Horoscop zilnic 1 aprilie. Zodia care îşi poate schimba viitorul profesional. Este timpul să ceară o promovare

Așadar, vorbim de o ocazia pe care o oferă Universul pentru a deschide un nou capitol în viața noastră.
Horoscop zilnic 1 aprilie. Zodia care îşi poate schimba viitorul profesional. Este timpul să ceară o promovare

Luna aprilie începe cum nu se putea mai bine, mai exact începe cu o Lună Nouă în zodia Berbec. Dacă numerologic cifra 1 este cifra noilor începuturi, aflați că și Luna Nouă, adică conjuncția Soare-Lună, semnifică același lucru. În plus, contextul este suplimentar potențat de faptul că se petrece în Berbec, prima zodie a horoscopului. Așadar, vorbim de o ocazia pe care o oferă Universul pentru a deschide un nou capitol în viața noastră. Ne putem seta intenții acum și putem să ne facem planuri de viitor cu mult curaj.

Luna Nouă se va forma în conjuncție cu Mercur și cu Chiron, Vindecătorul rănit al astrologiei, un asteroid care semnifică durerea, dar ne arată și calea de vindecare. Astfel, ne putem aștepta ca unele vulnerabilități să se manifeste acum. Este o ocazie perfectă pentru a vindeca tipare mentale agresive și pentru a depăși frica de afirmare. Zodiile de Foc (Berbec, Leu și Săgetător), dar și zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) vor fi cele mai avantajate, iar impactul lunației se va resimți cel puțin două săptămâni de acum înainte.

Horoscop zilnic 1 aprilie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Ești gazda acestei lunații, așa că nu ai voie să gândești negativ. Setează-ți noi intenții, ai încredere în tine și în forțele tale, dar și în ideile tale. Este un moment foarte bun să te pui în valoare, să te afirmi, să iei decizii inspirate și înțelepte legate de viața personală și de sănătatea ta. Poți începe un nou stil de viață, îți poți schimba programul de muncă astfel încât să ai timp mai mult pentru tine. Dacă se activează anumite sensibilități acum, caută calea și calea alternativă spre vindecare, de exemplu apelând la medicina naturistă și la tehnici spirituale

Horoscop zilnic Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă se formează într-un sector care oricum vorbește de frici și vulnerabilități, așa că profită de acest context astrologic puternic pentru a le depăși. Nu te lăsa copleșit de temeri și scoate la lumină tot ce este ascuns în tine, confruntă-te cu propriul trecut și cu propriile frământări. Invită-te la un dialog sincer și deschis și vei observa că multe se lămuresc în mintea ta. Această zi îți oferă multă putere mentală pentrua te rupe de trecut, pentru a vindeca o durere, o problemă, de deziluzie sentimentală. Iartă și iartă-te pentru decizii luate, scapă de fricile financiare și detașează-te de persoanele care te-au rănit.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă din Berbec te susține să-ți faci noi planuri de viitor, așa că gândește doar pozitiv, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, este implicat. Sunt zile bune să pui bazele unor discuții legate de noi proiecte, să te implici în noi activități care să-ți genereze profit și să-ți construiești viziuni noi. Ai idei îndrăznețe, așa că exprimă-le. Negociază cu încredere și socializează, ieși cu prietenii. Poți cunoaște persoane noi alături de care să faci salturi sau care să te inspire. Poți intra în noi anturaje, așa că dacă cineva te dezamăgește, mergi mai departe. Luna Nouă te susține să scapi de frica pe care o ai pentru ziua de mâine.

Horoscop zilnic Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul carerei și aspirațiilor tale și te susține foarte mult să te afirmi. Depășește frica pe care o ai și ieși în față, chiar dacă asta înseamnă să vorbești despre tine și vulnerabilitățile tale. O discuție cu superiorii purtată acum poate schimba viitorul tău profesional, dar pentru asta va trebui să mergi la luptă cu mentalitatea de învingător. Luna este guvernatoarea ta, așa că mergi pe mâna ei. Negociază cu încredere o funcție, salariul și luptă-te pentru statutul tău, pentru imaginea ta. Permite-ți să strălucești și să-ți atingi niște obiective înalte pe care le ai. Astrele te susțin!

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă de astăzi îți deschide noi orizonturi, îți oferă ocazia unor revelații care vor contribui la conturarea unor noi viziuni de viitor. Poți avea parte de experiențe inedite care să-ți schimbe niște principii de viață, niște convingeri. Scapă de fricile financiare sau de teama că nu ești validat în cercul de prieteni, poate chiar și de frica de avion. Soarele este guvernatorul tău și te va susține acum în tot ceea ce vrei să faci. Este un moment bun să iei o decizie importantă, poate legată de o călătorie, de un curs care te va ajuta să te dezvolți sau chiar legată de o relație. Poți rezolva situații ce țin de acte, mai ales de natură financiară sau legală, poae chiar prin intermedul unui proces.

Horoscop zilnic Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă este un moment care poate aduce abundență financiară în viața ta, noi investiții și noi colaborări profesionale, dar poate aduce și pierderi, mai ales dacă te lași ghidat de frici. Nu este nici cel mai bun moment să-ți asumi riscuri financiare majore, însă dacă îți vei asculta intuiția, vei lua cele mai bune decizii. Nu uita că Mercur, guvernatorul tău, este implicat și el în această conjuncție de Lună Nouă și poate aduce la suprafață frici și dependențe, vulnerabilități, emoții și atașamente toxice. Fă un efort pentru a scăpa de tot ce este bolnăvicios în viața ta, chiar dacă asta înseamnă să ieși dintr-o relație ascunsă sau să renunți la o luptă pentru bani.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă din Berbec se petrece în sectorul relațiilor tale și poate fi momentul noilor începuturi. Poate fi vorba de o nouă relație, dar poate fi vorba și de o nouă etapă în relația de cuplu. Este foarte probabil să iasă la suprafață răni, chiar și provocate de foști parteneri, însă conștientizarea lor te va ajuta să le vindeci. Poate chiar din cauza lor o relație nu funcționează așa cum ți-ai dori. Depășește o vulnerabilitate relațională, schimbă-ți niște principii și lasă-te ghidat de intuiție pe un nou drum, într-o nouă relație. Pentru unii nativi poate fi momentul semnării unor contracte profesionale importante, așa că ar trebui să negocieze cu încredere.

Horoscop zilnic Scorpion/ Ascendent Scorpion

Vei resimți destul de puternic Luna Nouă de azi pentru că are legătură cu sănătatea ta și cu munca. S-ar putea ca o problemă de sănătate să-și găsească rezolvarea. Să descoperi tratamentul corect sau tocmai acest context să te determine să faci o schimbare în rutina zilnică. Da, este momentul să începi un nou stil de viață, bazat pe un alt program, o altă dietă, pe mai multă mișcare. A venit momentul să învingi frica de boală. Și să înțelegi că nu ești Dumnezeu și nu poți să dai altora mai multe zile decât le este scris. Pe de altă parte, s-ar putea să vrei să schimbi ceva la locul de muncă. Sau chiar să-ți schimbi locul de muncă.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Tu ai parte de Luna Nouă în sectorul iubirii. Așa că starea afectivă va fi una buna. Însă nu uita că vulnerabilitățile sentimentale se pot manifesta. Asta înseamnă fie tendința de infidelitate, fie frica de iubire, frica de a nu fi rănit sau abandonat. Sunt și nativi care trăiesc acum frica de maternitate/paternitate. Toate aceste conștientizări te pot ajuta să începi un nou capitol sentimental și relațional. Poate fi un moment bun să dai curs unei noi povești de iubire. Dacă ai o relație deja, o poți revitaliza. Și poți să te dedici unor activități comune alături de partener, să vă redescoperiți. Pe de altă parte, noi proiecte creative se arată la orizont pentru nativii care îndrăznesc să-și exprime talentele și abilitățile artistice.

Horoscop zilnic Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă din Berbec se va forma în sectorul familiei și poate aduce o nouă etapă legată de relaționarea cu cei dragi. Poate fi vorba de o mutare în și de la casa părintească, poate o mutare cu partenerul, dar poate fi vorba și de o renovare a locuinței. Sunt nativi care-și cumpără o casă și nativi care discută o moștenire. Cert este că vulnerabilitățile emoționale, teama de a pierde pe cineva drag sau chiar un bun de patrimoniu se pot manifesta acum. Unii nativi pot discuta despre rănile din copilărie și pot redeschide teme dureroase, dar necesare pentru vindecarea sufletului.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna Nouă din Berbec te susține în tot ce ține de comunicare, negocieri, proces de învățare și deplasări. Așa că profită să rezolvi astfel de contexte. Totodată, ai idei curajoase, ești mai sociabil, îți exprimi mai ușor sentimentele și emoțiile și vei dori să te faci auzit. Vorbește inclusiv despre ceea ce te doare, expune-ți punctul de vedere cu curaj și susține-ți părerile fără frică. Este un moment în care poți lua decizii foarte bune legate de viitorul tău. Mai ales că vezi foarte clar are este situația în viața ta personală.

Horoscop zilnic Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă se va forma în sectorul tău financiar și îți va aduce noi idei despre cum să-ți crești veniturile. Te poți aștepta atât la oportunități, cât și la sfaturi, ponturi și conștientizări financiare menite să te ajute să-ți administrezi mai bine finanțele. Deși există un risc de cheltuieli mai mari acum, mai ales pentru alții, nu ar trebui să regreți banii scoși din buzunar. Totodată, ține cont că se pot activa frici financiare, răni, poate retrăiești momente în care ai fost desconsiderat din cauza lipsei banilor. Ei bine, recâștigă-ți încrederea în tine și depășește aceste traume. Unii nativi pot avea curajul de a face bani din talentele lor.

Horoscopul zilei de 1 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9.3 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *