Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Zodia care are mari şanse să îşi renegocieze salariul

Citeşte horoscopul zilnic 11 aprilie şi află ce ţi-au rezervat astrele.
Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Zodia care are mari şanse să îşi renegocieze salariul

Horoscop zilnic 11 aprilie 2022 vine cu surprize pentru nativii Berbec. Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în zodia Taur pe care o va traversa până pe data de 30 aprilie. Acest tranzit ne ajută să gândim mult mai practic și să venim cu soluții care se pot materializa. Comunicarea va fi mai calmă, raționamentul mai atent și vom lua decizii cu răbdare.

Există, însă, și riscul de a deveni mult prea încăpățânați și conservatori în gândire. Este recomandat să nu rămânem ancorați în idei fixe. Pe de altă parte, este un tranzit care ne ajută în dialogurile sentimentale, pentru că aduce senzualitate, dar și seriozitate, dar ne susține și în gândirea financiară, în negocieri și ne poate aduce soluții de creștere a veniturilor.

Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Taurii au idei creative şi noroc în dragoste

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur părăsește zodia ta și se mută într-un sector financiar, ipostază din care te va susține să iei cele mai bune decizii legate de bani și administrarea lor. Dat fiind că este și guvernator al sectorului muncii tale, poți găsi soluții prin care să-ți crești veniturile din activități extra sau chiar vei avea ocazia să-ți negociezi salariul, mai ales dacă primești sarcini profesionale în plus. Vei fi mai atent la modul în care-ți cheltuiești banii și vei alege să faci investiții utile. Nu este exclus să-ți dai seama cum să faci bani din talentele tale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Mercur intră în zodia ta și te susține în gândire, oferindu-ți un raționament clar, lucid și idei pragmatice. Totodată, te susține în dialog, în luarea deciziilor importante și în negocieri. Vei ști cum să te faci plăcut de cei din jur și vei lega mai ușor relații de prietenie. Din ipostaza de guvernator al sectorului iubirii tale, te poate ajuta să iei o decizie privind viața sentimentală, dar și să ai idei creative.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este guvernatorul tău, iar acest tranzit nu este chiar cel mai plăcut pentru tine. Posibil să-ți canalizezi atenția către trecut și să iasă la suprafață unele frământări interioare mai greu de controlat. Totodată, acest raționament interior va fi unul puternic și te va ajuta să lămurești multe confuzii. Niște decizii anterior luate pot fi acum analizate dintr-o perspectivă mai lucidă și rațională. S-ar putea să intri în posesia unor secrete, informații care să te ajute în clarificarea unor dubii. Posibil ca unii nativi să se preocupe de probleme de sănătate, ale lor sau ale celor dragi.

Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Fecioarele pot pleca într-o călătorie de cunoaştere

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Tranzitul lui Mercur prin Taur te face mult mai sociabil, mai deschis către noi anturaje, așa că te poți aștepta să legi mai ușor noi prietenii. Ai ocazia să mergi la evenimente, să întâlnești persoane cu care să împarți aceleași idealuri și care să se dovedească utile în planurile pe care tu le ai. Este o perioadă în care negociezi impecabil și poți avea idei bune pentru a-ți materializa planurile sau pentru a conduce la succes un proiect în care ești implicat. Poți să te bucuri de mai multă popularitate.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur va intra în sectorul carierei tale și până la finele lunii te susține în comunicarea cu superiorii sau dacă ai de susținut discursuri publice. Partea cu minus este că poți deveni mai conflictual, mai radical în exprimare, iar partea cu plus este că obții rezultate. Deciziile profesionale sunt atent cântărite și vii cu soluții practice pentru a-ți atinge niște obiective pe care le ai.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur fiind guvernatorul tău, dar și al sectorului carierei, ai toate motivele să te bucuri de acest tranzit prin zodia Taur, o zodie prietenă cu Fecioara. Te va susține până la finele lunii aprilie să-ți așezi în minte niște principii, să-ți consolidezi niște credințe și convingeri și să iei decizii practice privind evoluția ta personală și profesională. Asta poate însemna înscrierea la un curs de dezvoltare sau poate decizia de a pleca într-o călătorie de cunoaștere. Te susține, de asemenea, și în rezolvarea situațiilor birocratice și în demonstrarea propriei tale experiențe într-un context.

Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Scorpionii pot obţine noi contracte în plan profesional

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cu Mercur în Taur ai susținere în discuțiile și negocierile financiare. Poți lua decizii bune, practice în privința unor bunuri materiale, în privința unor investiții comune. În cuplu se poate discuta despre buget comun și intimitate, iar în relațiile profesionale pot veni idei de asocieri și afaceri care pot crește veniturile. S-ar putea ca unele lucruri ascunse să iasă acum la suprafață sau unii nativi să apeleze la economii, la credite și împrumuturi.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur va intra în sectorul relațiilor tale și va înlesni comunicarea cu ceilalți, în special cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășori activități profesionale. Este o perioadă bună pentru decizii în cuplu, pentru lămuriri și discuții despre viitor. Cei singuri pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. Pe parte profesională, acest tranzit ajută în negocieri și clarificări în cazul unui proces, litigiu. Poate fi un tranzit aducător de noi contracte și colaborări.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Mercur în tranzit prin Taur te susține să-ți îmbunătățești comunicarea cu colegii de muncă și să iei decizii practice legate de locul de muncă. Îți merge mintea, ești lucid în analizele profesionale, așa că nu este exclus să găsești o cale de eficientizare a sarcinilor la locul de muncă sau chiar să cauți alt job, dat fiind că este și guvernator al carierei tale. Poți lua decizii legate de rutina zilnică și sănătate. Totodată, Mercur este și guvernatorul relațiilor tale și poți să te angajezi la recomandarea cuiva, iar în cuplu se pot purta discuții clare și se pot lua decizii practice.

Horoscop zilnic 11 aprilie 2022. Peştii îşi pot consolida relaţia de cuplu

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur va intra chiar în sectorul iubirii tale și te va susține până la finele lunii să clarifici situații sentimentale. Poți lua decizii practice care să contribuie la îmbunătățirea și consolidarea unei povești de dragoste. Dacă ești singur, poți flirta, însă fără mari așteptări. Totodată, poți discuta mai ușor cu copiii și poți lua decizii despre creșterea și educarea acestora. Ai idei creative și le poți pune în practică cu ușurință.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Tranzitul lui Mercur prin Taur te va susține foarte mult în discuțiile cu familia. Dincolo de faptul că se îmbunătățește comunicarea cu cei dragi, ai șansa să clarifici și să iei decizii importante legate de casă, de bunuri patrimoniale, credite imobiliare. Poate fi vorba de o renovare, conservare, valorificare a unui bun de patrimoniu. Sunt și nativi care impun noi reguli în gospodărie. Cum Mercur este guvernator al iubirii tale, te poate susține în luarea unor decizii sentimentale sau legate de copii.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Mercur în Taur te susține până la finele lunii în tot ce ține de comunicare, învățare, examene, negocieri și rezolvarea situațiilor ce țin de acte. Este o perioadă de care ar trebui să profiți din plin dacă ai de obținut avize și aprobări. În plus, îți deschide și apetitul pentru plimbări și nu ar strica o vacanță. Dat fiind că este și guvernatorul relațiilor tale, te susține să-ți îmbunătățești dialogul cu partenerul, să-ți consolidezi relația prin clarificări și decizii practice. Poate fi o perioadă bună și pentru noi contracte de colaborare.

Horoscopul zilei de 11 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
8.2 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
O mare vedetă de la noi, DIVORŢ RĂSUNĂTOR! A fost minţită tot timpul: Mi-au dispărut...
Cum arată casa de 5 milioane de euro în care locuiește Dani Alves după ce...
S-a SINUCIS ca să meargă după soțul ei MORT: ”Așteaptă-mă, vin si eu!”
Divorțează Prințul William de Kate Middleton?! Cei doi au recunoscut adevărul despre relația lor din...
Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns...
Val de susținere pentru Oana Radu după ce cântăreața a povestit ce i-a făcut fostul...
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de...
Patrick, sentimente ascunse pentru Giuly!? Patrick și Robert au purtat o discuție pe tema acestui...
Cuza s-a iubit cu 700 de femei!! Kogălniceanu le trecea în CARNET. Cine i-a furat...
Horoscop 30 Martie 2024. Astazi, Balanta nu va ezita nicio secunda in alegerea pe care...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 30 Martie 2024. Veste bună pentru cei din zodia Pești
HOROSCOP APRILIE 2024: Răsturnări de destin în aprilie 2024 pentru unele zodii
Anunțul făcut de artistă la aproape 3 ani de nuntă: „Am zis că ne vedem...
Surpriză în showbiz-ul internațional! O celebră actriță a anunțat că este însărcinată. Vedeta se pregătește...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *