Horoscop zilnic 1 septembrie. Ce aduce contextul astral. Oportunități mari pentru acești nativi

Previziuni astrale pentru toți nativii zodiacului
Horoscop zilnic 1 septembrie. Ce aduce contextul astral. Oportunități mari pentru acești nativi

Horoscop zilnic 1 septembrie. Luna septembrie se deschide sub auspiciile unui sextil între Marte din Gemeni și Jupiter retrograd din zodia Berbec. Acest aspect aduce elan și entuziasm acțiunilor noastre, curaj să spunem ceea ce gândim și să ne punem în practică ideile. Trebuie să avem grijă pentru că există riscul de a ne disipa energia în prea multe direcții, crezând că le putem face pe toate.

Horoscop zilnic 1 septembrie. Previziuni astrale pentru fiecare zodie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este foarte important să nu te lași dus de val în acțiunile tale, ci să gândești, să planifici ceea ce vrei să faci. Ai idei multe, dar trebuie să o alegi pe cea mai bună. Sextilul de astăzi îți este foarte favorabil să demarezi activități pe care le-ai tot amânat.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Te frământă niște situații financiare, poate chiar o problemă cu banii, niște cheltuieli, însă dacă o iei pas cu pas le poți depăși, mai ales că partenerul sau familia te pot sprijini. S-ar putea să returnezi o datorie sau cineva să-ți întoarcă o sumă de bani împrumutată. Unii nativi pot purta discuții salariale pe care le-au tot amânat.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Marte este în zodia ta și-ți oferă curaj, inițiativă și idei îndrăznețe. Ai toate șansele să faci față provocărilor și ai și energia necesară să te implici în noi proiecte. Poți cunoaște persoane noi care să te ajute în ascensiunea profesională. Ai grijă să nu începi mai multe proiecte și să nu termini niciunul.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei îți aduce curaj și determinare pentru a lămuri unele aspecte profesionale pe care le-ai tot trecut cu vederea, în ciuda faptului că te-au deranjat și frustrat. S-ar putea chiar să vrei să preiei niște responsabilități noi pentru a-ți învinge niște temeri. Aspectul te ajută să-ți învingi niște temeri.

Horoscop zilnic 1 septembrie. Noi proiecte profesionale pentru Lei

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Ascultă mai mult sfaturile prietenilor pentru că te pot ajuta să înțelegi niște experiențe dintr-o altă perspectivă. În mintea ta se lămuresc multe și vei da dovadă de înțelepciune în raționament. S-ar putea să cunoști noi persoane care să te sprijine în demersurile tale sau să ai ocazia să te implici în noi proiecte profesionale.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Marte este în sectorul carierei și te susține să faci pași importanți în zona profesională. Ai șansa să-ți învingi niște frici și să ieși în față, să te afirmi, să spui lucrurilor pe nume în relația cu superiorii. Poți depăși teama de a porni pe o nouă direcție profesională.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Jupiter se află în sectorul relațiilor și fiind susținut de Marte, guvernatorul relațiilor tale, ai toate șansele să începi o nouă poveste de dragoste. În cuplu, aspectul te ajută să ajungi la un numitor comun cu partenerul sau să planificați o vacanță în doi peste hotare.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca astăzi să nu ai un randament prea crescut la locul de muncă. Nu sunt zile foarte productive și oboseala și-ar putea spune cuvântul, așa că nu te suprasolicita. Ai tendința de a prelua prea multe sarcini. În plus, poți amplifica niște probleme de sănătate deja existente. Profită de contextul astral și discută despre partea financiară a unei colaborări.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Jupiter în sectorul iubirii și Marte în cel al relațiilor, ai toate șansele să te îndrăgostești și să dai startul unei relații de lungă durată. În cuplu sunt zile de reconectare la partener, în care vă vor reuni activitățile comune, așa că reînviați un hobby. Totuși, ai grijă să nu te lași dus de val și să nu cumva să calci strâmb.

Horoscop zilnic 1 septembrie. Unii nativi pot lua decizii legate de copii

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Marte se află în sectorul muncii tale și cum este susținut de Jupiter, azi vei avea un randament crescut, dar și tendința de a te suprasolicita. Încearcă să nu preiei mai multe sarcini decât poți duce și cere ajutorul celorlalți dacă nu te descurci. În familie pot să apară unele reproșuri din partea celor dragi.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă ești singur și îți place o persoană, azi nu vei mai sta pe gânduri și o vei aborda. Este un context astrologic favorabil pentru a începe o nouă poveste de dragoste sau pentru a-ți exprima sentimentele. În cuplu se anunță momente plăcute alături de partener, înțelegere și discuții care ajung ușor la un numitor comun. Unii nativi pot lua decizii legate de copii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

S-ar putea să scoți niște bani din buzunar pentru a rezolva o problemă în casă, poate pentru o renovare sau pentru a ajuta un membru al familiei. Contextul astrologic te stimulează oricum să faci bani, dar aduce și cheltuieli neplanificate. S-ar putea să ceri o mărire de salariu dacă ești nemulțumit de ceea ce primești.

Horoscopul zilei de 1 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.