Horoscop zilnic 10 aprilie 2022. Zi tensionantă pentru mai multe zodii. Nativii care au parte de infidelităţi şi certuri în cuplu

Ziua de 10 aprilie vine cu surprize mari pentru mai mulţi nativi. Citeşte horoscopul zilnic şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 10 aprilie 2022. Zi tensionantă pentru mai multe zodii. Nativii care au parte de infidelităţi şi certuri în cuplu

Horoscop zilnic 10 aprilie 2022, află dacă te afli printre nativii care întâmpină mari probleme. Astăzi se formează un aspect tensionat între Mercur (Berbec) și Pluto (Capricorn), aspect care ne va influența modul de comunicare. Putem răni prin cuvintele noastre, putem fi mult prea autoritari și chiar manipulatori. De fapt, cuvintele pot deveni gloanțe, dacă nu suntem înțelepți atunci când deschidem gura.

Vom da naștere ușor conflictelor și adoptăm o atitudine radicală. Pe de altă parte, Luna se mută în zodia Leu, ipostază din care ne susține să ne bucurăm mai mult de viață și să de dedicăm hobby-urilor, lucrurilor care ne fac cu adevărat plăcere.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2022. Taurii sunt conflictuali

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Mercur este în zodia ta, cel mai probabil nu vei fi o companie de dialog foarte plăcută. Însă nu cu oricine, ci cu acele persoane care încearcă să se impună în fața ta sau încearcă să-și arate puterea. Te vor deranja și le vei tăia rapid elanul.

Ai grijă să nu deranjezi cu ceea ce spui persoane importante din viața ta. Grijă, de asemenea, și la incidentele cu autoritățile statului. Luna trece prin sectorul iubirii tale și te îmbie la distracție și trăiri afective intense. Vei dori să te bucuri de tot ceea ce-ți oferă viața.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur, din ipostaza de guvernator al sectorului iubirii tale, te poate face mai conflictual, mai acid, în relația cu partenerul sau cu copiii. Pe de altă parte, s-ar putea ca trecutul să te copleșească prin intensitatea amintirilor și gândurilor. Poți să ai parte de momente de conștientizare foarte importante, mai ales că și tranzitul Lunii susține aceste manifestări lăuntrice intense. Grijă la autoritatea pe care o impui în familie. Nu exagera!

Horoscop zilnic 10 aprilie 2022. Racii au momente delicate în relaţia de cuplu

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, deci s-ar putea să fii mai irascibil și să ataci prin cuvinte, chiar și fără să vrei. Poți afla unele dedesubturi ale unei relații de prietenie sau poți afla secrete legate de partener. O infidelitate, o trădare poate ieși acum la suprafață, mai ales că și Luna te stimulează la comunicare și la pus întrebări, la căutat răspunsuri. Mintea ta merge cu motoarele turate la maximum. Dacă ți-ai făcut un plan de weekend, s-ar putea da peste cap.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Este un moment mai delicat în relațiile de cuplu sau cu parteneri financiari. Dat fiind că este duminică, ne axăm pe zona de cuplu, unde se duc lupte de putere serioase între tine și partener. Ai grijă cu autoritatea și nu-l lăsa nici pe celălalt să se impună mai mult decât este cazul.

Totodată, ai grijă la reproșuri și cuvinte dure, care pot răni. Dacă abordăm latura financiară, dat fiind că Luna, guvernatoarea ta, se află în acest sector, ei bine atunci vei deveni de neînduplecat într-o discuție legată de bani. Nu vei ceda nimic din ce știi că ți se cuvine și nu vei da înapoi dacă vrei să investești o sumă de bani într-un context.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin zodia ta și te susține prin putere interioară să faci față unor provocări și atacuri care vin din exterior. S-ar putea să fie vorba și de griji prea mari pe care ți le faci în legătură cu locul de muncă sau cu starea ta de sănătate. De aceea, dat fiind că este duminică, ar trebui să te odihnești mai mult și să eviți activitățile care te suprasolicită. S-ar putea chiar să renunți la o călătorie planificată pentru astăzi din cauza oboselii. Dacă totuși vei pleca, ai grijă la acte.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur fiind guvernatorul tău, cu siguranță vei avea parte de unele stări de agitație mentală și vei fi mai conflictual, mai ales cu partenerul de viață. S-ar putea să afli niște secrete, să activezi niște atașamente toxice, temeri și vicii, să afli despre o infidelitate sau trădare a cuiva drag.

Poate fi vorba și de minciuni ale copiilor, în cazul în care ești părinte, mai ales că la tot acest context contribuie și tranzitul Lunii prin Leu. Totodată, încearcă să nu te suprasoliciți, mai ales dacă ai probleme cronice de natură cardiovasculară, și odihnește-te corespunzător.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cum Mercur este în sectorul relațiilor tale, s-ar putea să ai parte de conflicte serioase cu partenerul de viață, dar și cu cei din familie. Ai mare grijă la modul în care-ți impui punctul de vedere și îți transmiți ideile. Poți fi mai autoritar decât îți permit ceilalți și cuvintele tale pot răni. Pe de altă parte, s-ar putea ca și în relațiile de prietenie, dat fiind tranzitul Lunii pe aici, să ai parte de tensiuni. S-ar putea ca cei din anturaj să se impună peste măsură în fața ta și fără îndoială că nu vei accepta.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Pluto, din ipostaza de guvernator al tău, te face destul de autoritar și direct în exprimare. S-ar putea să te cam impui în fața celor dragi și să-i rănești prin cuvinte, însă și tu poți fi afectat de ceea ce spun ceilalți. Luna trece și ea printr-un sector al autorității, așa că ai grijă la atitudinea abordată. În plus, s-ar putea să întâmpini probleme dacă vrei să iasă ca tine cu orice preț și imaginea ta să fie afectată.

Horoscop zilnic 10 aprilie 2022. Capricornii au parte de discuţii aprinse pe avere

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

S-ar putea să fii mai cheltuitor astăzi, mai ales pentru distracții și plăceri de moment, ale tale sau ale celor dragi. S-ar putea ca o relație sentimentală aflată la început să treacă printr-o serie de tensiuni. De evitat infidelitățile, aventurile și speculațiile financiare. Totodată, și tranzitul Lunii te îndeamnă la dispute ideologice, la susținerea punctului de vedere și a propriului adevăr până în pânzele albe.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pluto se află în zodia ta și careul cu Mercur te poate face foarte inflexibil și autoritar în relațiile cu cei din familie.

Conflictele pot degenera ușor și poți ajunge să spui cuvinte grele, să faci reproșuri pe care mai apoi să le regreți. Posibil ca aceste discuții să aibă legătură cu averea, cu bunurile materiale sau patrimoniale. În alte cazuri, este vorba de secrete, de bani ascunși și de cheltuieli dezechilibrate din bugetul comun.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să afli unele lucruri care să nu-ți pice deloc bine, să-ți strice complet starea de spirit. Deși știi că poți răni prin cuvinte, astăzi nu prea vei avea limite și vei spune clar și răspicat tot ce ai pe suflet. Poți vorbi despre ceva din trecut ce ții ascuns de multă vreme.

Luna trece și ea prin sectorul relațiilor tale și te poate pune într-o ipostază conflictuală cu partenerul, mai ales dacă ți se pare că acesta îți ascunde ceva sau nu adoptă o atitudine corectă.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Azi zi grijă la socoteli și la ce decizii financiare iei. S-ar putea să te coste destul de scump o ieșire cu prietenii și, în plus, să apară și discuții nedorite. Cum Mercur este guvernatorul relațiilor tale, ai grijă la conflictele care pot lua naștere în cuplu și la replicile acide. Pe de altă parte, s-ar putea să te lupți pentru adevărul tău, pentru susținerea unei ipoteze într-un context mai degrabă profesional.

Horoscopul zilei de 10 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Prognoza meteo Accuweather actualizată | Temperaturi anormale în București, după trecerea valului saharian
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
”Fratele meu s-a stins din viață la 34 de ani, din cauza depresiei” Drama care...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *