Horoscop zilnic 10 septembrie. Este o Lună Plină de esență karmică. Prin ce trec zodiile

Previziuni astrale complete
Horoscop zilnic 10 septembrie. Este o Lună Plină de esență karmică. Prin ce trec zodiile

Horoscop zilnic 10 septembrie. Astăzi se formează Lună Plină în zodia Pești, eveniment astrologic care încheie un capitol din viața noastră, în special unul deschis în urmă cu jumătate de an, atunci când a fost Lună Nouă în Pești. Această lunație ne cere să găsim echilibrul între zona spirituală și zona materială, între activitățile cotidiene, rutina zilnică și activitățile dedicate sufletului, să hrănim sănătos atât trupul, cât și sufletul. Ne cere să facem curățenie în viața noastră, atât în interior, cât și în exterior și să ne detașăm de tot ce este toxic, bolnăvicios, să lăsăm trecutul în spate odată pentru totdeauna. Este un moment de iertare, de împăcare și pace, un moment în care putem vedea dacă sacrificiile noastre au meritat.

Horoscop zilnic 10 septembrie. Previziuni pentru fiecare zodie

Este o Lună Plină de esență karmică, se petrece în conjuncție cu Neptun, guvernatorul zodiei Pești, prin urmare vine cu visare, iluzionare, magie și fantezie, cu imaginație și intuiție. Trebuie să avem grijă să nu ne lăsăm furați de himere și să-i folosim energia pentru a vedea unde ne-am mințit și iluzionat până acum. Ascultați-vă vocea interioară mai mult ca oricând și dați crezare viselor. Pot veni cu revelații, cu mesaje divine.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Lună Plină din Pești îți cere să faci pace cu trecutul și să elimini din viața ta tot ce este toxic. Sunt zile în care credința și întoarcerea la spiritualitate te ajută să faci pace în lumea interioară. Iartă persoanele care ți-au greșit și iartă-te pe tine pentru alegerile trecutului. Pe de altă parte, s-ar putea ca lunația să scoată la suprafață o problemă de sănătate mai veche. De asemenea, pot ieși la suprafață secrete, relații ascunse și jocuri de culise.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Lună Plină din Pești face lumină în sectorul prietenilor și al planurilor de viitor. S-ar putea să ai ocazia să vezi cine îți este cu adevărat prieten și cine nu, cine îți vrea binele și cine are interese la tine. Nu este exclus să fii dezamăgit de persoane din anturaj în care aveai încredere. Dacă te-ai iluzionat prea mult cu privire la un proiect, dacă ți-ai făcut planuri nerealiste, acum poți reveni cu picioarele pe pământ. Totodată, unii nativi pot culege roadele unui proiect și se pot bucura de bonusuri profesionale, de popularitate și succes.

Horoscop zilnic 10 septembrie. Pot să apară tensiuni pe plan profesional

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Lună Plină din Pești poate aduce încheierea unui capitol profesional și culegerea unor roade. Totuși, ține cont că este o perioadă de confuzii, o perioadă în care trebuie să ai grijă la persoanele cu care te asociezi și la resposabilitățile pe care le preiei. S-ar putea să nu vezi foarte bine direcția profesională pe care te afli, de aceea nici nu lua decizii importante. S-ar putea să nu-ți fie ușor să obții o funcție, mai ales dacă sunt persoane care te vorbesc pe la spate și încearcă să-ți pună bețe în roate. De asemenea, se intrevad probleme cu superiorii și persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, inclusiv persoane din autoritatea statului. Profită de energia acestei lunații pentru a vedea dacă nu cumva aspirațiile tale profesionale sunt prea înalte și nerealiste. În alte cazuri se poate discuta despre statutul oficial al unei relații.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Lună Plină din Pești îți poate oferi o perspectivă diferită asupra unor principii de viață, asupra unor convingeri și teorii. Este momentul să te debarasezi de prejudecăți, de credințe învechite și să-ți schimbi sistemul de valori. Pe de altă parte, poți culege roadele a ceea ce ai studiat, însă ține cont că relațiile cu străinătatea sau cu persoanele de altă naționalitate pot fi mai dificile și din aceste direcții pot veni dezamăgirile. Evită să pleci într-o călătorie în aceste zile și ai grijă la problemele de natură juridică. Fiind vorba de o casă a spiritualității, această lunație îți cere să-ți întorci privirea către divinitate.

Horoscop zilnic 10 septembrie. Pierderi financiare

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Lună Plină din Pești te susține să elimini din viața ta acele lucruri și persoane de care nu mai ai nevoie. Profită de energia sa pentru a scăpa de niște vicii, dependențe și frici, pentru a te elibera dintr-o relație toxică, pentru a vindeca un atașament emoțional sau financiar. Este momentul să vezi unde te autosabotezi și pe unde sau din cauza cui pierzi energie. În viața de cuplu pot ieși la suprafață trădări, minciuni, infidelități și probleme de natură intimă. Din punct de vedere financiar, lunația poate aduce culegerea roadelor unei investiții alături de partener, încheierea unui credit, unei datorii, însă îți poate arăta și asociații care te trădează. Poți descoperi pierderi financiare și probleme legate de taxe și impozite.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Lună Plină din Pești se petrece chiar în sectorul relațiilor tale și poate încheia o legătură disfuncțională. Ai ocazia să vezi unde te-ai iluzionat în legătură cu un partener, dar și ocazia să treci la un alt nivel în viața de cuplu. Ține cont că Mercur, guvernatorul tău este retrograd, deci nu este momentul să faci o cerere în căsătorie sau să semnezi acte, fie de căsătorie, fie de divorț. De asemenea, din punct de vedere profesional, poți culege roadele unei colaborări, însă ai grijă la noile oferte și contracte care ți se propun pentru că pot fi înșelătoare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Lună Plină din Pești îți atrage atenția că este nevoie să faci o schimbare în stilul de viață, în rutina zilnică sau chiar de natură profesională. Poți încheia un proiect la care ai lucrat în ultima jumătate de an, însă te poți aștepta și la schimbări de program, de sarcini și responsabilități. Sunt zile în care relațiile cu colegi sunt mai dificile, stresul este mai mare, însă nu este momentul unei demisii, mai ales că Mercur retrogradează în zodia ta și îți aduce destul de multă confuzie. Pe de altă parte, lunația poate evidenția o problemă de sănătate și îți cere să te debarasezi de obiceiurile nocive.

Horoscop zilnic 10 septembrie. Poți culege roadele unui proiect

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Lună Plină din Pești se petrece în sectorul tău afectiv și poate încheia o relație sentimentală disfuncțională. Acum poți vedea unde te-ai iluzionat în plan sentimental și poți descoperi o latură mai puțin cunoscută a persoanei iubite. Pe de altă parte, lunația îți aduce inspirație, imaginație creativitate, visare și romantism. Poți culege roadele unui proiect creativ sau te poți bucura de reușitele copiilor. Nativii care își doresc să devină părinți sunt sprijiniți de acest eveniment astrologic.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Lună Plină din Pești poate scoate la suprafață niște probleme cu familia sau probleme legate de casă, de actele unei locuințe sau bun patrimonial. Din punct de vedere emoțional, sunt zile apăsătoare în care te poți simți nesigur, confuz, trist. Conflictele cu familia sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta nu sunt excluse. Poate fi un moment dificil și pentru nativii care se află departe de casă sau de țară.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Lună Plină din Pești îți poate aduce pe o parte soluții la problemele cu care te confrunți, idei noi de rezolvare a unui conflict, însă îți poate evidenția și niște disfuncționalități de comunicare pe care le ai. Poți fi mai conflictual cu cei din jur din cauza stării emoționale, de aceea ai grijă la cuvintele pe care le rostești pentru a nu răni. Este momentul să te debarasezi de niște tipare de raționament învechite, care te țin pe loc și nu te lasă să evoluezi. Ai grijă la dialogurile cu ceilalți, la promisiunile care ți se fac pentru că nu tot ce zboară se mănâncă. De asemenea, ai grijă la acte, la deplasări, la mijloacele de transport folosite. S-ar putea să nu te poți concentra prea bine dacă ai de dat un examen sau ai de susținut un interviu, o negociere, un discurs.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Lună Plină din Pești se petrece în sectorul tău financiar și, pe de o parte, poate aduce culegerea roadelor unui plan de economii, culegerea roadelor unor investitii, însă pe de altă parte poate aduce cheltuieli neașteptate. S-ar putea să descoperi că nu ai făcut niște plăți, că ai uitat de niște facturi sau de o datorie pe care trebuia să o returnezi. Este un moment bun să-ți dai seama dacă ți-ai administrat corect veniturile în ultima jumătate de an. Evită să te bucuri de câștiguri rapide și concentrează-te să faci bani și din talentele și abilitățile tale. Probleme legate de stima de sine pot fi acum evidențiate de lunație.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Lună Plină se petrece în zodia ta și poate aduce încheierea unui capitol și culegerea roadelor a ceea ce ai sădit în urmă cu jumătate de an. Este un moment bun să-ți dai seama dacă ți-ai făcut prea mari iluzii într-o anumită direcție, dacă ai visat prea departe și dacă te-ai autosabotat. Acum poți rupe tot ceea ce nu funcționează în viața ta, te poți debarasa de obiceiuri și de persoane toxice, poți rupe o relație disfuncțională și îți poți face ordine în viață. S-ar putea să te simți mai obosit, agitat, surmenat. Ai mai multă grijă la sănătate. Pe de altă parte, ai creativitate, inspirație, imaginație și ar trebui să-ți asculți mai mult intuiția.

Horoscopul zilei de 10 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *