Horoscop zilnic 11 ianuarie. Luna traversează zodia Fecioarei. Nativi care primesc vești legate de un proces

Ce se anunță pentru nativii zodiacului
Horoscop zilnic 11 ianuarie. Luna traversează zodia Fecioarei. Nativi care primesc vești legate de un proces

Horoscop zilnic 11 ianuarie, previziuni pentru toți nativii. Luna traversează zodia Fecioară și ne îndeamnă la curățenie, să facem ordine în viața noastră, în spațiul nostru. Suntem practici, calculați, avem mai multă răbdare și atenție la detalii, însă putem deveni mai critici decât de obicei, mai ales că Mercur, guvernatorul Fecioarei, este încă retrograd.

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Previziuni complete

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna trece prin sectorul sănătății tale și îți cere mai multă odihnă. Tendința ta de a munci excesiv, de a te implica în tot soiul de proiecte te poate solicita destul de mult. Oricum, vei avea spor în tot ce-ți propui să faci. Totodată, starea de sănătate pare să se îmbunătățească semnificativ.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna traversează sectorul iubirii și-ți inuce o stare afectivă bună, calmă, liniștită, fără trăiri extreme, neîncrederi și gelozii. Sunt zile bune pentru a-ți perece timpul cu persoana iubită, pentru a ieși la o întâlnire sentimentală sa pentru a te preocupa mai mult de copii, dacă ești părinte.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

S-ar putea ca cineva din familie să-ți ceară sprijinul și să lași totul deoparte pentru a-i veni în ajutor. Pe de altă parte, s-ar putea să te preocupe niște activități legate de casă. Posibil să faci curățenie, să reorganizezi lucrurile, să faci cumpărături.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna în Fecioară susține comunicarea și te bucuri de dialoguri practice, la obiect, afli informații care te ajută în demersurile tale cu actele sau pur și simplu te vezi cu prietenii și de bucuri de discuții plăcute. Unii nativi pot pleca înr-o deplasare sau delegație.

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Calcule stricte pentru acest început de an

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna trece prin sectorul tău financiar și te îndeamnă la calcule stricte pentru acest început de an. Vei fi destul de rigid dacă vine vorba de cheltuieli și nu vei depăși bugetul dacă vei ieși la cumpărături. Vrei să fii la zi cu toate plățile și să faci economii.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cu Luna în zodia ta ești mai calm, mai practic și răbdător, mai dornic să-ți aranjezi viața personală, să ții un ritm drept, fără excese. Cauți să împarți corect timpul între muncă și odihnă și te bucuri de relații bune, calme, oneste cu cei din jur, în special cu partenerul.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna te stimulează la odihnă, la liniște și relaxare. Starea de sănătate este una bună, iar dacă te-ai confruntat cu probleme cronice, acestea se vor ameliora. S-ar putea să te gândești mai mult la trecut sau să stai de vorbă cu persoane cu care nu ai mai comunicat de multă vreme.

Horoscop zilnic 11 ianuarie. Un nou proiect prinde viață

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna trece prin sectorul prietenilor și te stimulează la socializare, la ieșiri în oraș și unii nativi chiar pot participa la evenimente. Poți cunoaște persoanecu care să empatizezi și pe care să vrei să le ții aproape. Zi bună pentru a pune la punct detaliile unui proiect.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Luna în tranzit prin sectorul carierei ești pus pe muncă, pe rezolvarea responsabilităților avute și vei da dovadă de mult spor, de atenție la detalii și răbdare. Îți faci ordine în proiecte și te organizezi exemplar.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevăd discuții importante în urma cărora afli informații utile care te vor ajuta în activitatea profesională. Unii nativi primesc vești din străinătate sau legate de un proces. În alte cazuri se anunță călătorii și delegații.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă ai de făcut plăți, de rezolvat contexte legate de credite, rate, dosare financire sau de obținut bunuri materiale, acest tranzit al Lunii te susține. În primul rând că lucrurile se vor desfășura corect și în al doilea rând că vei face socoteli bune, investiții deloc riscante.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna traversează sectorul relațiilor tale și induce o notă calmă, practică și sinceră în dialogurile tale cu ceilalți, în special cu partenerul de viață. Te bucuri de înțelegere, sprijin și răbdare, iar atitudinea ta va fi de reciprocitate.

Horoscopul zilei de 11 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *