Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Veşti proaste pentru mai multe zodii. Mercur în retrograd aduce mare confuzie

Cu Mercur care va intra în retrograd, lucrurile tind să se complice. Citește horoscopul pentru săptămâna 9-15 mai și vezi ce țiau rezervat astrele.
Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Veşti proaste pentru mai multe zodii. Mercur în retrograd aduce mare confuzie

Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Săptămâna 9 – 15 mai se remarcă prin intrarea în retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării, în zodia Gemeni. Mercur va fi retrograd până pe data de 3 iunie. Este o perioadă în care confuzia poate fi mai mare, gândirea lentă și ne putem concentra mai greu. Putem transmite și interpreta mesajele în mod eronat. Nu este o perioada buna pentru a semna acte și a face negocieri.

Pe de altă parte, Jupiter, planeta beneficiilor și a norocului, intră în zodia Berbec, după 12 ani, pe data de 11 mai. Cu Jupiter în Berbec deschidem un nou ciclu și vom face progrese în acel sector de viață guvernat de Berbec în astrograma natală. Este un tranzit care aduce energie, optimism, curaj și determinare. Jupiter vine cu un suflu nou, lupte pentru dreptate, afirmare și independență, dar și o tendință către excese.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Mercur intră în retrograd. Ce ne așteaptă

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta ai grijă la dialogurile purtate pentru că nu te vei face prea ușor înțeles. Reevaluează-ți modul în care comunici cu ceilalți. Evită să semnezi acte și ai grijă la deplasări. Cu Jupiter în zodia ta, te bucuri de mai multă poftă de viață, de energie, putere interioară și voință să-ți atingi obiectivele.

Taur/Ascendent Taur

Mercur retrograd îți cere să faci niște reevaluări financiare și de preferat ar fi să faci unele economii. Revizuiește-ți modul în care îți câștigi și cheltui banii. Tranzitul lui Jupiter îți poate amplifica unele frici și probleme de sănătate, așa că ai grijă să te odihnești corespunzător. În schimb, te poate ajuta să te detașezi de trecut și de tot ce este toxic în viața ta.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, retrogradează chiar în zodia ta, așa că urmează o perioadă de introspecție și reevaluări ale vieții personale. Ai grijă că ești mai confuz și mai neatent, așa că nu lua decizii importante și fii prudent în deplasări. Cu Jupiter în Berbec șansele vin prin intermediul prietenilor. Poți face progrese cu un proiect.

Rac/Ascendent Rac

Ai grijă săptămâna aceasta la tendința de victimizare și reevaluează-ți starea de sănătate. Ține cont că dacă nu spui ceea ce gândești, vei da naștere unor frustrări interioare. Jupiter va intra în sectorul carierei tale și îți va aduce progres profesional și curajul de a face o schimbare majoră.

Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Fecioarele își reevaluează situația profesională

Leu/ Ascendent Leu

Mercur retrograd îți cere reanalizarea unor relații de prietenie și reevaluarea unor proiecte și planuri de viitor. Jupiter te susține să studiezi ceva, să înveți ceva nou, poate chiar să începi o facultate. Îți trezește curiozitatea pentru evoluție personală, spirituală sau profesională.

Fecioară/Ascendent Fecioară

În retrogradarea sa, Mercur, guvernatorul tău, îți cere să-ți reevaluezi situația profesională și nu este exclus ca unii nativi să-și dorească o schimbare în carieră. Jupiter îți poate aduce creșteri financiare prin asocierea cu alții. Poate cresc veniturile partenerului.Sunt susținuți nativii care își doresc să obțină un credit.

Balanță/Ascendent Balanță

Mercur retrograd îți cere să-ți reanalizezi principiile de viață și credințele și să vezi cu ce mergi mai departe și ce lași în urmă. Unii nativi pot relua un curs. Jupiter va intra în sectorul relațiilor tale și îți va aduce curajul să faci o schimbare. Poate fi vorba de o căsătorie, de o nouă relație sau de un divorț.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Cu Mercur retrograd pot ieși la suprafață secrete în cuplu sau este vorba de dialoguri în urma cărora se reorganizează bugetul comun. Evită să faci asocieri și investiții. Jupiter îți aduce șanse de progres la locul de muncă, poate chiar un job extra, însă și tendința de a prelua prea multe sarcini. Va trebui să fii responsabil cu sănătatea ta și să nu faci excese.

Horoscop săptămâna 9 – 15 mai 2022. Tensiuni și neînțelegeri pentru nativii Pești

Săgetător/Ascendent Săgetător

Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale și poate aduce tensiuni în cuplu și reevaluarea conexiunii cu partenerul. Ai nevoie să-ți revizuiești modul în care comunici cu ceilalți. Pe de altă parte,Jupiter, guvernatorul tău, îți aducem multă energie, chef de viață și poftă de distracție. Ai grijă la tendința de flirt și aventură și nu face excese.

Capricorn/Ascendent Capricorn

Cu Mercur retrograd crește nivelul de stres la locul de muncă și va fi nevoie să-ți reorganizezi programul și să-ți reevaluezi sarcinile. Este, dea semenea, nevoie de o schimbare în stilul de viață adoptat. Jupiter îți va aduce o îmbunătățire a relației cu familia, poate o mutare, un credit imobiliar sau dorința de a îți construi un cămin.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Mercur retrograd îți cere reevaluarea vieții sentimentale. S-ar putea să nu fii sigur pe sentimentele tale sau să ai îndoieli în privința sentimentelor partenerului. Cu Jupiter în Berbec vei vorbi mai mult decât de obicei, vei simți nevoia să înveți lucruri noi și vei fi mai dornic de plimbări.

Pești/Ascendent Pești

Mercur retrograd poate aduce tensiuni în familie și neînțelegeri cu partenerul, chiar probleme cu actele unei case. În schimb, te bucuri de intrarea lui Jupiter în sectorul financiar, aspect care îți va aduce oportunități să-ți crești veniturile sau să rezolvi o problemă cu banii.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce a participat Jorge la Survivor All Stars, de fapt
8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *