Horoscop zilnic 1 octombrie 2022. Zodia care trebuie să fie mare atentă la cheltuieli. Apar probleme financiare pentru acești nativi

Află de mai jos ce surprize au pregătit astrele
Horoscop zilnic 1 octombrie 2022. Zodia care trebuie să fie mare atentă la cheltuieli. Apar probleme financiare pentru acești nativi

Horoscop zilnic 1 octombrie. Luna octombrie se deschide cu o opoziție între Venus, planeta iubirii, din Balanța și Jupiter retrograd, planeta oportunităților, din Berbec. Acest context astrologic ne cere să găsim un echilibru între dorințele noastre și voințele celorlalți și să avem grijă pentru că putem exagera foarte ușor. Este important să nu facem compromisuri prea mari de dragul armoniei, dar nici să nu avem așteptări prea mari de la ceilalți. În plus, trebuie să facem lucrurile corect, moral și sub semnul justiției.

Horoscop zilnic 1 octombrie. Zi dificilă pentru Tauri

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/Ascendent Berbec

Opoziția de astăzi te impactează în mod direct, așa că ai grijă să nu ceri prea mult de la ceilalți, mai ales de la partenerul de viață. De asemenea, ai grijă să nu exagerezi și să insiști că lucrurile să iasă doar așa cum îți dorești tu. Folosită constructiv, această opoziție te poate ajuta să te bucuri mai mult de compania partenerului și să vă distrați și relaxați împreună.

Horoscop Taur/Ascendent Taur

Și tu vei resimți destul de mult opoziția de astăzi, dat fiind că Venus este guvernatoarea ta. S-ar putea să nu te simți în apele tale dacă vei exagera cu munca sau cu diferite activități de weekend. Încearcă să nu te suprasoliciți și să te odihnești mai mult. De asemenea, evită să petreci prea mult timp în compania persoanelor care îți consumă energia.

Horoscop Gemeni/Ascendent Gemeni

S-ar putea ca astăzi să-ți fie mai greu să te împarți între prieteni și persoana iubită. Posibil ca de ambele părți să apară cerințe, fiecare să își dorească compania ta și va trebui să împaci ambele tabere. Ai grijă să nu exagerezi în relația cu copiii și să ceri prea mult de la aceștia. Constructiv, acest aspect te ajută să te distrezi, să te relaxezi, să fii creativ și să te dedici hobby-urilor tale.

Horoscop Rac/Ascendent Rac

Încearcă să-ți programezi activitățile profesionale astfel încât să te bucuri de ziua libera alături de familie. În caz contrar, te poți aștepta la unele reproșuri. De altfel, mulți nativi s-ar putea să meargă la o reuniune în familie și să fie luați la întrebări de rude și enervați. Încearcă să fii îngăduitor și tolerant dacă simți că ți se cere prea mult.

Horoscop zilnic 1 octombrie. Scorpionii, sfătuiți să evite activitățile solicitante

Horoscop Leu/Ascendent Leu

Axa comunicării este puternic activată de opoziția dintre Venus și Jupiter, de aceea trebuie să fii foarte atent la dialog în acest weekend. S-ar putea să vorbești mai mult decât trebuie, să spui lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine și să exagerezi pe alocuri. În mod constructiv, contextul astrologic te ajută să te faci plăcut și să obții mai ușor de la ceilalți ceea ce îți dorești. Evită să intri în dezbateri și nu-i judeca pe cei din jur.

Horoscop Fecioară/Ascendent Fecioară

Opoziția dintre Venus și Jupiter se petrece pe o axă financiară și s-ar putea să cheltui mai mult decât ți-ai planificat și, cel mai probabil, deși nu-ți stă în fire, o vei face pe distracții, plimbări și ieșiri cu prietenii.S-ar putea chiar să apelezi la unele economii și rezerve. Pe de altă parte, în cazul unor nativi, contextul astrologic poate aduce șansade a-și suplimenta veniturile.

Horoscop Balanță/Ascendent Balanță

Venus se află în zodia ta și Jupiter în sectorul relațiilor, prin urmare aici este nevoie să găsești echilibrul pentru ca lucrurile să funcționeze. Încearcă să nu te enervezi prea tare dacă partenerul exagerează și să nu faci compromisuri prea mari de dragul armoniei în cuplu. Poți avea așteptări destul de mari de la cealaltă persoană, de exemplu să-ți înțeleagă dorințele fără ca tu să le exprimi. Faceți-vă un plan în doi pentru că acest aspect poate aduce progrese remarcabile în reconectarea cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion/Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei îți cere să te odihnești mai mult și să eviți activitățile solicitante. Tendința ta este de a-ți programa foarte multe activități pentru astăzi și nu numai că nu vei reuși să le duci la final, dar te vei și stresat din cauza aceasta. Încearcă să nu faci excese și să acorzi mai multă atenție stilului de viață, sănătății și alimentației.

Horoscop zilnic 1 octombrie. Peștii au tendința să cheltuie mai mult decât ar trebui

Horoscop Săgetător/Ascendent Săgetător

Jupiter se află în sectorul iubirii, iar opoziția cu Venus îți cere să te distrezi mai mult, să te dedici mai mult hobby-urilor tale și să petreci timp cu persoana iubită și copiii. Dacă ești singur, nu sta în casă pentru că ai toate șansele să cunoști persoane de care să te simți atras și chiar să începi o nouă poveste romantică.

Horoscop Capricorn/Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei îți cere să găsești un echilibru între activitățile profesionale și cele gospodărești. Cum Venus îți guvernează și sectorul iubirii, ai putea profita de această zi pentru a redecora casa alături de partener.De asemenea, o cină romantică și mai mult timp petrecut în intimitate te ajută să-ți reîncarci bateriile

Horoscop Vărsător/Ascendent Vărsător

Opoziția Venus-Jupiter se petrece pe axa comunicării și rațiunii, așa că zilele acestea te poți aștepta să primești niște vești importante sau să porți niște dialoguri care să-ți aducă idei și soluții. De asemenea, poți cunoaște persoane noi cu care să legi relații de prietenie, mai ales câ te faci plăcut în dialog. Totuși, ai grijă să nu exagerezi și să vorbești mai mult decât trebuie sau să-i judeci pe cei din jur pentru teoriile și principiile pe care le au.

Horoscop Pești/Ascendent Pești

Opoziția dintre Venus și Jupiter se petrece pe o axa financiară și poate aduce cheltuieli destul de mari zilele acestea, care implicit să-ți dezechilibreze bugetul. Poți fi generos atât cu propria persoană, cât și cu cei dragi și s-ar putea să-ți îndeplinești niște pofte pe care până acum nu ți le-ai permis sau le-ai an evitat.

Horoscopul zilei de 1 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.