitatea sunt la cote ridicate. Este un moment bun pentru doamnele care doresc să devină mame.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *