Horoscop Tarot până pe 4 decembrie 2023. Zodia care primește puteri nebănuite, își schimbă complet viața

Află ce ți-au rezervat astrele și cărțile de Tarot pentru primele zile din decembrie.
Horoscop Tarot până pe 4 decembrie 2023. Zodia care primește puteri nebănuite, își schimbă complet viața

Ne aflăm în linie dreaptă pentru pășirea în prima lună de iarnă, iar Horoscopul Tarot ne poate dezvălui lucruri interesante despre fiecare zodie în parte. Unii nativi vor beneficia de puteri nebănuite în această săptămână. Iată cum arată Horoscoul Tarot până pe 4 decembrie pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop Tarot până pe 4 decembrie 2023

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Carte de Tarot: Șapte de spade

În această săptămână vei munci din greu, adunând resurse pentru ceva ce numai tu știi. Acest lucru ar putea însemna fie că economisești bani pentru a putea duce la bun sfârșit un plan, fie că îți aduni mental forțele pentru ceva anume. Cert este că vei reuși să faci acest lucru, deoarece astrele sunt de partea ta.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: scrupulos, uituc, determinat

Date și momente de care să ții cont: 27 noiembrie, care este prima zi a acestei săptămâni, este ziua în care vei lua cele mai multe decizii. Așadar, chiar dacă ești pasionat și concentrat, nu uita să te ocupi de toate, în loc să lași ceva în urmă încă de la început.

Citește și: Cele 4 zodii protejate de o aură divină în 2024. Banii vor veni cu nemiluita, karma e de partea lor

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Carte de Tarot: Trei de spade, inversat

Într-un mod foarte evident, această carte apare în viața ta pentru a-ți arăta că încă mai porți cu tine o inimă frântă, dar în poziția sa inversată. Există sugestia că aceasta este mai degrabă un „zgomot de fond” decât o prezență care te consumă. Da, tocmai ai ieșit dintr-o situație în care ți-ai văzut inima frântă de dragul unei alte persoane. Deși s-ar putea să nu fi trecut complet peste asta, ești capabil să mergi mai departe.

S-ar putea să constați că ești capabil să canalizezi orice durere sufletească pe care o porți cu tine în acte creative, chiar dacă aceste acte sunt bazate pe furie. Pe măsură ce începi să te simți din ce în ce mai puternic, vei descoperi că în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 ești capabil să te transformi complet.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: transformare, furie, divizare

Date și momente de care să ții cont: 27, 28 și 30 noiembrie vor fi deosebit de stimulative pentru tine, deoarece simți că luna noiembrie îți ia ultima durere și îți permite să intri în decembrie simțindu-te din nou ca înainte. Vei observa că ești mai fericit pe măsură ce trec zilele.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Carte de Tarot: Șapte de cupe, inversat

Există sentimentul că ești atât de aproape, dar atât de departe, în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, iar realitatea este că ești atât de aproape de a obține ceva ce îți dorești de mult timp. Cu toate acestea, fiind Gemeni, nu vei crede până nu vei vedea, iar acesta este singurul lucru care îți va provoca suferință în această săptămână. Practic, este o săptămână foarte plină de speranță pentru tine, dar va depinde doar de tine să lași această speranță să te conducă.

Se pare că ți se va oferi o oportunitate despre care, la început, vei avea numite incertitudini. E ca și cum nu ai încredere în ceea ce vezi în fața ochilor și astfel, în a doua încercare de a o evalua, nu-ți oferi sentimentul de a crede în ea și de a o aștepta cu nerăbdare. Într-un fel, acest tip de autoprotecție este bună, deoarece nu-ți permite să îți faceți speranțe deșarte. Cu toate acestea, ceva bun vine spre tine, indiferent cum alegi să îl vezi.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: anticipare, teamă, speranță

Date și momente de care să ții cont: 3, 4 și 7 decembrie vor fi zilele în care vei avea ocazia să vezi dacă totul este real sau nu, adică această mare oportunitate care ți se prezintă. S-ar putea chiar să ai impresia că ți-ai făcut un deserviciu dacă nu ai crezut, deoarece se pare că într-adevăr ești pe cale să primești ceva minunat.

Citește și: Cele 3 zodii care sunt protejate de Dumnezeu în decembrie 2023. Își rezolvă toate problemele, au noroc din plin

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Carte de tarot: Lumea

Orice ai făcut pentru a ajunge aici, a fost ceea ce trebuia, într-adevăr, să faci. Această carte, Lumea, îți arată că munca grea dă cu siguranță roade și poți aplica acest lucru în orice domeniu al vieții tale. În dragoste și în viață, ai muncit din greu, iar rezultatele cu adevărat spectaculoase se vor vedea și în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023.

S-ar putea să nu fii obișnuiți cu sentimentul de a avea atâta putere, dar vei descoperi și că nu este incontrolabil. La urma urmei, ai făcut tot ce ai putut pentru a ajunge în acest loc, iar acum că ești aici, ai anticipat tot ceea ce vine în calea ta și tot ceea ce ți se oferă. S-ar putea să te zăpăcească la început, dar totul face parte din marele plan. Tu însuți ai conceput acest plan, așa că fă-te comod, în timp ce Lumea se desfășoară pentru tine.

Cuvinte cheie ale săptămânii: surpriză, recompensă, entuziasm

Date și momente de care să ții cont: Vei observa că ultimele zile din noiembrie sunt șocant de bune pentru tine, dar că tot ceea ce fac ele de fapt este să pregătească terenul pentru zile precum 4 decembrie, care este cea mai bună zi a săptămânii tale. Ai o energie pozitivă care îți susține deciziile sănătoase în această perioadă, așa că trăiește-ți viața la maxim și bucură-te de ceea ce ai.

Leu (23 iulie – 22 august)

Carte de Tarot: Nouă de Pentacle, inversată

Există un mesaj clar care se desprinde din această carte, iar în ceea ce te privește, vei fi fericit să afli că săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 îți va aduce multă mulțumire atât acasă, cât și în contul tău bancar. Ești foarte fericit să știi că în această perioadă îți poți lua liber de la serviciu pentru a fi alături de familie, dar și pentru a cheltui bani, dacă alegi să o faci.

De obicei, nu ești la fel de mulțumit de ceea ce te înconjoară ca în această săptămână, iar această carte implică faptul că vechile obiceiuri mor greu, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu ai încă încredere în norocul tău. Partea bună aici este că nu are nevoie de încrederea ta și nu este afectată de lipsa ta de încredere, în cazul în care te simți îndoielnic. În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 vei avea parte de multă fericire.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: îndoială, râs, confort

Date și momente de care să ții cont: Luna noiembrie este mai mult o perioadă în care te relaxezi și treci peste, dar în decembrie vei începe să vezi cu adevărat că lucrurile dau roade. Zilele de 4, 5 și 6 decembrie îți vor aduce un nou sentiment de bucurie, deoarece te vei simți ușurat și inspirat să continui, întrucât norocul pare să fie cu adevărat de partea ta în această perioadă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Carte de Tarot: Temperanță

Vei vedea că, în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, vei adopta o perspectivă mai degrabă zen față de multe dintre lucrurile din viața ta care te deranjează, ceea ce se răsfrânge mai ales asupra vieții tale profesionale. În timp ce este tipic pentru aproape oricine să aibă o nemulțumire pe ici, pe colo, în legătură cu situația de la locul de muncă, tu nu ai simțit niciodată altceva decât nemulțumiri în legătură cu a ta. Pentru că ai reușit să treci de anul 2023 practic fără nicio schimbare la locul de muncă, vei face acel lucru pe care nu l-ai prevăzut: îți vei accepta situația.

Ceea ce vei vedea este că, acceptând lucrurile, îți va fi mai ușor. Vei descoperi că în perioada 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 nu mai ești interesat să lupți. Poți fie să accepți, fie să pleci și, având în vedere că nu ai cum să pleci, atunci acceptarea pare să fie calea cea mai potrivită pentru tine.

Cuvinte cheie ale săptămânii: calm, revelație, putere

Date și momente de care să ții cont: 1 decembrie este ziua în care te lovește totul, dar această palmă peste față a realității nu-ți face rău. De fapt, reușești să respiri ușurat pentru prima dată după foarte mult timp, de îndată ce realizezi că situația ta este mult mai bună atunci când o accepți, în loc să te revolți împotriva ei.

Citește și: Zodiile care se îmbogățesc în 2024. Au noroc triplu la bani, în iubire și carieră, e anul lor!

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Carte de tarot: Omul spânzurat

Săptămâna aceasta este genul de săptămână în care rămâi singur în opinia ta, știind că ai dreptate. Însă nu este greșit. Este momentul în care știi că ai dreptate și chiar ai dreptate, în ciuda a ceea ce cred ceilalți. S-ar putea să te simți izolat și singur. După cum îți arată această carte, ceea ce faci de fapt este să vezi lucrurile dintr-o perspectivă diferită, poate una complet inversată. Rămâi credincios propriilor idei în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, chiar dacă alții se îndoiesc de tine.

Aceasta nu este o chestiune de mândrie. Tu chiar știi ce faci, iar dacă asta te face să pari încăpățânat sau chiar ridicol, ultimul lucru pe care îl vei face este să cedezi în fața unor oameni care chiar nu știu ce fac. Este posibil ca aceasta să fie o problemă de familie, deoarece, la urma urmei, este sezonul sărbătorilor și problemele de familie tind să apară în această perioadă.

Cuvinte cheie pentru această săptămână: perspectivă, solitar, individual

Date și momente de care să ții cont: 27 și 28 noiembrie vor fi datele în care vor apărea cele mai multe conflicte, iar în aceste zile te vei găsi singur în apărarea ideilor tale. Să știi că în aceste date vei fi dezaprobat și asta te-ar putea face să te simți singur. Nu-ți face griji. Tu știi ce este mai bine pentru tine.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Carte de Tarot: Pagina de cupe

Săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 te face să te simți din nou ca un copil, căci multe dintre problemele tale par să aparțină anului pe care tocmai l-ai trăit. Întrucât acum încerci să îndrepți lucrurile într-o lumină mai bună, simți că ai din nou controlul și că, dacă îți pui mintea la contribuție, toate lucrurile se vor aranja de la sine. Observi că se formează ordine pe parcursul acestei săptămâni și asta te bucură. De asemenea, îți oferă ceva timp liber pentru a te juca în felul tău.

Spre sfârșitul acestui interval este posibil să decizi că vrei să-ți faci un cadou și, deși asta nu implică extravaganță, nu vezi de ce nu te-ai răsfăța cu ceva care te face fericit. Simți că drumul tău este acum unul sănătos și vei face tot posibilul să eviți orice negativitate în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: optimism, alegere, încredere

Date și momente de care să ții cont: În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, vei vedea că datele care te vor scoate în evidență vor fi cu siguranță 1 și 3 decembrie. În această perioadă, vei vedea că, atât timp cât rămâi pe drumul cel bun, vei reuși să te ghidezi spre un teren mai nou și mai înalt cu fiecare pas. S-au dus zilele de durere și îngrijorare; ai văzut că acele zile vor rămâne în trecut.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Carte de Tarot: Pustnicul, inversat

Să tragi cartea Pustnicul în sens invers chiar în momentul în care sezonul Săgetătorului își începe tranzitul este aproape tipic pentru semnul tău zodiacal, și este și destul de pozitiv. Aceasta nu este doar perioada anului în care îți place să te retragi în lumea ta. Este o săptămână excelentă pentru a te recupera și pentru a-ți planifica următoarea mare aventură. În săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, vei descoperi că a fi singur este un lux necesar pe care doar tu ți-l poți oferi.

Sfârșitul de an tinde să îi pună pe mulți oameni într-un fel de somn forțat când vine vorba de creativitate, dar tu ești capabil să iei această energie de sfârșit de an și să o folosești pentru a face ceva măreț. Eforturile tale sunt cele care te vindecă și vei descoperi că aproape fiecare zi din această săptămână îți oferă o mare inspirație.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: inspirat, solo, retras

Date și momente de care să ții cont: 28 noiembrie este o dată care îți va pune în mișcare mintea creativă. Pe măsură ce intri în ultima lună a anului, vei vedea că 1 și 2 decembrie continuă cu acest sentiment încărcat. Nu vă veți dezamăgi în această perioadă și mai mult ca sigur vă veți simți foarte energic și cu un puternic simț artistic.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Carte de Tarot: Magicianul

Săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023 te poate face să te simți nu doar bine în pielea ta, ci și magic într-un fel. Ai parcurs un drum lung, iar anul acesta cu siguranță te-a surprins. Cu toate acestea, iată-te aici mai bun ca niciodată și, deși sentimentul acesta a fost mult timp așteptat, vei ști în inima ta că dacă decizi ca de acum încolo să fii cel mai bun, atunci așa va fi. Nimic nu te oprește.

Atitudinea ta este totul în această săptămână, deoarece, în înțelepciunea ta, ajungi să realizezi că totul ține de percepție și că ești pe cale să alegi cea mai bună perspectivă care există. Te-ai vindecat și în loc să îți petreci restul anului felicitându-te pentru o treabă bine făcută, vei începe să privești cu nerăbdare spre viitor. Pentru prima dată în acest an, ești gata să renunți la trecut și să captezi strălucirea viitorului.

Cuvinte cheie pentru această săptămână: speranță, intenție, viziune

Date și momente de care să ții cont: 1, 2 și 3 decembrie, toate îți aduc confirmarea că ești pe drumul cel bun. Ceea ce vei observa în această perioadă este că nu există absolut niciun motiv întemeiat să te îndoiești de tine. Chiar dacă te-ai îndoit de tine însuți o viață întreagă, nu te poți abține să nu te simți plin de speranță în ceea ce privește zilele care vor urma. Pășești într-o perioadă pozitivă în viața ta.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Carte de tarot: Nebunul

S-ar putea să nu știi unde te duci în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, dar vei ajunge acolo, într-un fel sau altul. Te-ai săturat în mod oficial de contestatarii din viața ta care îndrăznesc să sugereze că faci un lucru greșit sau că presupui lucruri la care nu ar trebui să te gândești niciodată. Prietenii tăi cred că ești pe o pistă greșită, dar tu crezi că ești pe drumul cel bun. Această carte arată că nu-ți pasă, deoarece este viața ta și nu a lor.

Nu ești cu adevărat interesat de adevăr în această săptămână și nu ai mai fost de mult timp. Partea interesantă este că, indiferent de ceea ce cred oamenii despre tine, ești în continuare fericit. Să faci totul în felul tău și să nu asculți sfaturile sau vorbele prietenilor funcționează pentru tine.

Cuvinte cheie pentru săptămâna: ignoranță, fericire, credință oarbă

Date și momente de care să ții cont: Pe 29 noiembrie ai în minte ceva nou și, deși pare o idee genială, vei primi imediat reproșuri pentru ea. Acest lucru te determină să taci și să faci ceea ce vei face oricum, fără să alertezi pe nimeni. Zilele de 1, 2 și 3 decembrie vor fi mult mai bune pentru tine, pur și simplu pentru că ai învățat să ignori ce spun ceilalți.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Carte de Tarot: Opt de bâte, inversat

Această carte sugerează că nu ești nimic mai puțin decât un războinic al iubirii, deoarece, în cazul de față, te afli pe un trend ascendent. Ești optimist în ceea ce privește viața ta amoroasă. În timp ce această suită reprezintă de obicei munca, vei vedea că în săptămâna 27 noiembrie – 3 decembrie 2023, concentrarea ta va cădea pe dragoste și romantism. Poate că și acest lucru reprezintă muncă.

Persistența este ceva care a funcționat întotdeauna pentru tine și, la fel cum somonul trebuie să înoate în amonte, așal este și pentru tine, în măsura în care trebuie să muncești din greu pentru a crea situația potrivită pentru tine și pentru partenerul tău de cuplu. Îți dorești succes, iar dacă pentru asta este nevoie de multă muncă pentru a o obține, atunci fă-o. Munca grea nu te-a intimidat niciodată. Ești acolo pentru ea și ai parte de succes.

Cuvinte cheie ale săptămânii: perseverență, devotament, loialitate

Date și momente de care să ții cont: 30 noiembrie lucrează în avantajul tău, oferindu-ți un moment de inspirație în care îți dai seama exact care va fi următoarea mișcare. Decembrie îți dă de înțeles în primele trei zile că nu numai că ești pe drumul cel bun, dar că totul se va termina exact așa cum ți-ai dorit.

Sursa: yourtango.com.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum reușește fiul cel mare al Alinei Pușcaș să câștige mai mulți bani de la părinți
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *